len kamarati
len kamarati
Neviem, ci sa vam to stava/stalo, ale proste snazite sa zbalit holku a celkom sa cloveku zda, ze to ide ako by malo, mozno trochu pomalsie, ale ide, tak ju nieakam zavolate ona samozrejme neodmietne, ale ked uz trochu silnejsie clovek prejavi o co ma zaujem tak sa za kratku dobu dozvie od kamarata, ze vas nechce a nevie ako to povedat, aby nezranila vase city... pytam sa na to preto lebo za posledny +- rok sa mi to stalo uz 3. krat
pri tej poslednej ked som zacinal mat pocit, ze by s toho nieco mohlo byt pekne som si zavolal kamaratku a som sa pytal co a ako robit aby som nic nepokazil, reakcie dotycnej(tej, ktoru som chcel) som porozpraval 8 nezaujatym osobam(obidvoch pohlavi) a vsetci mali kladnu odpoved typu: ta ta chce... nakoniec to nedopadlo niako slavne...
ok uznavam kazde dievca(zena) je ina a mozu mat reakcie rozne a takisto na viacerych strankach som cital nazor, ze ked vas zacne povazovat za kamarata a sa vam otvori tak to uz nema cenu ani skusat lebo z toho nic nebude
a tak som sa s tym zmieril, ze proste som na to isiel tentokrat zle, ze sa musim vratit k starym osvedcenym metodam, ale! asi pred mesiacom alebo dvoma som nasiel novu kamaratku(tuto nechcem je to len kamaratka) a tak medzi recov mi hovorila, ze v praci ma kolegu a su velmi dobri kamarati, ale v poslednej dobe ma z neho pocit, ze chce viac od nej, no ona od neho rozhodne nechcela, pytala sa ma ako mu dat najavo, ze nieje zaujem a tak isto spomenula vetu, ktoru som par krat pocul mam ho rada, ale ako kamarata... avsak este davnejsie mu slubila, ze s nim pojde do kina(ked este nemala pocit, ze chce od nej nieco viac) a teraz uz nechcela byt hnusna a to rusit tak s nim isla... po navrate mi vravela jak sa jej podarilo cely cas udrzat si odstup a vyhnut sa neprijemnym situaciam(chytanie sa za ruky..) no asi o 2 dni na to mi vravi, ze s tym kolegom zacala chodit... co som absolutne nechapal ako sa mu tento kusok podaril...
o5 je mi jasne, ze kazda moze byt ina a toto moze byt prave ta "divna", ktora reaguje inak, ale ked nic ine tak ma to presvedcilo, ze rozhodne sa da chodit aj s takou co vas povazuje za kamarata...
mohla by sa nieaka dama k tomuto vyjadrit ako sa na to pozera? (samozrejme aj chlapi, ale skor ma zaujma pohlad z druhej strany)
pri tej poslednej ked som zacinal mat pocit, ze by s toho nieco mohlo byt pekne som si zavolal kamaratku a som sa pytal co a ako robit aby som nic nepokazil, reakcie dotycnej(tej, ktoru som chcel) som porozpraval 8 nezaujatym osobam(obidvoch pohlavi) a vsetci mali kladnu odpoved typu: ta ta chce... nakoniec to nedopadlo niako slavne...
ok uznavam kazde dievca(zena) je ina a mozu mat reakcie rozne a takisto na viacerych strankach som cital nazor, ze ked vas zacne povazovat za kamarata a sa vam otvori tak to uz nema cenu ani skusat lebo z toho nic nebude
a tak som sa s tym zmieril, ze proste som na to isiel tentokrat zle, ze sa musim vratit k starym osvedcenym metodam, ale! asi pred mesiacom alebo dvoma som nasiel novu kamaratku(tuto nechcem je to len kamaratka) a tak medzi recov mi hovorila, ze v praci ma kolegu a su velmi dobri kamarati, ale v poslednej dobe ma z neho pocit, ze chce viac od nej, no ona od neho rozhodne nechcela, pytala sa ma ako mu dat najavo, ze nieje zaujem a tak isto spomenula vetu, ktoru som par krat pocul mam ho rada, ale ako kamarata... avsak este davnejsie mu slubila, ze s nim pojde do kina(ked este nemala pocit, ze chce od nej nieco viac) a teraz uz nechcela byt hnusna a to rusit tak s nim isla... po navrate mi vravela jak sa jej podarilo cely cas udrzat si odstup a vyhnut sa neprijemnym situaciam(chytanie sa za ruky..) no asi o 2 dni na to mi vravi, ze s tym kolegom zacala chodit... co som absolutne nechapal ako sa mu tento kusok podaril...
o5 je mi jasne, ze kazda moze byt ina a toto moze byt prave ta "divna", ktora reaguje inak, ale ked nic ine tak ma to presvedcilo, ze rozhodne sa da chodit aj s takou co vas povazuje za kamarata...
mohla by sa nieaka dama k tomuto vyjadrit ako sa na to pozera? (samozrejme aj chlapi, ale skor ma zaujma pohlad z druhej strany)
-
chipp12
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
myslim ze take nieco sa riesilo uz tu :
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=83855
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=83855
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
-
.:M4jco:.
Medium Star
Pokiaľ si len kamarát, vykašli sa na ňu alebo to s ňou skús o niečo neskor. Skôr by si mal isť na inú ako na tuto. Po svete chodí toľko lepších že by si sa čudoval. A hlavne ked nechceš byť kamarat tak sa musíš aj tak správať. Bud k nej milý avšak nie až moc, musíš mať v sebe určite percento arogntnosti, aby sa mohli na teba nervačiť, to bude mať za následok vačšie myslenie na teba a neskor možno aj nejake ovocie pre teba 
len kamarat = butlava vrba = dovera zo strany zo strany dievcata
moze sa z toho vyklut vztah a nemusi (na 99% sa ani nevykluje). ja osobne som mal v tomto stastie a aj ked som sa zmenil na butlavu vrbu, tak sa mi to podarilo este vyuzit. dievca si uvedomilo, ze ma u mna totalnu oporu, moze mi verit a este ked som k tomu zapojil trosku humoru, elegancie, tak sa to nejako zmenilo. ano som jeden z miliona. na tvojom mieste by som zmenil loviste
moze sa z toho vyklut vztah a nemusi (na 99% sa ani nevykluje). ja osobne som mal v tomto stastie a aj ked som sa zmenil na butlavu vrbu, tak sa mi to podarilo este vyuzit. dievca si uvedomilo, ze ma u mna totalnu oporu, moze mi verit a este ked som k tomu zapojil trosku humoru, elegancie, tak sa to nejako zmenilo. ano som jeden z miliona. na tvojom mieste by som zmenil loviste
Kaslat na to? Rozhodne ak si jeden z tych typov ktori sa radi lutuju, a su zniceni z toho ze nechcu riskovat. Strach ze stratis kamaratku? fakt, ze chces nieco viac z toho kamaratstva robi utrpenie.. Ako zabranit "skamarateniu" sa s nejakou? Nespravaj sa k nej ako ku kamratke. Uvedomuj si to pred kazdou vetou ci gestom. Pomoze.
V tomto su baby asi fakt iné. Poznám také prípady, že boli fakt dobrý kamaráti a keď sa čosi zmenilo (kamoš sa rozišiel s babou) tak tá dotyčná sa začala o neho viac zaujímať a nakoniec sa dali dokopy a klape im to v poho a poznám aj viac príkladov. V tomto sú baby asi fakt individuálne ale väčšina báb to fakt nechá len na kamarátstvo. Vie, že má v tebe fakt človeka ktorého ci cení a nechce riskovať aby sa čosi zmenilo tým, že by ste sa dali dokopy. Ak sa ti páči nejaká baba a chceš s ňou chodiť a nejak extra ju nepoznáš tak sa treba asi s ňou spoznávať tak aby ťa nevidela ako extra kamoša a v druhom rade to tak neťahať moc dlho a skúsiť to po nejakom čase. Ale najlepší spôsob je ak sa ti páči a chcel by si s ňou niečo začať tak ísť priamo vec klasicky. GL