Jan Slota

Diskusie na politické témy...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

jankyi napísal:To chcete povedať, že minulá vláda pre nás nespravila vôbec nič a iba škodila a súčasná za tých pár rokov čo sú v práve zabezpečila hromadný hospodársky rast(10%)? To snáď nie.
Nazor na Slotu a terajsiu vladu som tu myslim ze uz pisal tak to nebudem dalej rozoberat.

Co sa tyka minulej vlady a Dzurindu, tak jednoducho nemam pochopenie pre cloveka ktory vytvori vladnu koaliciu so sovinistickou SMK a uz nehovoriac o politike aku presadzuje, ktora sa ubera prikladom USA, ba co je horsie dokonca je aj vernym prisluhovacom USA.

Zvolenim Slotu niekomu moze imponovat hulvatstvo (ano suhlasim) ale zvolenim Dzurindu niekomu moze imponovat debilizmus a volic je v najlepsom pripade nevedomi normalneho myslenia.
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankyi »

Ja som však minulú vládu neobhajoval, iba som povedal, že rast Slovenska nemajú na svedomí iba Ficovci. Pravda je taká, že ja nejako extra nepodporujem nikoho, pretože si myslím, že to u nás ani nie je možné. Netvrdím, že každý politik by mal byť anjelik, lebo viem, že to nie je reálne. Avšak u nás je možno výstižnejšie povedať, že nie každý musí byť čert.

Inak podľa môjho názoru nazval Dzurindu debilom je trochu nepresné, nemyslím si totiž, že by bol nejako veľmi intelektuálne obmedzený, skôr by som ho považoval za demagóga;).
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankyi »

Pozri sa Marián, asi každý by chcel aby územie nášho štátu bolo obývané iba nami Slovákmi. Očividne nie každému je naopak jasné, že to nie je realizovateľné Priznám sa, že aj ja mám určité predsudky voči maďarskej menšine. Má ich asi každý kto sa aspoň trochu učil dejepis:). Ale prosím ťa, nezastávaj si Slotu preto, lebo sa nebojí na Maďarov nadávať. To nie je o strachu, to je o neschopnosti kontrolovania sa. Napokon týmto chabým osočovaním pán Slota aj tak problém tejto menšiny nevyriešil a ani nevyrieši.

Čo sa týka SMK súhlasím, dovoľujú si veľa a veľa pre seba žiadajú. No treba povedať jedno, kým bol na čele Bugár, vyzeralo to inak, on si bol vedomý toho, že táto strana zastupuje menšinu.
GnK
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GnK »

jankyi napísal: Čo sa týka SMK súhlasím, dovoľujú si veľa a veľa pre seba žiadajú. No treba povedať jedno, kým bol na čele Bugár, vyzeralo to inak, on si bol vedomý toho, že táto strata zastupuje menšinu.
Ano musim suhlasit kym bol Bugar na cele bolo to akcepovatelne teraz ked je tam Csaky tak je horsie, ale Slotove urazky nic nevyriesia akurat poburuju Madarov tak ako Durayove vyjadrenia Slovakov. Berte tiez do uvahy, ze madarov je na slovensku 10% :cry: a ich pocet stale narasta.
sulo34
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sulo34 »

slota mozno je pijak .. vsetko vravi jak vidlak ale podla mna ma pravdu nebavim sa
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

m3thod-man napísal:racej madarov ako slotu..
daj sa liecit ty je*o :x :x :x :x
Sabo
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sabo »

Padawan napísal:daj sa liecit ty je*o :x :x :x :x
Hned niekoho urazas ked ma iny nazor ako ty!! Ja snim suhlasim!!! Radsej Madarov ako Slotu!!!
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

Sabo napísal:Hned niekoho urazas ked ma iny nazor ako ty!! Ja snim suhlasim!!! Radsej Madarov ako Slotu!!!
to neni iny nazor ako mam ja ale kazdy normalny slovak sem uz madara nepripusti ako koncim nebudem sa tu hadat s chlapcami so sturova
Sabo
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Padawan napísal:to neni iny nazor ako mam ja ale kazdy normalny slovak sem uz madara nepripusti ako koncim nebudem sa tu hadat s chlapcami so sturova
Laskavo hovor za seba. Ja poznam XXXX Slovakov, ktory nemaju nic proti Madarom. Lepsi bol Bugar vo vlade ako Slota. Slota okrem toho, ze sa nevie spravat, strapnuje seba a vladu, vkuse pije, rozkradol celu Zilinu, nic pre Slovensko neurobil.

V mojom okoli je poznam kopec Madarov ,ktory rozpravaju normalne po Slovensky, ze su Madari by si ani nespoznal.
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

Padawan napísal:to neni iny nazor ako mam ja ale kazdy normalny slovak sem uz madara nepripusti ako koncim nebudem sa tu hadat s chlapcami so sturova
vyser sa na neho. on len provokuje. smrdi v kazdej politickej teme. mozno je to nejaky strazmajster od policie ktory si mysli, ze tu ulovi nejakych vypatlanych nackov. zdravy clovek by taketo bludy nepisal.

aby som nebol off topic, tak aj ja by som volil radsej SNS ako SMK. bugar este ako tak usiel, ale stale je to madar, ktoreho zaujimali v prvom rade madari! csakymu, ci ako sa vola, tak toho slizkeho hada akurat nakopat do zadku. je nenormalne, ked da niekto so slovenskou narodnostou prednost madarskej strane pred slovenskymi.
Sabo
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Ja akoze smrdim a provokujem. Aspon neurazam ostatnych ludi a neberem im karmu ako male deti.

"je nenormalne, ked da niekto so slovenskou narodnostou prednost madarskej strane pred slovenskymi"
- hej??? ked slovenske strany stoja za kkt... poznam vela ludi, ktory volili SMK a su Slovaci. Chod im to povedat do oci ,ze su nenormalny.

PS : Laskovo sa ked mi berete karmu podpiste a nemusite mi v tych komentoch nadavat. :) Hovori to nieco o vasej inteligencii.
Dizzy
Star
Star

ty inteligent, uz si trapny s tym akych vela ludi poznas. keby tu mal kazdy argumentovat "poznam vela ludi, ktori..", rovno mozme sutazit, kto z nas dalej dosti. uz si prestan vymyslaj chu****. aj keby vsetky slovenske strany stali za kkt, vychodiskom nemoze byt SMK. mozno len pre madaronov ako si ty.

ja sa pod kazdu karmu podpisujem.. napriek tomu, ze nemusim!
Sabo
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Ale zobrat si mi ju musel co... Ja som len chcel povedat ,ze nehovor za Slovakov ale hovor za seba.

Chcel som ty len vysvetit ,ze co ty beres ako samozrejmost je pre niekoho ineho uplne neprijatelne.

Ani ja neschvalujem terajsiu politiku SMK ked je tam Csaky.

Ked si taky expert ktora je podla teba najlepsia politicka strana na Slovensku???
Dizzy
Star
Star

nemusel, chcel. je moja vec, komu dam karmu a komu ju zoberiem. este dobre, ze si na tom s karmou ako si. uminuskoval by si kazdeho slovaka na fore, ktory by sa voci tvojim bludom ohradil.

nehovorim za slovakov, hovorim za seba. ty tu traposis s tym, ako poznas vela ludi, ktori.. blablabla. sa uvedom clovek!!

ktora strana je pre mna najlepsia? s temou to nic nema, ale pojdem volit smer. ty si vol svoju smk s csakym na paprikasi.
Sabo
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

"uminuskoval by si kazdeho slovaka na fore, ktory by sa voci tvojim bludom ohradil." -hej???
dobre si strelil, nedal by som nikomu minusovu karmu, a na narodnosti mi nezalezi, za to ze som napisal nieco na obranu SMK som madar??? ty inteligent
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Sabo napísal:Aspon neurazam ostatnych ludi a neberem im karmu ako male deti
Lebo ani nemozes :lol:
Sabo napísal:Ani ja neschvalujem terajsiu politiku SMK ked je tam Csaky.
A ked tam bol Bugar uz si schvalov.
Dizzy
Star
Star

Sabo napísal:"uminuskoval by si kazdeho slovaka na fore, ktory by sa voci tvojim bludom ohradil." -hej???
dobre si strelil, nedal by som nikomu minusovu karmu, a na narodnosti mi nezalezi, za to ze som napisal nieco na obranu SMK som madar??? ty inteligent
mam na haku ci si madar. mam na haku, ci by si niekomu dal alebo nedal minusovu karmu keby si mohol. rec bola o inom.
sulo34
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sulo34 »

Sabo napísal:Ja akoze smrdim a provokujem. Aspon neurazam ostatnych ludi a neberem im karmu ako male deti.

"je nenormalne, ked da niekto so slovenskou narodnostou prednost madarskej strane pred slovenskymi"
- hej??? ked slovenske strany stoja za kkt... poznam vela ludi, ktory volili SMK a su Slovaci. Chod im to povedat do oci ,ze su nenormalny.

PS : Laskovo sa ked mi berete karmu podpiste a nemusite mi v tych komentoch nadavat. :) Hovori to nieco o vasej inteligencii.
ano smrdis a provokujes :)
Sabo
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Citis sa teras lepsie??? Nepoznas ma tak si tie poznamky nechaj.
Napísať odpoveď