Takze mam takyto problem ani nvm ci to je dolezite a co to vlastne znamena ale pri spustani PC na obrazovke kde sa da ist do biosu mi vypise:
Warning: Your computer CPU fun fail or speed is too low.
Warning: Your computer CHIP fun fail or speed is too low.
ked chcem ist dalej musim stlacit F1 a potom PC normal nabehne neviete co to je hladal som aj na google ale nasiel som iba po portugalsky
takze vypol som PC dal dole bocnu cast skrine a na procaku sa toci a dokonca teraz pri zapinani uz to CPU vynechalo iba CHIP fun fail ale na maticnej sa ventilator vobec nectoci a je aj zapojeny a zacina byt horuci kua ale v evereste mi ukazuje teplotu maticnej 33 stupnov nejak sa mi to nezda
Emkej napísal:takze vypol som PC dal dole bocnu cast skrine a na procaku sa toci a dokonca teraz pri zapinani uz to CPU vynechalo iba CHIP fun fail ale na maticnej sa ventilator vobec nectoci a je aj zapojeny a zacina byt horuci kua ale v evereste mi ukazuje teplotu maticnej 33 stupnov nejak sa mi to nezda
no skus to pomykať možno iba kontakt a ak nepomôže tak vymeň.
vyššia teplota = väčšia zaťaž => mala výdrž
no ja este skusim naolejovat minule to pomohlo a skusim to este vycistit nejak, je tam dost prachu a ak to nepomoze tak budem musiet vymenit asi a ten ventilator na doske je uz privelmi horuci ani dotknut sa uz poriadne neda takze si myslim ze donho prud ide ale je nejak zapchaty, ok potvrdilo sa to strcil som donho sparatko a rozhybal som ho takze je iba zapchaty a diky za rady