Sensation white 2008 Praha

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

seth82 napísal:ok teda, dik.ja sa len bojim jednej veci, ak akcia zacina 21.00, ako dlho bude trvat kym sa vsetci nasukaju do areny? nechcem prist o nic a na druhej strane chcem predtym aj nieco vypit, hoci mna ceny nejako extra netrapia, ale podla fotiek, co som videl, nebude prave jednoduche si tam nieco kupit, predierat sa pomedzi davy a tak...nic vesele.ale no to sa dohodne.
Zaciatok nechcem zmeskat, takze tych 17.000 ludi sa tam bude sukat dost dlho, ja by som to videl na 20.00, ale popytam sa este kolegu, ze ako to bolo minuly rok ;-)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No ja som v Prahe permanentne :) Inak k vchodu - halu otvaraju o siedmej, myslim, ze ked sa pretlacite tak sa to da stihnut, vchodov je vela, nie je to ako T-Mobile arena :) No ja neviem ci pojdeme aj na uplny zaciatok, pravdepodobnejsie je to, ze prideme az ked bude hrat Laidback, ale v hale sa mozeme najst v pohode. Takze Seth my mozeme dat nejake to pivko aj v piatok, predpokladam, ze budem po nejakom predtermine, takze snad bude aj co oslavovat :)
//lineup: uz som to pisal aj inde, ale: cakam, ze prava zabava sa zacne az po nastupe Feddeho a bude pokracovat az do konca :) Potom asi este pojdeme na afterparty do studia, ale vsetko zavisi od unavy, lebo napriklad minuly rok som nemal sil, takisto ako po Transmission :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Vyborne...dnes ma zacal ohrozovat nas manazer s nebezpecnymi pripomienkami ohladom mojej dovolenky. tak ho musim poslat kade lahsie, nech mi do toho nefidrkuje. este vybavit letenky (tie su sku**** drahe z nejakeho dovodu prave na ten termin - asi vedia, co robia) a hotel nie je problem zabookovat na 2 noci....este to vsetko upresnim, ze co a ako...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Takze moj momentalny line-up na tento rok:

22.02. - Apokalypsa / Brno
05.04. - Godskitchen / Wroclaw
30.04. - MayDay / Dortmund
31.05. - Sensation White / Praha
12.07. - Creamfields / Breclav

Neprida sa niekto? Zhanam takisto line-up na SW do Budapeste, ma to byt 03.05. ale oficialne stranky este nemaju pustene narozdiel od cz :-/
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

takze letenky mam kupene, hotel mam zabookovany, 30.5 o 16.00 som na Ruzyne, dojdem do hotela a mozem dat s niekym predchlast :)
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

t0m4s3 napísal:Takze moj momentalny line-up na tento rok:

22.02. - Apokalypsa / Brno
05.04. - Godskitchen / Wroclaw
30.04. - MayDay / Dortmund
31.05. - Sensation White / Praha
12.07. - Creamfields / Breclav

Neprida sa niekto? Zhanam takisto line-up na SW do Budapeste, ma to byt 03.05. ale oficialne stranky este nemaju pustene narozdiel od cz :-/
hej hej,do budapestu sa chystam aj ja,a bude to 3ieho ... :)

EDIT//// v Madarsku budú,Hamvai PJ,Bárany Atilla,Sebastian Ingrosso,Fedde Le Grand,Paul Oakenfold,Sandern Kleinenberg a Mauro pi*****.. :wink:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Kurna je tam sice Ingrosso z SHM, ale ostatne mena dost bieda :-/ Este ten Oakenfold dajme tomu, ale Piccoto tu v Brne hral po van Doornovi a bol to cisty uspavac hadov. Fedde bude aj v Prahe takze tak :-/
Gothar
Moderátor
Moderátor

t0m4s3 napísal:Kurna je tam sice Ingrosso z SHM, ale ostatne mena dost bieda :-/ Este ten Oakenfold dajme tomu, ale Piccoto tu v Brne hral po van Doornovi a bol to cisty uspavac hadov. Fedde bude aj v Prahe takze tak :-/
To hej, ten set som pocul a najprv som si myslel, ze to je z inej akcie, pretoze Sander to tam vyborne rozbalil a Mauro to nehorazne spomalil...Inak tie mena v Budapesti nic moc... Aj ked neviem ako mozu zahrat ti Madari. Inak Fedde a Sander Kleinenberg su pre mna osvedcene mena.
Bisley7
Novice
Novice

predam listok na SENSATION WHITE

Príspevok od používateľa Bisley7 »

predam listok na SENSATION WHITE za nakupnu cenu v druhej vlne predaja. 1375,- kc , alebo 1820,- sk.
31.5.2008
PRAHA
kontaktujte na [email protected]
alebo - 0904 829 477
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

nuz teda, este 2 mesiace...uz sa tesim, Gothar si nejak prestal chodievat na irc...potom sa treba dohodnut, ze co a ako. pre mna su 2 mesiace strasne kratka doba...
Gothar
Moderátor
Moderátor

seth82 napísal:nuz teda, este 2 mesiace...uz sa tesim, Gothar si nejak prestal chodievat na irc...potom sa treba dohodnut, ze co a ako. pre mna su 2 mesiace strasne kratka doba...
Jaj sorry, nejak mi na to uz nevychadza cas, ale teraz som uz pripraveny organizovat :)
Takze kto z fora ide? Mame 11 dni...
Mala ochutnavka

//autoeditácia príspevku ( 28 May 2008, 14:02 )
Nikto nic? Zatial mi pisal iba seth :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Neplas sa, ved vies min. o styroch ludoch z fora co idu. Ostatni asi nemaju zaujem, ich skoda ;-)
Gothar
Moderátor
Moderátor

No len ze ani my 4ja nie sme poriadne dohodnuti ze co a ako. Teda seth pride v piatok, dame pivo a potom sa uz bude cakat asi len na teba s k6. Ja sa potom s vami stretnem asi az v hale, pripadne este mozno budeme v tom bare pred arenou :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Sa potrebujes dohadovat? Sak mame telefony, nie sme male decka, hala nie je zas tak velka aby sme sa nenasli.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tak bolo popi*i....skoda len,ze sa viac ludi nezoslo a hlavne neprihlasilo...
Gothar
Moderátor
Moderátor

seth82 napísal:Tak bolo popi*i....skoda len,ze sa viac ludi nezoslo a hlavne neprihlasilo...
A tymto zdravime K6 :lol:
Inak bolo super, sice si toho zo zaciatku vela nepamatam ale potom bolo fajn. A z megamixu co som chcel tak velmi natocit mam nieco ale kedze bol velmi dobry tak je obraz trocha rozhadzany :D

//autoeditácia príspevku ( 01 Jun 2008, 11:40 )
Tak tu je ukazka z megamixu
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

seth - pod obraz bozi
gothar - niekde zhruba pod sethom - viz. skvela pohybova koordinacia v priestore v jeho videu :-D

Akcicka luxusna, som rad za dalsie stretnutie.
Gothar
Moderátor
Moderátor

No joooo, uz aj v komentari pod videom ma jeden zdrbal :D Ale to islo same...
//dalsie videa z megamixu tam uz asi ani nedam, lebo tam to skoncilo pri toceni podlahy, zabradlia a tak :)

//autoeditácia príspevku ( 01 Jun 2008, 15:23 )
este nejake videa:
Markus Schulz -
Marco V -
Marco V -
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

megamix mam v slusnej kvalite a bez zemetrasu :) Lenze to ma 1.2GB a zjavne to budem musiet prerobit z mov na nieco inteligentne...potom dam niekam...

//lebo t0m4s3 nebol pod obraz bozi :D Este ani nezacalo a uz to bolo...no a potom...ani prijem ani zvuk ani obraz :lol:
Gothar
Moderátor
Moderátor

A este prihodim link na oficialne videa: http://www.selfcast.com/Sensation/recording/1075
Napísať odpoveď