Komp sa zasekne pri hrani hier
Komp sa zasekne pri hrani hier
Caute mam graficku kartu GeForce 7300GT (AGP 8x) chladic je original, procesor amd athlon 3200+ (chladic AC copper silent 3), pamate 2GB 2x1 gb (kit, myslim ze pamate chladit netreba.
Problem: ako hocori temu. ked som na nete surfujem nieco pisem alebo take pracicky komp ide super v pohode, ale ked zapnem hru pohram ju 5 min. tak komp sa sekne jedina moznost je tvrdy reset. a teraz neviem cim to moze byt. procesor by to nemal byt lebo je tam kvalitny chladic dnes som ho cistil a dal som aj novu pastu, pamate by mali byt v pohode ale mne sa zda ci to nebude nahodou graficka karta.
skuste sa vyjadrit. dakujem
Problem: ako hocori temu. ked som na nete surfujem nieco pisem alebo take pracicky komp ide super v pohode, ale ked zapnem hru pohram ju 5 min. tak komp sa sekne jedina moznost je tvrdy reset. a teraz neviem cim to moze byt. procesor by to nemal byt lebo je tam kvalitny chladic dnes som ho cistil a dal som aj novu pastu, pamate by mali byt v pohode ale mne sa zda ci to nebude nahodou graficka karta.
skuste sa vyjadrit. dakujem
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
to je dost naprd stiahni si everest a posli screenFilipito napísal:everest nemam ale tu mas screen so speedfan
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... me+Edition
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
Supersonic
Light Professional
robi to vo vsetkych hrach takze teraz vam to poviem od zaciatku
mal som neaku dosku asrock ktora my odisla teraz som si zohnal novu K7N2 deltu. nainstaloval win drivery etc...... a nainstalova som (moju oblubenu TMUnited) zahral som jedno kolo a zamrzol. som potom nainstaloval TMSunrise a urobilo to iste aj na FEAR aj na Battlefielde 2 takze mi to bude robit asi aj na ostatnych, a teraz mi prislo na rozum ci by to nemohol byt os alebo ze sa ta doska neznasa s tou grafikou ale to su len hnusne predsudky
pls help!!!

//autoeditácia príspevku ( 27 May 2008, 20:06 )
graficka a zdroj v poriadku (testovane na inom pc 15 hod. v kuse !!!)
tak ja neviem co to je
zajtra vyskusam pamat
mal som neaku dosku asrock ktora my odisla teraz som si zohnal novu K7N2 deltu. nainstaloval win drivery etc...... a nainstalova som (moju oblubenu TMUnited) zahral som jedno kolo a zamrzol. som potom nainstaloval TMSunrise a urobilo to iste aj na FEAR aj na Battlefielde 2 takze mi to bude robit asi aj na ostatnych, a teraz mi prislo na rozum ci by to nemohol byt os alebo ze sa ta doska neznasa s tou grafikou ale to su len hnusne predsudky
pls help!!!
//autoeditácia príspevku ( 27 May 2008, 20:06 )
graficka a zdroj v poriadku (testovane na inom pc 15 hod. v kuse !!!)
tak ja neviem co to je
no zajtra si pozicia ten zdroj momentalne mam nahodeny iba 400W eurocase takze to asi bude tym ak mate este niekto podobne skusenosti tak pls hodte ich sem
//autoeditácia príspevku ( 29 May 2008, 15:23 )
mal som pozicany uplne novy zdroj Fortron 550W a aj tak to nejde nevie este niekto co moze byt chybne??
//autoeditácia príspevku ( 29 May 2008, 15:23 )
mal som pozicany uplne novy zdroj Fortron 550W a aj tak to nejde nevie este niekto co moze byt chybne??