Energy injection- jak se vam libi?
Energy injection- jak se vam libi?
Ahojte,
s kamaradem jsme natocili kratke video do souteze a chtel bych vedet, co na nej rikate:-) Video jsem pridal teprve vcera... Jedna se o dvou a pul minutovy pribeh o tom, jak vam energie muze zmenit zivot. Odkaz je tady: http://hnutizadobrousnidani.stream.cz/home/karta/39
Napiste, co se vam libi a co zase ne... Jo a pokud se vam libit bude, tak mi muzete dat hlas, za ktery dekuju;-)
s kamaradem jsme natocili kratke video do souteze a chtel bych vedet, co na nej rikate:-) Video jsem pridal teprve vcera... Jedna se o dvou a pul minutovy pribeh o tom, jak vam energie muze zmenit zivot. Odkaz je tady: http://hnutizadobrousnidani.stream.cz/home/karta/39
Napiste, co se vam libi a co zase ne... Jo a pokud se vam libit bude, tak mi muzete dat hlas, za ktery dekuju;-)
ty jo diky:-) jsem necekal ze se bude tak moc libit:-) ja osobne uz to video nesnasim, protoze jsem ho shledl pri strihani tolikrat, ze mi je uz obcas na
ale taky bych chtel slyset co se vam treba nelibi, abych vedel co do priste zlepsit... i detaily.
jinak ja na tom videu nejsem, pouze jsem tocil, reziroval, strihal, zvucil...
ale taky bych chtel slyset co se vam treba nelibi, abych vedel co do priste zlepsit... i detaily.
jinak ja na tom videu nejsem, pouze jsem tocil, reziroval, strihal, zvucil...
podla mna super
i ked ja by som volil asi iny soundtrack na zaciatku (ked bol hlavny hrdina este uplny bezdak). radsej bych tam dal nieco pochmurnejsie, pesimisticke. dalej by som nechal toho horca trosku aj zarast. tak oholeneho bezdomovca som este nevidel. inak je to super
drzim palce, mas moj hlas.
este ma napadlo... skusil by som nejaky efekt (spomalenie) v okamihu ako mu tam niekto hodi tie kekse. a dalsie spomalenie by som dal ako sa do nich zakusne
to su podla mna take dolezite body v tom "filme" 
este ma napadlo... skusil by som nejaky efekt (spomalenie) v okamihu ako mu tam niekto hodi tie kekse. a dalsie spomalenie by som dal ako sa do nich zakusne
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
sak ako vies ze ten oblek, notas apod si kupil za prachy co zarobil? mozno to uz mal predtym schovane vo svojom nakupnom kosiku alebo tak nejakbolek napísal:Až na to, že za každý kšeftík dostal toľko prachov, čo je vcelku nereálne, sa mi to VEĽMI páčilo. Najmä hudba a bola som strašne zvedavá, ako sa to skončí.Máš hlas!
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
No keby to video malo zachytavat realne obdobie, za ake by si zarobil na tie veci co nakupil na konci, asi by si to video pozerala este terazbolek napísal:Až na to, že za každý kšeftík dostal toľko prachov, čo je vcelku nereálne, sa mi to VEĽMI páčilo. Najmä hudba a bola som strašne zvedavá, ako sa to skončí.Máš hlas!
pekne, velmi dobre spravene