Federer vs. Sampras
Federer vs. Sampras
Tak zakladam tuto temu, aby sa rozprudila debata o tom kto je lepsi ? Ja som nazoru, ze Federer uz Samprasa prekonal, aj ked mu predsa este tie dva grandslamy chybaju, ale vzhladom na to, ze Federer ma este iba 26, ockavam, ze vsetky Samprasove rekordy prekona. Roger je naj
-
skypej
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
sice som hlasoval pre Rogera ... ale to je vec nazoru, ze ktori je lepsi ..
kedze technika a technologia je coraz vyspelejsia tak aj rakety su coraz prepracovanejsie ..
mozno kebyze hrali s raketami z doby ery Sampresa tak by si Federer ani netukol ..
Aj ked si myslim, ze teraz je tenis viac vyrovnany ako to bolo kedysi
) ..
Ale Roger je Roger
) .. je to sucasny kral TENISU
) ..
kedze technika a technologia je coraz vyspelejsia tak aj rakety su coraz prepracovanejsie ..
mozno kebyze hrali s raketami z doby ery Sampresa tak by si Federer ani netukol ..
Aj ked si myslim, ze teraz je tenis viac vyrovnany ako to bolo kedysi
Ale Roger je Roger
-
Mateq
Medium Professional
Keď som videl názov témy tak som myslel že sa bude diskutovať o ich vzájomnej exhibícii:
http://www.ta3.com/sk/reportaze/65550_t ... as-6-4-6-3
Podľa mňa to nemožno veľmi porovnávať, keďže 1 z nich už skončil kariéru. Tiež táto exhibícia je hlúposť po športovej stránke (jasné sponzori sa nabalia) - Federrer na vrchole kariéry, keď vyhráva všetko čo mu dôjde pod ruku a Sampras 5 rokov na dôchodku. Postavte ich proti sebe
http://www.ta3.com/sk/reportaze/65550_t ... as-6-4-6-3
Podľa mňa to nemožno veľmi porovnávať, keďže 1 z nich už skončil kariéru. Tiež táto exhibícia je hlúposť po športovej stránke (jasné sponzori sa nabalia) - Federrer na vrchole kariéry, keď vyhráva všetko čo mu dôjde pod ruku a Sampras 5 rokov na dôchodku. Postavte ich proti sebe
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional