nechcenne zapinanie pc

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

nechcenne zapinanie pc

Príspevok od používateľa guess.whoo »

mam taky problem..no problem..vlastnim do sa prd repraciky genius...klasicke stereo a su asi pokazene tak strasne hucia..ked si idem vecer lahnut spat tak ich musim vypojit zo siete. Mam ich pichnute v predlzovacke kde mam zapojeny aj kabel zo zdroja. Ked vecer vytiahnem repraciky tak sa mi zapne pc..samozrejme vtedy ked nevypnem zdroj...neviete cim by to mohlo byt?
vladino001
Light Professional
Light Professional

Re: nechcenne zapinanie pc

Príspevok od používateľa vladino001 »

guess.whoo napísal:mam taky problem..no problem..vlastnim do sa prd repraciky genius...klasicke stereo a su asi pokazene tak strasne hucia..ked si idem vecer lahnut spat tak ich musim vypojit zo siete. Mam ich pichnute v predlzovacke kde mam zapojeny aj kabel zo zdroja. Ked vecer vytiahnem repraciky tak sa mi zapne pc..samozrejme vtedy ked nevypnem zdroj...neviete cim by to mohlo byt?
vypojit zo siete?? to oni šušia aj ked su v sieti ale vypnuté?
a viac som nepochopil lebo píšeš jak maďar.
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

hmmmm a nemas na tych repracikoch samotny gombik/cudlik/tlacitko na vypnutie?... teda ich vypnes len ked ich vytiahnes zo siete/zastrcky? a ked ich tam rano pichnes tak sa ti zapne PC??....

Vymen predlzovacku... to je nejaka blbost!!!
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

nie tak..mam osobitne vypinanie na repraku ale ked ho vypnem tak huci-proste vydava taky neprijemny zvuk..vravim ze je to shit :lol: ..Zvuk nevydava jedine vtedy, ak neni zapojeny do zastrčky. Takze ked chcem vecer vytiahnut reprak zo zastrcky tak sa zapne pc...neviem preco...
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

guess.whoo napísal:nie tak..mam osobitne vypinanie na repraku ale ked ho vypnem tak huci-proste vydava taky neprijemny zvuk..vravim ze je to shit :lol: ..Zvuk nevydava jedine vtedy, ak neni zapojeny do zastrčky. Takze ked chcem vecer vytiahnut reprak zo zastrcky tak sa zapne pc...neviem preco...
rozober repraky ten čudlik je pokazeny alebo to niekde preraža. čudlik ti plni funkciu galvanického prerušenia obvodu od siete čiže je chyba tam.
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

hm mne sa zas stalo tak že mám repro 5.1 basak je za pc a teda za stolo je velky a má velky zosilovač ktorý dava signal všetkým repro a mám takú klasikú lampu kde je studene svetlo normálna 11watt žiarovka ked je kábel prevesený len tak cez basak a ide popred repro a zapnem žiarivku tak sa mi vypne repro a vynuluje sa všetko tam :D neviem niekde som čítal že aj ked sa zapne napr v izbe svetlo tak to praskne v repro to mi nerobí ale že niekomu hej
Napísať odpoveď