Google a "ja"

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Google a "ja"

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Toto bude zrejme trochu posthunterovský topic, ale - Skúsili ste si niekedy vygoogliť sami seba? Je celkom zaujímavé zistiť, akí všakovakí ľudia nesú vaše meno.
Napríklad ja som sa o "sebe" dozvedela, že som najlepšou hráčkou istého volejbalového družstva :)
Tak píšte svoje kuriozitky
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Nuz, bol som vyznamny slovenský politik, diplomat, spisovateľ, prekladateľ a taktiez som chytil Juraja Janosika (bol som velitelom pandurskej skupiny, ktora ho dolapila) :)

Dalej Bývalý minister zemedelstva, župan košický, jeden z najlepších slovenských správnych pracovníkov, ktorý dôkladne zná Slovensko.

A este som bol aj Zvolensky zupan a jelicky farar.
4volty napísal:tak to si bol ty co ho chytil toho Janosika??? :D mohol by si pochytat aj par "novodobych Janosikov" co sedia v kolibe nad Dunajom :D
Trpezlivost priatelu, vsetko bude 8) :D
4volty
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 4volty »

No zuzkazuzka..celkom zaujimava tema :wink:

Ja som sa "nasiel" ako advokat v Prahe, doktor na chirurgii, ako nejaky cyklista a ako clen jednej skupiny hudobnej, kde som obsluhoval "nastroj" rev.

Len nechpem ako som to vsetko stihol a PRECOO si to nepamatam :D

//autoeditácia príspevku ( 28 May 2008, 22:17 )
Gangy napísal:Nuz, bol som vyznamny slovenský politik, diplomat, spisovateľ, prekladateľ a taktiez som chytil Juraja Janosika (bol som velitelom pandurskej skupiny, ktora ho dolapila) :)
tak to si bol ty co ho chytil toho Janosika??? :D mohol by si pochytat aj par "novodobych Janosikov" co sedia v kolibe nad Dunajom :D
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

samozrejme ze som to skusal.
prvy vysledok je hned moj web (ake prekvapujuce, heh), potom len stranky skoly a sutazi, ktorych som sa kedysi davno zucastnil, weby ktore som robil, a zopar mailing listov a katalogov, kde je uvedena moja stranka. Tot vsjo, nikto dalsi s mojim menom sa na nete nenachadza :mnam:
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

ked dam svoje meno do googla tak na prvom linku som ja :D za tretie miesto v jednej sutazi :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

tak zarazilo ma toto: som tam aj s brachom "podpisany", pricom mozno bracho nieco podpisal a asi aj za mna, ale vedome som to nebol ja a nie som si vedomy ze v BA mam menovca... haluz

no a asi mam blbe meno, ale nasiel som na nete iba sam seba ako original a inac nic :? prvy vysledok a na nasej stranke v robote v organizacnej zlozke
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Áno, skúšala. Prvých pár odkazov je pravdivých. :D Týkajú sa najmä pôsobenia na škole a volejbalového družstva. Zvyšné sú už len rôzni menovci. :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ja som nasiel chalana s rovnakym menom ... Len namiesto Bednárčik je Bednarčík. A ma dost podobny nick (shark12) ... Okrem toho nic.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ja som nasiel, len vsetko o mne. Nic zaujimave.
Nejake fotky co som nafotil a zverejnil na jednej stranke, a aj to ze som sa podpisal na peticiu na zachranu polarnych medvedov.
A vsetko to je pravda :)
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

som to mal ako cast maturitnej otazky z informatiky :)
Harun
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Harun »

okrem inzeratu na ktory som zabudol a nejakeho sektara http://www.harunyahya.com/ nenaslo nic zaujimave :D Ale teraz som si spomenul na jednu google sluzbu, co si google o vas mysli, nieco ako googlefight, len sa neviem dopatrat k linku.tak ak by niekto mal, bolby som vdacny :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Google o mne mlčí, ale bratranec je nejaký hyperaktívny.. 90% odkazov na moje priezvisko patrí jemu.. :hmm:
Však až budem veľký, aj ja budem slávny a google bude len o mne písať.. :aasmile3:

:D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Harun napísal:okrem inzeratu na ktory som zabudol a nejakeho sektara http://www.harunyahya.com/ nenaslo nic zaujimave :D Ale teraz som si spomenul na jednu google sluzbu, co si google o vas mysli, nieco ako googlefight, len sa neviem dopatrat k linku.tak ak by niekto mal, bolby som vdacny :)
http://www.googlism.com/index.htm
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Vyhral som Bratislavsky automobilovy slalom bez jedinej trestnej sekundy spomedzi 578 sutaziacich. Ja som tusil, ze nieco vo mne predsalen je :-D
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

okrem seba v skolskom systeme som nasiel menovcov: volejbalista (tam som nasiel aj fotku, menovec vyzera ako retard, ktory sa pripalil v solarku), potom som nahradny brankar hokejbaloveho tymu z malaciek, v CR predavam ako inzinier vstrekovacie stroje (netusim co to je, aj to tak divne vyzera).
a este som sa nasiel tu: http://stisk.fss.muni.cz/view.php?cislo ... 2007032028 (andrej černý) ale to uz som naozaj ja
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tak v tomto som nezaujimavy :) Na zaciatku som ziakom nejakej zakladnej skoly a potom je tam este moja stranka a pozostatok mojej aktivity v studentskom klube :)
Menovcov mam iba s poprehadzovanymi dlznami a makcenmi.
Kaonashi
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kaonashi »

raz som tam ja na webe školy, potom párkrát nejaký nevýznamní menovci, jeden chlapec, čo vymyslel rozprávku...asi sa viac hodí do témy Ako ochorieť? (či ako sa to volá...)

Boli raz dvaja bratia, ktorým sa nechcelo učiť básničku. Tak radšej hútali, ako neprísť do školy. Peter vymyslel plán.
- Potiahneme školníkovi kriedu!
- A zjeme ju! - dodal Paľo.
Keď už sedeli nad kôpkou rozlámanej kriedy, Paľo sa zľakol, odstúpil od pôvodného plánu a začal sa učiť básničku. Hrdina Peter kriedu zjedol, no o chvíľu sa mu to vypomstilo. Skončil s bolesťami brucha v nemocnici. A čo sa stalo s Paľom? Paľo dostal jednotku z básničky. Popoludní na návšteve hovorí Petrovi:
- Vidíš, radšej byť zdravý v škole, ako chorý v nemocnici!

a WTF? menovec, priateľ nejakej celebrity o ktorej som ešte ani nepočul...a venuje sa tomu čo ja, zdá sa (ak sa dá veriť bulváru)

asi idem zlikvidovať moje imitácie... :evil:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

mne naslo na prvom mieste mna a na druhom mojho otca :-D
a potom otca a otca a otca :-D
taze na celov svete sa asi len my dvaja volame rovnako :-D a nikto dalsi nie je :-D
miso03
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa miso03 »

Naslo ma v obchodnom registri ako majitela roznych firiem, mam dostudovanu vysoku skolu, som teda inzinier, niekto mi vytvoril profil na webovastranka.cz, patrim medzi velmi dobrych snowboardistov, publikujem svoje diela na INSTANT SUMMER, v 58mom som dostudoval strednu priemyselnu skolu, patril som medzi najuspesnejsich sachistov a bowling mi tiez ide... btw mam prisiel som aj na to ze mam tuctove meno pretoze toto je len vycuc z prvych dvoch stran :D
Napísať odpoveď