Google a "ja"
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no ja som ako som zistil tak hram za nejaku ligu za malacky
potom som majitel nejakej restauracie podla atlassk dokonca je tam aj cisloz eby som zavolal a predstavil sa ? mozno sa zasmeje
a este som nejaku student vs neviem kde nepozrel som a nakoniec nejaky konatel nejakej firmy na vychode pneu ci co 
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
tak mna naslo,ze som ziacka 4.A na gymnaziu v novych zamkoch
bol tam aj rozpis maturitnych predmetov- matika,anglina,slovina,NOS
hehe,ja keby som v skutocnosti sla maturovat z matiky tak by som ani nepresla... a este ma vyhladalo ako lekarku-urologicku
co studovala na karlovke v prahe...co az tak strasne odveci nie je lebo studujem medicinu ale v martine
ale ze by som raz chcela byt urologicka... 
Ja som si tam našiel celý svoj životopis

//mi-chau:Ten prívlastok Halický nemám, ale môžte mi ho udeliťgoogle napísal:Teológiu študoval vo Viedni. Profesor v Trnave, v Banskej Bystrici, 1776 v Budíne, 1787 v Trenčíne, od 1792 prof. nemeckej reči a literatúry na peštianskej univerzite. Autor latinských epigramov, príležitostných a oslavných básní publikovaných samostatne i v almanachoch a časopisoch. Vydal učebnicu matematiky pre gymnáziá, prekladal odborné, vojenské, zdravotnícke, hospodárske a i. príručky z francúzštiny i do latinčiny, zostavil schematizmus a i.
To ti mam zozrat ze mas tri mena?Frikso napísal:Ja som si tam našiel celý svoj životopis![]()
//autoeditácia príspevku ( 29 May 2008, 15:57 )
Inak ak sa zaujimate o mechanizaciu ci automatizaciu v knizniciach ci vypoctovych strediskach, urcite moje meno poznate.
//tse, ja Dr.Ing.
ucim na masarykovej, konkretne bunkova a molekularna diagnostika 
potom som na SME.sk ohladne nasho tabla ..
dalej som Ing., marketingovy mag v oblasti el. informacnych zdrojov, znamy amatersky spevak, herec, gurman a velku spolocnost som predal, aby som sa stal udenarom.
medajle v sportoch ako bedminton a stolny tesnis uz ani neratam
a este 1. miesto v orientacnom behu, ale to je samozrejme pravda
potom som na SME.sk ohladne nasho tabla ..
dalej som Ing., marketingovy mag v oblasti el. informacnych zdrojov, znamy amatersky spevak, herec, gurman a velku spolocnost som predal, aby som sa stal udenarom.
medajle v sportoch ako bedminton a stolny tesnis uz ani neratam
a este 1. miesto v orientacnom behu, ale to je samozrejme pravda