Kolko krat pouzijem winrar tolko krat mi vyhodi tuto tabulku (vid. priloha).
Neviem co s tym, reinstal nepomohol. A vyhodi mi to hned ked sa mi spusti winrar a potom este niekolko krat pri rozbalovani.
ak mas aj sfv subor tak si to skontroluj cez sfv kontroler...
ale pravdepodobne tam mas zle stiahnuty part... ale je zle upnuty.. alebo mozes skusit najnovsiu verziu WinRaru
alebo som to zle pochopil ? ono ti to robi pri kazdej hre ?
No skusil so mto cez 7 zip a uz mi to fici.
No aj v 7zipe stale vyhadzovalo chyby, ale dokoncilo to a nainstaloval som to v pohode. Inac dakujem.
//autoeditácia príspevku ( 04 Jun 2008, 11:07 )
No robi to asi pri kazdej hre, zase som rozbaloval hru a naslo mi zo 20 chyb.
A ked to dorozbaluje, vyzera to asi takto. Nevie niekto co s tym?
co si pred tym rozbalil tka to bolo balene od uploadera toto by mali byt povodne rar subori od grupy...rozbal to este raz ak ti teda nepojde winrar tak programom ktory ti siel
No skusal som aj 7zip aj winrar, vo winrare mi to ani nerozbali a 7zip hodi toto. Inac taka poznamka, nejak casto nestahujem, tak mi to prosim vysvetlite,
Keď píšu samorozbaľovací archív, tak by to malo rozbaliť samo po spustení toho súboru. Čiže miesto pravého kliku jednoducho ho spustiť. Máš zapnuté schovávanie známych prípon........ čiže je ťažko dedukovať, čo súbor tthwa vlastne je.
No to som robil, al ked ju chchem spusti tak sa akoze spusta, teda naskoci ta cierna obrazovka jak pred zapinanim hier, a zase skoci do windowsu s oknom, ze v aplikacii sa vyskytla chyba, ci to chcem odoslat.
//autoeditácia príspevku ( 04 Jun 2008, 18:42 )
Znamena to, ze to mozem vymazat?