MP3 player + USB

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jasan21
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

MP3 player + USB

Príspevok od používateľa jasan21 »

hojte otazka existuje nejaky mp3 prehravac do ktoreho zasuiem USB kluc a bude citat data z neho?....
len tak ma to dnes napadlo zeby to bolo zaujimave :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

No su nejake prehravace ktore podporuju OTG pokial viem, ale to je skor na fotaky a tak (aby si si z nich nakopcil foto).
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

ja som o takych prehravacoch este tiez nepocul... vymysli, daj si patentovat a si bohac 8)
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

ja mam radio kde ked zasuniem hocijake usb nacita z neho mp3 a hraju tak by to malo existovat a jv zmensenej verzii :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

no však mp3ka slúži aj ako USB..tak neviem či by malo zmysel ešte aj na mp3ku robiť prístup na USB... Ale možno existuje..no mne to pripadá kus zbytočné..
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Mne to ako zbytočné nepripadá.. :wink: ideš niekam preč, od pc a máš hudbu v prehrávači a USB.. keď ťa hudba, ktorú máš v prehrávači omrzí, tak si to poprehadzuješ na USB a naopak.. :wink: podľa mňa je to celkom v pohode vymyslené.. :) a asi by som to aj využíval.. :)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

kup si emgeton M6, nahraj si prvu verziu firmwaru a mas OTG :) sice s neuveritelne vela chybami inych funkcii, ale mas co si chcel
jasan21
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jasan21 »

ja hladam lacnu alternativu :) kedze mam 8gb klucik tak sa mi zda lepsie k nemu dokupit nejaku taku srandu :) teda lepsie....ehm...lacnejsie :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

jasan21 napísal:ja hladam lacnu alternativu :) kedze mam 8gb klucik tak sa mi zda lepsie k nemu dokupit nejaku taku srandu :) teda lepsie....ehm...lacnejsie :)
lacny mp3 prehravac nie je vyhra. By som si kupil daco s mensou kapacitou [vsak 8 giga je blbost mat na mp3 playeri a tie 20 - 120 GB mp3 prehravace, tym proste nerozumiem, ludia nepotrebuju mat celu svoju hudobnu kniznicu stale so sebou]. Cize podla mna by to vyrieisl nejaky kvalitny iRiver, iAudio[Cowon], alebo Sony, Creative, popripade vsetkymi milovany iCocot [iPod]
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

moj bracho ma nejaky prehravac K-PEX, ma to displej o rozliseni 220x180 a prehrava to aj videa etc...
pripojil k tomu moj externy 30GB usb disk a vsetko islo bez problemov...
inac nie je to nijako nova a prevratna technologia, ten prehravac ma uz 3 roky a dnes sa uz urcite da kupit za par supov :wink:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

ades napísal:kup si emgeton M6, nahraj si prvu verziu firmwaru a mas OTG :) sice s neuveritelne vela chybami inych funkcii, ale mas co si chcel
M6 Cult a OTG je jedna velka chyba a keby si tam dal firmware ktory este ma OTG (take sa ani neda uz zohnat snad) tak by mu ten prehravac v 90% casu ani vobec nesiel.
Napísať odpoveď