Symbian<->nokia

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Hoodwinked
Light Expert
Light Expert

Symbian<->nokia

Príspevok od používateľa Hoodwinked »

chystam sa kupit si nokiu n80 prip n73 a chcel by som sa opytat na vase osobne skusenosti
je pravda ze na symbiane si mozem menu lebovolne zmenit podla seba???
RoQa
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

ano menu sa meni s prislusnou temou ak obsahuje ine ikonky , moje skusenosti so simbianom S60 3rd. (N80,N73) Pomale prezeranie galerie ale da sa nato zvyknut , vyborne je hlavne to ze si mozes doinstalovat siroke spektrum aplikacii... :) zo simbianu by som na telefon bez os asi uz nepresiel

Kód: Vybrať všetko

http://www.hojko.com/potrebujete-poradit-s-kupou-mobilu-napiste-sem-t92309.html
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ano, môžeš. A nie len že inú tému. Môžeš si veci (ikonky čo tam nechceš) zmazať, pridať ďalšie, preusporiadať ich poradie..
Hoodwinked
Light Expert
Light Expert

sry ze sa pytam v tejto teme ale skusenosti s n80?? oplati sa mi tento mobil ked ho chcem hlavne na instalaciu roznych programov a citanie a spracovanie textov???na foto nezalezi
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

Hoodwinked napísal:sry ze sa pytam v tejto teme ale skusenosti s n80?? oplati sa mi tento mobil ked ho chcem hlavne na instalaciu roznych programov a citanie a spracovanie textov???na foto nezalezi
neoplati je velky tazky, jedina vec co je na nom super je rozlisenie displeja a wifi inak je to kvadrik ktory vydrzi maximalne jeden den bez nabijania :wink:
Hoodwinked
Light Expert
Light Expert

INDIGOcorp. napísal:neoplati je velky tazky, jedina vec co je na nom super je rozlisenie displeja a wifi inak je to kvadrik ktory vydrzi maximalne jeden den bez nabijania :wink:
a teraz som pozeral n81 a ten je lepsii??? ja nabijam aj teraz w810i mam a kazdi den lebo to pouzuivam ako mp3 ale n81 chcem len koli hram a aplikaciam
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Hoodwinked napísal:a teraz som pozeral n81 a ten je lepsii??? ja nabijam aj teraz w810i mam a kazdi den lebo to pouzuivam ako mp3 ale n81 chcem len koli hram a aplikaciam
N81: s hrami a aplikacakami to tiez nebude velky rozdiel... mozno raz za 2-3 dni. ale ked frcis cez wifi alebo mas cely den pustenu navigaciu,alebo pozeras filmy tak ju rovnako musi nabihat kazdy den.
Hoodwinked
Light Expert
Light Expert

jackb napísal:N81: s hrami a aplikacakami to tiez nebude velky rozdiel... mozno raz za 2-3 dni. ale ked frcis cez wifi alebo mas cely den pustenu navigaciu,alebo pozeras filmy tak ju rovnako musi nabihat kazdy den.
a odporucil by si mi ju alebo nejaky iny mobil so symbianom zamerany na hry?
jackb
Redeemer
Redeemer

Hoodwinked napísal:a odporucil by si mi ju alebo nejaky iny mobil so symbianom zamerany na hry?
N81 je na hry dobra, ale podla toho co viem NGage2 hry su asi 3 alebo 4...
ak by si sa na 81 uskromnil s nizkym jasom, mal by si ju potichu, nepouzival BT 24hodin v kuse mohla by baterka vydrzat pomerne dlho
to mas skoro ako s notebookom: ked mas jas na plno, napalujes volaco a mas napojene periferie baterku vybijes skor ako ked tie veci obmedzis
Hoodwinked
Light Expert
Light Expert

jackb napísal:N81 je na hry dobra, ale podla toho co viem NGage2 hry su asi 3 alebo 4...
ak by si sa na 81 uskromnil s nizkym jasom, mal by si ju potichu, nepouzival BT 24hodin v kuse mohla by baterka vydrzat pomerne dlho
to mas skoro ako s notebookom: ked mas jas na plno, napalujes volaco a mas napojene periferie baterku vybijes skor ako ked tie veci obmedzis
cital som na nu recenziu a pisali ze to je proste len multimedialny telefon
a tie hry su 3 ale nasiel som stranku aj s inymi hrami a jawa hry mi tam aj tak pojdu ja som sa chcel spytat ci nemam radsej setrit na n95 aci to bude rovnake
jackb
Redeemer
Redeemer

Hoodwinked napísal:cital som na nu recenziu a pisali ze to je proste len multimedialny telefon
a tie hry su 3 ale nasiel som stranku aj s inymi hrami a jawa hry mi tam aj tak pojdu ja som sa chcel spytat ci nemam radsej setrit na n95 aci to bude rovnake
95 radsej, uz len napr. ak chces pouzivat navigaciu pohodlnejsie
len neviem ci ma 95 Ngage tlacitka...
Hoodwinked
Light Expert
Light Expert

jackb napísal:95 radsej, uz len napr. ak chces pouzivat navigaciu pohodlnejsie
len neviem ci ma 95 Ngage tlacitka...
nie ako navigaciu cisto iba na multimedia
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

Hoodwinked napísal:nie ako navigaciu cisto iba na multimedia
ak chces multimedialny telefon za malo penazi, tak si zozen Samsung D900i (na inzeratoch bezi okolo 3300 SK). Ma ho doma brat a kvalita videa a fotenia je na nerozoznanie od mojej nokie n73 (D900i ma aj macro aj autofocus). Videá telefon prehrava plynule (zvlada 23,975 fps), navyse ma hlasnejsi reproduktor a aj zo sluchadiel ide hlasnejsi zvuk ako od nokie. Hry a aplikacie su uz ale problem, kedze to nema symbian.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

reno23 napísal:ak chces multimedialny telefon za malo penazi, tak si zozen Samsung D900i (na inzeratoch bezi okolo 3300 SK). Ma ho doma brat a kvalita videa a fotenia je na nerozoznanie od mojej nokie n73 (D900i ma aj macro aj autofocus). Videá telefon prehrava plynule (zvlada 23,975 fps), navyse ma hlasnejsi reproduktor a aj zo sluchadiel ide hlasnejsi zvuk ako od nokie. Hry a aplikacie su uz ale problem, kedze to nema symbian.
to snad nemyslis vazne povedat ze d900i je super telefon akoze ma ho kamarat a mozem povedat ze je to grc, reprak hra na nic kedze ziaden nieje pouziva sa u samsungu ako je zvykon repracik cez ktory aj volas kvoli tomu mp3 chrcia,hraju ticho a podobne , dalej displej ma dobre parametre ale podla mna na nokiu z daleka nema,n73 ma predsa 2 repraky ktore hraju s mobilov asi najhlasnejcie co som pocul,za dalsie d900i je odporca akejkolvek javy,fotak je cisty odpad kedze zvoleny obrazok odfoti cca mozno po 4 sekundach od stlacenia je to strasne,a ti videa prehra preto plynule pretoze ich nechutne rozkockuje podotykam ze toto nieje len na kamaratovom kodele ma ho viac ludia a nepoznam osobu co si ho kupila ze by nelutovala svoj cin potom :roll:
jackb
Redeemer
Redeemer

reno23 napísal:ak chces multimedialny telefon za malo penazi, tak si zozen Samsung D900i (na inzeratoch bezi okolo 3300 SK). Ma ho doma brat a kvalita videa a fotenia je na nerozoznanie od mojej nokie n73 (D900i ma aj macro aj autofocus). Videá telefon prehrava plynule (zvlada 23,975 fps), navyse ma hlasnejsi reproduktor a aj zo sluchadiel ide hlasnejsi zvuk ako od nokie. Hry a aplikacie su uz ale problem, kedze to nema symbian.
on chce mulitmedia a pochybujem ze telefon bez symbianu prehra divx...
Hoodwinked N95 som v ruke nemal, ale pre multimedia by mala stacit 8GB verzia N81. Mne osobne staci a nestazujem sa.
Hoodwinked
Light Expert
Light Expert

jackb napísal:on chce mulitmedia a pochybujem ze telefon bez symbianu prehra divx...
Hoodwinked N95 som v ruke nemal, ale pre multimedia by mala stacit 8GB verzia N81. Mne osobne staci a nestazujem sa.
mas ju??? spokojnost? a cital som ze neni moc dobra koli tomu ze tlacidla sa tazsie stlacaju co ty nato??
a hry a aplikacie ti tam tiez bezia v pohode?, a tie ngage hry si si tam nejake ine uz nekde stiahol a dal??
jackb
Redeemer
Redeemer

Hoodwinked napísal:mas ju??? spokojnost? a cital som ze neni moc dobra koli tomu ze tlacidla sa tazsie stlacaju co ty nato??
a hry a aplikacie ti tam tiez bezia v pohode?, a tie ngage hry si si tam nejake ine uz nekde stiahol a dal??
ja som spokojny. staci mi uplne.
normalna klaveska ma hneva, lebo su gombiky dost na tesno, preto radsej telefonujem ako pisem
joestick a multimedialne gombiky chcu chvilu cas kym si zvyknes kam mas stlacat aby sa ti namiesto dalsej fotky nepustila hudba :)
hry: mam tam vlastne len CSko a to ide fajn
symbianovske aplikacie bezia veselo, ci uz navigacia alebo dake tie prehravace, ale rotate me (ano je veriza, ktora nepotrebuje pohybove cidlo)
ngage: ziadne okrem tych demo verzii som nevidel, je mozne ze uz su aj dake "liecene" verzie ale ja ten telfon na hry velmi nechcem... telefon mam ako telefon, navigaciu a mutimedialny prehravac...
ked is hodis prehravac divx-ov tak nemas potom uz ziaden problem... ked cestujem na dlhsiu vzdialenot pripravim si kopiu dakeh odobreho filmu a vyriesene... alebo mozes citat e-booky ako pdf-ka 8)
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

INDIGOcorp. napísal:to snad nemyslis vazne povedat ze d900i je super telefon akoze ma ho kamarat a mozem povedat ze je to grc, reprak hra na nic kedze ziaden nieje pouziva sa u samsungu ako je zvykon repracik cez ktory aj volas kvoli tomu mp3 chrcia,hraju ticho a podobne , dalej displej ma dobre parametre ale podla mna na nokiu z daleka nema,n73 ma predsa 2 repraky ktore hraju s mobilov asi najhlasnejcie co som pocul,za dalsie d900i je odporca akejkolvek javy,fotak je cisty odpad kedze zvoleny obrazok odfoti cca mozno po 4 sekundach od stlacenia je to strasne,a ti videa prehra preto plynule pretoze ich nechutne rozkockuje podotykam ze toto nieje len na kamaratovom kodele ma ho viac ludia a nepoznam osobu co si ho kupila ze by nelutovala svoj cin potom :roll:
to snad nemyslis vazne ty ! Neviem co to ma kamarat za kus ale ten co mame doma hraje hlasnejsie ako n73. Je sice ale pravda ze kvalita zvuku je u n73 kapanek vyssia. Kvalita videa je rovnaka (ak chces mozem hodit zopar videi natacanych D900i a n73 pri rovankom nastaveni ). Kvoli tebe som si tie dva telefony zobral na vychadzku a pofotil par obrazkov pri automatickom nastaveni (vsetko najvyssia kvalita). Vysledok: (prvy obrazok je D900i druhy n73)
Prílohy
nNok7.jpg
mSam7.jpg
lNok6.jpg
kSam6.jpg
jNok5.jpg
iSam5.jpg
fNok3.jpg
eSam3.jpg
dNok2.jpg
cSam2.jpg
bNok1.jpg
aSam1.jpg
Hoodwinked
Light Expert
Light Expert

reno23 napísal:to snad nemyslis vazne ty ! Neviem co to ma kamarat za kus ale ten co mame doma hraje hlasnejsie ako n73. Je sice ale pravda ze kvalita zvuku je u n73 kapanek vyssia. Kvalita videa je rovnaka (ak chces mozem hodit zopar videi natacanych D900i a n73 pri rovankom nastaveni ). Kvoli tebe som si tie dva telefony zobral na vychadzku a pofotil par obrazkov pri automatickom nastaveni (vsetko najvyssia kvalita). Vysledok: (prvy obrazok je D900i druhy n73)
:lol: chlapec ty si pochopil o com sa tu keca????ja som pisal ze chcem multimedialny telefon hlavne na aplikacie a filmy a ty mi tu vipisujes ze jake foto robi n73 a e900 naco mi to je? :roll:
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Hoodwinked napísal::lol: chlapec ty si pochopil o com sa tu keca????ja som pisal ze chcem multimedialny telefon hlavne na aplikacie a filmy a ty mi tu vipisujes ze jake foto robi n73 a e900 naco mi to je? :roll:
ja som pochopil ze nechces ani jeden z tychto fonov, ze si vyberas nieco medzi n81 a n95, ja som odpovedal uzivatelovi INDIGOcorp. :wink:
Napísať odpoveď