TomAss napísal:hm zaujimalo by ma ako si dosiel nato ze to je monitorom odbornik...
moze to by vsetlico...zle zapojene ramky ma napadaju ako najpravdepodobnejsie
ja som to zle precital som mysle ze hento mu robi monitor
TomAss napísal:hm zaujimalo by ma ako si dosiel nato ze to je monitorom odbornik...
moze to by vsetlico...zle zapojene ramky ma napadaju ako najpravdepodobnejsie
a ked to nebude ramka,tak moze to byt bios ? myslim tu baterku
netusim cim to moze byt zapricinene ak mozem vediet kolko krat ti to pipne..zalezi ti to aj od poctu pipnutia ale najcastejsie ked ti to 3x pipne zvykom to byva grafana no ale moze to byt hocico skus ako ti tu kamarat vyssie povedal rozobrat vsetko a potom nas5 poskladat podla manualu
pipanie znamena, ze nieco nemoze detekovat(najst), cize tam nieco chyba a kedze ti nejde monitor, tak to bude najskor grafika, skus dat inu ci ti pojde
Helli napísal:nie, je to vir, este tak vediet ako ho odstranit
omg s takymito recami sa radsej odhlas z fora lebo budes mat zle ohlasy , za druhe k teme bude to bud grafika alebo ramka ako sa uz spolenulo , diskom ani procesorom to nebude ez procesoru sa doska bud nezapcne vobec alebo nepipne
viem, ze to znie absurdne a 3x beep znamena pre bios ze je problem v grafike, lenze jedine co som cez google na forach nasiel, ze to vir byt moze a smeruje ma k tomu aj to, ze na sieti sa toto iste zacalo robit viacerym uzivatelom naraz
mne to pipanie robilo tiez ked som si pred rokmi kupil za tazke prachy geforce 6800 a nevsimol som si ze tu kartu treba pridavne napajat...tiez pipalo ako blbe a nedalo sa to vypnut len vypnutim pc...
no u mna 1long + 3short beep tj - No video card or bad video RAM
skusal som znovu nahodit grafaren, skontrolovat pripojenie vymenit za druhu a to iste som spravil aj s ramkou, nepohol som s tym