mnoo mozno aj ako win95 na quad coreSpyx napísal:Tých 512 MB na 2600 je využiteľných asi ako Win98 na Dual-Core CPU
ATI Sapphite HD2600 vs. nVidia 7600GT
-
Motion Blur
Zablokovaný
-
xXPAINKILLERXx
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
cORP.
Addict
som zvedavy kde si k takejto ko ko tine prisielxXPAINKILLERXx napísal:ja som mal tuto 2600XT. Poviem vam ze ja by som si ju uz nekupilakoze ta karta nieze by bola zla!! To nie!!! Ale podlamna je nVidia oovela lepsia. Aj ked on chce porovnat 7600GT vs 2600XT. Keby som si mal vybrat s tychto kariet tak by som bral 2600XT. ale inac by som bral nVidie
-
xXPAINKILLERXx
Star
-
hojko
Site Admin
cor3: Tak primitivny nazor ako si napisal som dlho necital. To, ze ty mas zle skusenosti s ATI alebo Intelom neznamena, ze je to odpad. Mozno si mal kartu od ATI pred piatimi rokmi kedy mali problem s ovladacmi, ale dnes je uplne ina doba a ovladace su na podstatne lepsej urovni. Aky problem si mohol mat s Intelom, tak to netusim. Aby som netaral, tak uvediem priklad zo zivota: Jeden znamy si kupil Mercedes, slusne auto, S-kova rada, cena nieco na urovni troch milionov korun. Luxus, pohodlie, dobra jazda, dobra spotrebe a hla..., auto sa pokazilo a dva ci tri tyzdne jazdil na nahradnom aute. A prave preto, ze sa mu nieco pokazilo ma nadavat na Mercedes a odporucat ludom, aby si ho nikdy nekupili???
Potesil by si ma a zrejme nie len mna, keby si napisal ake mas vyhrady proti ATI a Intelu a tiez tvoje zle skusenostami s produktami tychto dvoch firiem.
Potesil by si ma a zrejme nie len mna, keby si napisal ake mas vyhrady proti ATI a Intelu a tiez tvoje zle skusenostami s produktami tychto dvoch firiem.