skusali ste to niekto? kamos mi to dnes ukazal, tak sa to, zevraj vola... skusil som to, dost zvlastny pocit po tom "prebudeni" po par sekundach... nemoze mi to sposobit ziadne poskodenie zdravia? kto to skusal?
(skusal som hladat podobnu temu, ale nenasiel som)
no, dam ti taky strucny navod...:
1. cupnes si a z hlobka sa budes nadychovat asi 20-25 sekund...
2. sa postavis tak, ze sa pri tom zas nadychnes
3. po postaveni nevydychujes, len ta niekto musi chvilku skrtit
4. upadnes do "smrti", ja si z toho upadku nic nepamatam...
asi nevies o com pises.. hento nie je klinicka smrt ale len upadnutie do bezvedomia (omdlel).. je to jednoduche.. len zastavis privod kyslika do mozgu tym ze zatlacis na krku.. nieco ako dexter.. kamos to na mne skusal.. drzal ma asi 5 sekund a uz sa mi zahmlievalo pred ocami.. fuj
To este davno na zakladke spoluziaci skusali, ze kto vydrzi dlhsie bez dychu. A aby spoluziak nepodvadzal, tak mu druhy chytil krk, presnejsie ho skrtil..po chvili omdlel na par sekund. Ja som len pozeral, ze co sa deje To bolo prvykrat, co som to videl .. na chvilu som si dokonca myslel, ze ho zadusil
2pacaveli, vola sa to myslim flash, a viac krat to uz skusat nebudem, raz som skusil a nebolo to moc prijemne, hlavne kvoli tomu ze co som bol chvilu odpadnuty som padol z postele na zem a dobita hlava
edit// ale skrtenie tam nema co robit, ked tak silne zmacknutie v oblasti hrudnika, tak ze ta zozadu chyti a zmackne, ako ked sa dakdo dusi s niecim
... a pre darcu K- odkazujem, ze vacsina takychto ubohych dementikov skonci v dospelosti/alebo aj ovela skorsie s nejakou vadou, ak sa im mozog neokyslici. tot moj nazor ku tymto vyplodom. aspom si sa podpisat mohol, nech vidim kto tu je taky fajn mudry
inflater napísal:... a pre darcu K- odkazujem, ze vacsina takychto ubohych dementikov skonci v dospelosti s nejakou vadou, ak sa im mozog neokyslici. tot moj nazor ku tymto vyplodom. aspom si sa podpisat mohol, nech vidim kto tu je taky fajn mudry
ked to niekto skusa je vadny uz teraz aj ja som to skusal, som tiez vadny ale ako hovorim, par seknud nemoze spravit nic, aj ked zadrziavas dych pod vodou, tak sa ti neokyslicuje mozog