repraky do auta

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
bartonko
Expert
Expert

repraky do auta

Príspevok od používateľa bartonko »

Zdraviim , poradte nejake dobre repro do auta do 2000sk, nasiel som tieto http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- ... d=4120693C co nato vraviite,popripade ak mysliite ze su nejake lepsie , tak napiste
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

co ja viem... za 2000 poriadne nekupis, ale ak to chces len na pocuvanie do fabie napriklad, tak zahraju aj GZ za 1700 Sk :) a mozu byt teda aj tie co si vybral
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

tie blaupunkty mam ja , nemozem kriveho slovicka na ne povedat , hraju perfektne aj basy hodia.kamos ktory sa do toho vyzna mi ich poradila tvrdil mi aby som za ziadnu cenu nebral tie sony ze ta rada neni bohvieco.Takze urcite ber tie blaupunkty popripade keby si chcel este tak Hertz DCX690
bartonko
Expert
Expert

no asi pojdem do tych blaupunktov, vyzeraju fajne, a ked vraviis ze su dobree, tak asi natom nieco bude :)
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

ked audio tak jedine hertz jedineee má to najkvalitnejšie magnety no a celkove dobre vyhotovenie aj ked na autoomega.sk je skvelý výber treba pozerať čo zvládne radio no a ak nie radio tak nejaký kvalitný linkový zosilovač no a taktiež sa treba pozreť čo je tam za magnet no na hertzoch je to ferit teda kvalita ako má byť

hm osobne by som išiel do magnat ale tie ceny sú na mňa privysoke aj ked sú najsilnejšie a magnat je povestný svojím zvukom

najhoršie hraju sencor alebo nejaká ina značka
bartonko
Expert
Expert

hmm , a na tieto , co vraviite, su lacnejsie, ale neviem co by som mohol od nich ocakavat, http://www.bsacoustic.sk/index.php?page=6&itm=26
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

fuha, tak ak ich budes hrat potichu, tak mozno budu v pohode, ale ak chces nahlas aj s dakym bassovym prejavom, tak urcite nie, uz ta cena mierne napoveda o kvalite, aj ked parametre nevyzeraju zle :)
pepo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pepo »

kup toto pomer cena a vykon lepsie asi nekupis a ja som ich kupil asi pred mesiacom cosi a mam nahodene v aute a mozem len odporucit cisty a pekny zvuk a dobry vykon

http://www.autoradia.sk/hertz-dsk165-dcx690
Napísať odpoveď