TEXAS Hold'em

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
dulli
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dulli »

Hrajete niekto??? Konkretne na bwin??? By sa mi zisla jedna rada

//autoeditácia príspevku ( 26 May 2008, 20:32 )
Konretne na Bwinku su turnaje, kde idete zadara, a vyhrate nejake dolare....a potom by ste ich mali mat na konte a mozte s nimi hrat.... Dnes som vyhral.. 7 $. Problem je v tom, ze mi ich nechce dat, nejake hluposti tam pise.... tak ci to nahodou niekto nehra, aby mi poradil...
profik
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

hram to supe hra :) ale hram Everest poker a len za virtualne zetony :D a celkom mi to ide :D
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Na nete hrávam,len na pokerstars...ale v škole cez prestávky je poker mojou oblúbenou činosťou(tam sa už nejaká finančná odmena stále vymieňa).
Ktomu bwin by som sa len tolko chcel spýtať,že či tam sa dá len tak jednoducho prihlásiť,alebo treba obrdžať nejaú pozvánku,či niečo podobné?...lebo hrá to tam môj jeden kamarát a on mi povedal,že jemu poslali mail s nejakou pozvnákou.
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

ties hravam, na pokerstar ale s imaginarnymi chipsami.... s real peniazmi hravam iba s kamaratmi...
na Bwine je to tak, ze mozes vyhrat rovno nejake peniaze bez vsadenia vlastneho kapitalu???
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Tiez hravam , partypoker.net , cez volne hodiny v skole rutina ..
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Hravam cez Paradisepoker, ci uz freeroll alebo aj za prachy... ale ked chces poradit... tak prepis to co ti pisu ohladom toho,ze ti to nechce previest prachy...
dulli
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dulli »

Pise mi tu: 500 Dollar Freeroll. To release prizes you will need to colect 4 Player points for every dollar of prize won. Already earned player points not included.

Tomu chapem... Aj mi to tam pise...Proste vyhral som 7 dolacov, tak musim ziskat 28 bodov aby som ich mohol vybrat. Ale odkial tie body... Soms a pytal jedneho teepka tam, a vravel, ze to musim nieco vlozit, a za to dostavam body.... ta to potom kaslem..nahram tam 500 dolarov a potom vlozim a vyberiem naspat:D:D:D

A tie otazky: Na bwin netreba ziadnu pozvanku.... Pojdete na bwin.com a sa registrujete...
Ano da sa hrat o prachy, su to turnaje Freeroll, kazdy den, v urcity cas... Je tam 3000 ludi a prvych 30 napr ziska nejake peniaze, alebo 250 ludi ziska vstupenku na dalsi turnaj o vacsie prachy... To si zistite na Info o turnaji.
A co sa jedna virtual penazi, tak to bola zabava, ale po tyzdni som mal 120 tisic na konte, tak to uz nie je ono....
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

ehm mam taku otazku ... na Bwin.com ked mam pri turnaji uvedene ze Buy-in je $20+$2 .. co znamena to 20 a co je 2?
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Takže po dlhšom čase som zistil ako to vlastne tam funguje.
Môj kamarát skončil na jednom turnaji na 3.mieste a získal niečo nad 60k Sk...ale ked aby si vedel dať na účet tak si najprv musel vytvoriť účet a vložiť 1000 Sk....tak chlapci držte palce,aby aj umna bolo také štastie.
K tej pozvánke...to je len nato dobre,že komu pošleš mail,tak budeš ho mať medzi priatelmi,či niečo také.
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

jasnee hravam. aj teraz na poker underground ale len o virtualne bodiky a neskor mozno aj o peniaze ked budem mat vecsiu prax
Napísať odpoveď