co je lepsie...?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
addictor
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

co je lepsie...?

Príspevok od používateľa addictor »

mam par kamaratov, ktori sa dokazu strasne jednoducho zalubit do nejakej holky, a obaja sa dost casto trapia, bo im to nevislo....
ja mam zas opacny problem... ja som sa zas este nezalubil... aj moj osledny vztah skoncil koli tomu pred par dnami... proste priatelka odomna ocakavala ladke reci kazdy den a pozornost 24 hod denne a ja som nemohol vyjadrovat to, co som necitil... :?

haluz je, ze by som bol rad na mieste mojich kamaratov a oni mi zas vraveli, ze by roadej brali moje miesto...
co si o tom myslite a tiez by ma zaujimalo, ako rychlo sa dokazete namotat...
(ak by to niekoho zaujimalo, vsetci spomenuti maju 20 +- rok)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: co je lepsie...?

Príspevok od používateľa cORP. »

addictor napísal:mam par kamaratov, ktori sa dokazu strasne jednoducho zalubit do nejakej holky, a obaja sa dost casto trapia, bo im to nevislo....
ja mam zas opacny problem... ja som sa zas este nezalubil... aj moj osledny vztah skoncil koli tomu pred par dnami... proste priatelka odomna ocakavala ladke reci kazdy den a pozornost 24 hod denne a ja som nemohol vyjadrovat to, co som necitil... :?

haluz je, ze by som bol rad na mieste mojich kamaratov a oni mi zas vraveli, ze by roadej brali moje miesto...
co si o tom myslite a tiez by ma zaujimalo, ako rychlo sa dokazete namotat...
(ak by to niekoho zaujimalo, vsetci spomenuti maju 20 +- rok)
kamarati maju normalne spravanie asi ako kazdy mlady v ich veku je to tazke kazdy hlada inym sposobom oni hladaju az pokial nenajud tu pravu a skusaju, ty si na tom zas tak ze ta prava sa ukaze a ti to pocitis ze ju skutocne mozes milovat to ze si sa doteraz nezalubil nieje tvoja chyba len proste ziadna co si mal asi nebola ta prava aku si podvedome predstavujes ale myslim ze vsetkym trom vam to raz vyjde good luck :wink:
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

no,ak moze prispiet aj dievca na tuto temu....:)vies podla mna si na tom lepsie ty,pretoze raz to urcite pride aj na teba a vtedy budes naozaj lubit niekoho a nebudes lutovat ze si mrhal slovami o laske pre niekoho koho si vobec nelubil...tvoji kamosi ked sa tak lahko zalubia,podla mna to su len hormony vies:) mam pocit ze oni si len myslia ze to dievca lubia,pretoze ani oni este nestretli tu pravu:) tiez mam 19 a teraz si to premietam na svojich kamosov...tak poznam aj takeho co sa tiez buchne to kazdej druhej ak nie prvej ale to je len preto lebo on je proste nevybureny:Ddufam ze to necita:D no a poznam aj takych co si daju pozor na jazyk-ako ty a nepovedia to co naozaj nemyslia a radsej pockaju...to je lepsie uvidis:)
Sheep
Addict
Addict

Re: co je lepsie...?

Príspevok od používateľa Sheep »

Bud rad tam kde si, mal som kamosa ktory niekolko rokov takto defektoval svoju psychiku, s kazdou holkou s ktorou naviazal nejaky uzsi kontakt tak sa zalubil ale doteraz nemal ziadny normal vztah. Takze kasli nato opravdu im nemas co zavidiet.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

No možno prídu aj horšie chvíle, keď sa zalúbiš konečne po tej dlhej dobe, ale nebude ti láska opätovaná. Nechcem strašiť, ale podľa mňa to má aj zlé stránky. Ja som ten typ čo dosť pozerá na výzor a majetok, ale samozrejme aj charakter (asi preto nikoho nemám).
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

ty sa raz zamiluješ a to poriadne...... ked si sa teraz nedokázal tak to raz príde, ale bude to už dosť silné, že sa toho nebudeš chcieť za žiadnu cenu vzdať :wink: :wink:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ja si tiež podvedome udržujem vždy odstup. Má to svoje výhody, ale aj nevýhody. Tak si na tom asi aj ty. Možno sa nechceš sklamať alebo si jednoducho vytváraš citový vzťah pomalšie ako tvoji kamaráti.
LordMixal
Novice
Novice

Príspevok od používateľa LordMixal »

Dievcatu hovorim vzdy to, co odomna chce pocut. Nezarobim si na hadku a navyse su potom krasne pristupne ;)
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Bushido napísal:No možno prídu aj horšie chvíle, keď sa zalúbiš konečne po tej dlhej dobe, ale nebude ti láska opätovaná. Nechcem strašiť, ale podľa mňa to má aj zlé stránky. Ja som ten typ čo dosť pozerá na výzor a majetok, ale samozrejme aj charakter (asi preto nikoho nemám).
vies, ako sa hovori.. radsej lubit a lasku staritt, ako nikdy nelubit... :wink:
bolek napísal:Ja si tiež podvedome udržujem vždy odstup. Má to svoje výhody, ale aj nevýhody. Tak si na tom asi aj ty. Možno sa nechceš sklamať alebo si jednoducho vytváraš citový vzťah pomalšie ako tvoji kamaráti.
presne toto je moj problem.. drzim si odstup uz od zaciatku.. ale nieje to vedome.... a zatial vsetky vztahy na tom krachli... :?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Uz tu bolo nieco podobne rozoberane, tak len zopakujem svoj nazor. Urcite to racej risknut a spalit sa ako nelubit. A na margo tych vasich odstupov: Nedokazal by som mat vztah bez toho, ze by som v nom nebol az po usi.
tusken
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tusken »

mi-chau napísal:Uz tu bolo nieco podobne rozoberane, tak len zopakujem svoj nazor. Urcite to racej risknut a spalit sa ako nelubit. A na margo tych vasich odstupov: Nedokazal by som mat vztah bez toho, ze by som v nom nebol az po usi.
Suhlasim vztah bez lasky je onicom nemastny neslany ja osobne by som nedokazal byt s babou vo vztahu bez toho aby som ju nelubil radsej pockam ako sa hnat za vztahom bez lasky len preto aby som niekoho mal
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

tusken napísal:Suhlasim vztah bez lasky je onicom nemastny neslany ja osobne by som nedokazal byt s babou vo vztahu bez toho aby som ju nelubil radsej pockam ako sa hnat za vztahom bez lasky len preto aby som niekoho mal
takze vzdy si sa najprv zalubil az po usi az potom nieco riesil...? preco sa potom v jednem mojej teme vacsina userov rozhodla povedat svojej polovicke, ze ju lubi az po 3 mesiacoch, pol roku... roku...? ne vsetky vztahy zacinaju velkou laskou...
tusken
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tusken »

addictor napísal:takze vzdy si sa najprv zalubil az po usi az potom nieco riesil...? preco sa potom v jednem mojej teme vacsina userov rozhodla povedat svojej polovicke, ze ju lubi az po 3 mesiacoch, pol roku... roku...? ne vsetky vztahy zacinaju velkou laskou...
ja proste nepatrim k vacsine userov
littleSgirl
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa littleSgirl »

hm velmi ti neviem poradit, ale mam podobny problem. spociva v tom ze som namotana pokial chlapec javy zaujem ale je to este stale neiste ak vsak to us zacina naberat na vaznosti okamzite sa ,,zalubenost" pominje, hmmm mam zatial len 15, asiq to bude tym vekom co?(
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

addictor napísal:takze vzdy si sa najprv zalubil az po usi az potom nieco riesil...? preco sa potom v jednem mojej teme vacsina userov rozhodla povedat svojej polovicke, ze ju lubi az po 3 mesiacoch, pol roku... roku...? ne vsetky vztahy zacinaju velkou laskou...
Tu nejde o to bezhlavo milovat po dvoch minutach, ide o to nedrzat si odstup a skocit do toho az po usi.
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

Ja mam taký názor, že začínať si vzťah bez toho aby si čosi k tomu človeku cítil je asi na dve veci. Keď to chceš skúsiť tak tá osoba by ťa nemala priťahovať len fyzicky, lebo to dlho nevydrží alebo ten vzťah by bol len kôli jednej veci... :arrow: :arrow: :arrow:
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Forest napísal:Ja mam taký názor, že začínať si vzťah bez toho aby si čosi k tomu človeku cítil je asi na dve veci. Keď to chceš skúsiť tak tá osoba by ťa nemala priťahovať len fyzicky, lebo to dlho nevydrží alebo ten vzťah by bol len kôli jednej veci... :arrow: :arrow: :arrow:
tak je jasne, ze keby som s nej nic necitil, tak by som si s nou nezacal.... :roll: ale laska to nebola... pacila sa mi fyzicky a aj charakterovo.. poznali sme sa dlho, no pritahovala ma viac, ked nebola pre mna dostupna.. akonahle som pocitil odozvu z jej strany, zqacal som vahat... no poedal som si , ze take dievca ako je ona nestretnes na kazdom druhom kroku, tak som si povedal, ze mi to za ten pokus stoji... no dopadlo to jak to dopadlo.....
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

daco podobne som zazil aj ja, ked sme boli od seba tak mi neskutocne chybala, a ked sme boli spolu, tak som knej skoro nic necitil.. :oops:
Napísať odpoveď