Chcel by som si kupit nove sluchatka na hranie ale predtym by som chcel vedeit par info aby som zbytocne nevyhodil peniaze: Do ruk sa mi dostalo sluchatko Koss Porta Pro a potreboval by som poradit ze ako spravne nastavit zvuk v hrach aby som ho vyzmykal naplno (napr. CoD4)...
Mam zvukovku SB Audigy 2, Win XP, 5.1 reproduktory. Ked pripojim sluchatko treba vsetko zmenit ? efekty, vystup, atd...ked ano tak ako? Dik za rady
Ako nastavit zvuk pre sluchatka
Urcite by som si efekty povypinal, rovnako ako aj vystup dal 2.0 (Headphones).
Co sa EQ tyka - kludne by som ho dal na default (tj nulove hodnoty), koss porta pro maju samo osebe nechutne prebasovany zvuk. Ak hra podporuje EAX, tak toho vyuzi - to na vierohodnosti len prida (aj ked posledne hry EAX kvoli viste uz nepodporuju, pripadne podporuju jeho posledne verzie, co zase nemas na SBA2).
V tvojom pripade je asi najlepsie nechat vsetko default na stereo.
Co sa EQ tyka - kludne by som ho dal na default (tj nulove hodnoty), koss porta pro maju samo osebe nechutne prebasovany zvuk. Ak hra podporuje EAX, tak toho vyuzi - to na vierohodnosti len prida (aj ked posledne hry EAX kvoli viste uz nepodporuju, pripadne podporuju jeho posledne verzie, co zase nemas na SBA2).
V tvojom pripade je asi najlepsie nechat vsetko default na stereo.
"lepsi" je subjektivny pocit.. Pre mna je 5.1 zmixovany do sterea HORSI. Ano je to lepsie pocut, ale nie je to ciste. 5.1 v stereo sluchadlach pochopim, ak mas na zvukovke obdobu X-Fi CMSS-3D, ktory 5.1 dokaze velmi schopne previest do 2.0 sluchadiel, kedy mas aj pocit ze vies z ktorej strany zvuk pochadza. Ale ak to len bezhlavo zmixuje, tak je to len hlucnejsie - radsej mam cistotu.
ono nemal som moznost pocut, ako CMSS fungovalo u starsich SB, ale v recenziach na X-Fi bolo dost zdoraznovane ze konecne bola funkcia dotiahnuta k dokonalosti a pracuje ako ma. Preto ti naozaj neviem povedat, ze ano tak to budes mat lepsie. Dojem z pocuvaneho zvuku sa moze u kazdeho lisit, takze skusaj - myslim ze ta zaujima co sa bude tebe zdat ako kvalitny zvuk, nie co sa bude ako kvalitny zvuk javit mne 
Ak spominane CMSS Stereo Surround podla tvojho pocitu funguje (vyskusaj ci vies rozlisovat priestorovu lokalizaciu zvuku v hre), tak preco nie
Ak spominane CMSS Stereo Surround podla tvojho pocitu funguje (vyskusaj ci vies rozlisovat priestorovu lokalizaciu zvuku v hre), tak preco nie