jednoznacne... tiez napr
Rise Against - Drones
Scary Kid Scaring Kids - Losing My Religion
Story of the Year - And the Hero Will Drown
Muse - New Born
Lostprophets - To Hell We Ride
..nieco take si zvyknem pustat pri zjazdoch na biku.. citit sa na chvilu ako Cedric Garcia je na nezaplatenie
celkom nechapem ako moze niekoho burcovat hip-hop, ale ok whatever
Eh, to nie je slovensky hip-hop... Tie produkcie robili ovela lepsi beatmakeri ako Grimaso alebo Aneš... Su to melodicke, prepracovane, navrstvene sample dobre spojene. Mozno ma nevyburcuju tym, ze maju 170bpm ale su uzasne. Z tolkej hudby kolko som ja pocul je toto asi najlepsie urobene na "nabudenie". No ak by som teda potreboval uplne ze nastartovat, tak urcite indie, electro rock, synth rock.
//autoeditácia príspevku ( 28 May 2008, 20:30 )
Nevedeli by ste mi povedať ako sa volá hit apocalyptici s ktorým sa dostali do povedomia v roku 2003 myslím
//autoeditácia príspevku ( 28 May 2008, 20:30 )
Nevedeli by ste mi povedať ako sa volá hit apocalyptici s ktorým sa dostali do povedomia v roku 2003 myslím
v poslednom case som totalne namotany na nazov stavby.texty svojske(podla mna genialne) a hudba abosultne grandiozna.konkretne v labyrinte zlateho dna ten zaciatok...roztapam saaaa
pinacolada napísal:v poslednom case som totalne namotany na nazov stavby.texty svojske(podla mna genialne) a hudba abosultne grandiozna.konkretne v labyrinte zlateho dna ten zaciatok...roztapam saaaa
Stare eNeS. Kvalita to hej. Na tu dobu, ze bol rok 2000 tusim mali dobre podmazy chalani. Texty su taktiez svojske a dobre. Cize takisto pri ich starom albume sa viem dobre uvolnit.