ak daco viete pls help
Tlac v original velkosti ako je obr.
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
Tlac v original velkosti ako je obr.
No kym som mal staru tlaciaren Kyoceru pripadne doma na Canon PIXMA iP3500 ked dam vytlacit obr. v rozmeroch aky je obrazok som dal cez photofiltre vytlacit obr. v povodnej velkosti, cize obr. ked bol napr. 784x520pxi po vytlaceni mal tu istu velkost ( som si isty bo to je rozmer DVD obalu
) lenze sa kupila nova tlaciaren HP Color LaserJet CP1515n a ked dam vytlacit obr. tak isto ako pri prvych 2 tlaciarnach obrazok ma po vytlaceni velkost asi tak zapalkovej skatulky. Neviete poradit daky program co by to vytlacil v povodnej velkosti ? uz som skusil preinstalovat photofiltre a nepomohlo. + CD od tlaciarni teraz nemam , cize nemozem skusit daco naist tam 
ak daco viete pls help
ak daco viete pls help
-
wolodo
Professional
sak to si musel mat taky malinky obrazok uz aj normalne... tlaciaren si ho nezmensi len tak... ked das tento vyber tlacenia obrazku(obr. 1) tak ti vytlaci obrazok presne takej velkosti aky je obrazok, aj ked bude precnievat cez papier tlaciaren si uz jednoducho oreze ten obrazok ale vytlaci vo velkosti 1:1
a nedal si ho nahodou takto vytlacit?... takto to mohlo byt ten 1cm obrazok...(obr. 2)
/edit... ked tak an to pozeram tak v tom prvom pripade to vlastne roztiahne na celu stranu.... ale ked som tak tlacil pre otca 10 cm kruhy tak mi ich tak aj tlacilo....
a este prave citam ze nemas CD od tlaciarne takze sa ti neda ani takto vyberat moznost tlace?
a nedal si ho nahodou takto vytlacit?... takto to mohlo byt ten 1cm obrazok...(obr. 2)
/edit... ked tak an to pozeram tak v tom prvom pripade to vlastne roztiahne na celu stranu.... ale ked som tak tlacil pre otca 10 cm kruhy tak mi ich tak aj tlacilo....
a este prave citam ze nemas CD od tlaciarne takze sa ti neda ani takto vyberat moznost tlace?
-
Lord PROXI
King