/jasne, strucne, vystizne
Chyby na hojko.com
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
áno, máš pravdu. Pôvodne som sa domnieval, že posun hore v téme (aktualizáciu príspevku) spôsobuje dátum. Tak preto som ho aktualizoval. Potom som zistil že to tak nie je, ale už sa to nikomu nechcelo prerobiť. Večer alebo zajtra opravím
//edit: chrono: nie. Výpis vo fore je order by post_id. Takže ak ho chceš posunúť, treba mu zmeniť id na najbližšie vyššie volné (alebo zmazať a vytvoriť nový). čas s tým nemá nič spoločné. Takže vidím že nie som sám kto si to myslel
//edit: chrono: nie. Výpis vo fore je order by post_id. Takže ak ho chceš posunúť, treba mu zmeniť id na najbližšie vyššie volné (alebo zmazať a vytvoriť nový). čas s tým nemá nič spoločné. Takže vidím že nie som sám kto si to myslel
-
wolodo
Professional
neviem... ale je mi cudne.... ked dolu pod tabulkou zo vsetkymi sekciami je napisane "Oznacit vsetky fora ako precitane"
mame tu len jedno forum nie?... nemaloo by tam byt.... vsetky sekcie?... alebo mozno vsetky temy?....
hadam to neni az taka blbost...
/edit= diky pan admin
a husto si to vyriesil... 
mame tu len jedno forum nie?... nemaloo by tam byt.... vsetky sekcie?... alebo mozno vsetky temy?....
hadam to neni az taka blbost...
/edit= diky pan admin
-
Hulkm
Professional
To Tomasito: akoze nic v zlom ale tu locknuta tema ktoru si lockol pre duplicitu a dal si tam odkaz na temu ktoru si prave zamkol
[Pre vsetkych, ktori hladaju nazov pesnicky!]
///EDIT: ok uz to vyzera byt ok
[Pre vsetkych, ktori hladaju nazov pesnicky!]
///EDIT: ok uz to vyzera byt ok
-
wolodo
Professional
//autoeditácia príspevku ( 27 May 2008, 20:24 )
ked na to kliknem tak mi tam napise ze : Vsetky fora boli oznacene za precitane. hehehe.... dopln slovicko
, ktore si doplnil aj dolu pod forum
[quote=""J""]Hm asi ste mimo, pretoze 'sekcie', napr. Info, Vtipy atd. naozaj spravne volaju 'fora'.
[/quote]nvm podla mna je forum hojko.com a co ej v nom su sekcie a podsekcie... alebo casti fora....
hehehe... chybicka se vloudila....hojko napísal:wolodo: Stastne a vesele
ked na to kliknem tak mi tam napise ze : Vsetky fora boli oznacene za precitane. hehehe.... dopln slovicko
[quote=""J""]Hm asi ste mimo, pretoze 'sekcie', napr. Info, Vtipy atd. naozaj spravne volaju 'fora'.
-
nErD. ' z
Medium Star
hojkovi nie je vidno karmovy status (aspon u mna cez operu)
http://www.ukazto.com/?img=3335431~Beznzvu.jpg
http://www.ukazto.com/?img=3335431~Beznzvu.jpg
Dačo sa stalo s touto témou:
http://www.hojko.com/aktualne-testy-har ... 62-60.html
Pôvodný stav: ..posledný príspevok som tam mal ja, ku ktorému cez tú novú autoeditáciu som pridal ďalší príspevok.. toto všetko asi ešte minulý týždeň.
Nuž a dnes ráno okolo 7:49 som šiel doplniť ešte jeden príspevok, reku autoeditácia funguje, tak som to dal odoslať ako nový príspevok. A akosi to zblblo, najskôr vypísalo hlášku debug mode a neviem čo, potom som sa dostal na svoj príspevok, ale už tam bol len ten môj dnešný bez predchádzajúcich. Keď som sa však šiel pozrieť na posledný príspevok tej témy, tak začalo vypisovať, že žiadny príspevok v tej téme nenašlo, keď som klikol na predchádzajúcu stranu, tak sa príspevky pekne načítali. Nejak som sa doklikal k svojmu poslednému príspevku a zmazal som ho. Odvtedy ide všetko v pohode, akurát bez mojich príspevkov. A ešte jedna vec.. ako posledný príspevok v zozname tém ešte stále figuruje môj nick s časom 7:49..
Skúste sa na to kuknúť, ak máte nejaké logy, či je všetko v poriadku. Mal som porobené aj screenshoty, ale prišli služobné náležitosti a všetko sa mi stratilo.

http://www.hojko.com/aktualne-testy-har ... 62-60.html
Pôvodný stav: ..posledný príspevok som tam mal ja, ku ktorému cez tú novú autoeditáciu som pridal ďalší príspevok.. toto všetko asi ešte minulý týždeň.
Nuž a dnes ráno okolo 7:49 som šiel doplniť ešte jeden príspevok, reku autoeditácia funguje, tak som to dal odoslať ako nový príspevok. A akosi to zblblo, najskôr vypísalo hlášku debug mode a neviem čo, potom som sa dostal na svoj príspevok, ale už tam bol len ten môj dnešný bez predchádzajúcich. Keď som sa však šiel pozrieť na posledný príspevok tej témy, tak začalo vypisovať, že žiadny príspevok v tej téme nenašlo, keď som klikol na predchádzajúcu stranu, tak sa príspevky pekne načítali. Nejak som sa doklikal k svojmu poslednému príspevku a zmazal som ho. Odvtedy ide všetko v pohode, akurát bez mojich príspevkov. A ešte jedna vec.. ako posledný príspevok v zozname tém ešte stále figuruje môj nick s časom 7:49..
Skúste sa na to kuknúť, ak máte nejaké logy, či je všetko v poriadku. Mal som porobené aj screenshoty, ale prišli služobné náležitosti a všetko sa mi stratilo.
-
hojko
Site Admin
brm: Jedine co ma napada je, ze prave v case odoslania tvojho prispevku padla MySQL databaza, inak si to vysvetlit neviem. To by vysvetlovalo aj ten debug mode ci co to vtedy pise. Dal som teraz skontrolovat prispevky a hla:
Checking for posts without a text
Found posts without text:
* 895947 (Topic: Aktualne testy hardwaru (78862); User: brm (10598))
Deleting post data
Checking for posts without a text
Found posts without text:
* 895947 (Topic: Aktualne testy hardwaru (78862); User: brm (10598))
Deleting post data
-
audiotrack
VIP