Zasekavanie WinXP SP3 (po instalacii Nera)
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Zasekavanie WinXP SP3 (po instalacii Nera)
Kamaratke som pred tyzdnom a pol formatoval disk a instaloval Win, nahodil som jej SP3 cz, vsetko fungovalo ako malo, ci samotny system alebo aj progamy, ktore som jej nahodil. Mala tam aj posledne Nero 8, ktore som skusil zapnut a nebol problem.
Ona vsak bola z toho zmatena a hodila tam Nero 6.6, ktore mala k DVD napalovacke. Ked ho zapla, tak jej prestal ist internet cez prehliadace (IE, Opera, Firefox), islo len ICQ..., taktiez sa jej nedalo dostat k nicomu na disku, Total Commander ci programy z Officu ani len nezaplo. Toto vsetko sa zacalo diat po instalacii tej starej verzie Nera.
Poradil som jej, aby tu staru verziu odinstalovala, tak ju dala prec, restartla PC a myslel som, ze to bude OK, ale problemy pokracuju. Tak som jej poradil odstranit aj Nero 8, ktore jej najskor neslo odstranit a potom to odinstalovalo, opat restart. Ani potom vsak vsetko nebezalo ako ma, obcas sa jej to zasekne, ICQ jej po asi minute zamrzne a napise Program provedl neplatnou operaci a bude ukoncen..., takze pouziva QIP.
Napada niekoho realne vyriesenie tohto problemu alebo stretol sa niekto s niecim podobnym??? Ja by som problem videl v tej starej verzii Nera, nakolko to nainstalovala bez toho, aby Nero 8 dala prec, takze mozno programy a kniznice, ktore pouziva Nero 8 boli prepisane starsou verziou z Nera 6 a ak niektore tieto kniznice pouziva aj Windows, tak by to mohlo sposobovat problem. To je jedine co ma napada. Nejake napady???
PS: Ma tam nejaky Celeron 2,5GHz, 512MB RAM, doska Foxconn...
Ona vsak bola z toho zmatena a hodila tam Nero 6.6, ktore mala k DVD napalovacke. Ked ho zapla, tak jej prestal ist internet cez prehliadace (IE, Opera, Firefox), islo len ICQ..., taktiez sa jej nedalo dostat k nicomu na disku, Total Commander ci programy z Officu ani len nezaplo. Toto vsetko sa zacalo diat po instalacii tej starej verzie Nera.
Poradil som jej, aby tu staru verziu odinstalovala, tak ju dala prec, restartla PC a myslel som, ze to bude OK, ale problemy pokracuju. Tak som jej poradil odstranit aj Nero 8, ktore jej najskor neslo odstranit a potom to odinstalovalo, opat restart. Ani potom vsak vsetko nebezalo ako ma, obcas sa jej to zasekne, ICQ jej po asi minute zamrzne a napise Program provedl neplatnou operaci a bude ukoncen..., takze pouziva QIP.
Napada niekoho realne vyriesenie tohto problemu alebo stretol sa niekto s niecim podobnym??? Ja by som problem videl v tej starej verzii Nera, nakolko to nainstalovala bez toho, aby Nero 8 dala prec, takze mozno programy a kniznice, ktore pouziva Nero 8 boli prepisane starsou verziou z Nera 6 a ak niektore tieto kniznice pouziva aj Windows, tak by to mohlo sposobovat problem. To je jedine co ma napada. Nejake napady???
PS: Ma tam nejaky Celeron 2,5GHz, 512MB RAM, doska Foxconn...
-
hojko
Site Admin
X-krat som na fore pisal, ze obnova systemu je jedna z prvych veci, ktoru vypinam, takze tomu nebolo inak ani teraz. Obnova teda mozna nie je.
brm: Ano, tiez ma to napado a asi prva vec, ktoru spravim budem, ze tam nahodim Nero 8 a uvidim, pripadne ho dam potom prec. Neviem ale ci su tam nejake kniznice alebo nieco na com by Windows zavisel, vsak ale to sa dozviem.
pato83: Co za problemy to boli???
brm: Ano, tiez ma to napado a asi prva vec, ktoru spravim budem, ze tam nahodim Nero 8 a uvidim, pripadne ho dam potom prec. Neviem ale ci su tam nejake kniznice alebo nieco na com by Windows zavisel, vsak ale to sa dozviem.
pato83: Co za problemy to boli???
Problem spocival v tom, ze som si nahodil nero 7 a po odinstalacii sa mi stratili mechaniky a taktiez chybova hlaska v spravcovi, myslim kod 31 alebo 33. Riesenim bolo odstranenie poloziek upperfilter a lowerfilter v registroch a restart. Teraz presne cestu k tym klucom neviem, bolo to hlbsie. Nedavno mi neznama dievcina pisala na icq, ze ci jej neviem pomoct. Ked mi povedala, co sa jej stalo, som ju naviedol na tieto kluce a dal ostranit. Po restarte ok vsetko. Ale to nebude tvoj problem. Len som chcel povedat, ze nie si sam, komu porobilo bludy so systemom nero. Dokopy som sa s tymto stretol asi 4 krat a robi to aj 8-ckova verzia.
-
hojko
Site Admin
Nebol som u nej cez vikend, pretoze nebolo kedy, ale zda sa, ze ako nabehol novy mesiac, tak sa jej ICQ nezasekava. To by mohlo byt nieco spolocne s ICQ historiou, kedze ta robi pre kazdy mesiac novy subor. Ani sa nestazovala, ze by sa jej PC dnes bolo pocas celeho dna zaseklo, takze nechapem.
Skusim jej aj tak poslat tie linky a napisem jej co ma spravit, taktiez nejaky cleaner na registre a podobne..., potom jej dame Nero 7 ci 8, aby si nainstalovala a uvidim..., dam potom vediet.
Skusim jej aj tak poslat tie linky a napisem jej co ma spravit, taktiez nejaky cleaner na registre a podobne..., potom jej dame Nero 7 ci 8, aby si nainstalovala a uvidim..., dam potom vediet.