Tak potom si editni ten svoj popis, lebo si písal v ňom Asus Striker II Extreme.. a ten má DDR3.. (Asus označuje svoje top dosky "Formula" pre DDR2 a "Extreme" pre DDR3)
Pozerám, že pekný shop, keď majú kopec chýb v popise.. či už tú dosku, ale aj samotný názov zostavy.. neviem, čo tam robí "8800", keď sa jedná o 9800GX2. Ale aspoň som kľudný, že nie len slovenské eshopy robia chyby v popisoch produktov.......
Hoď nejaký log z Everestu alebo niečoho podobného, nech vieme, čo tam je v skutočnosti, nakoniec tam možno ani 9800GX2 nebude..
brm napísal:Tak potom si editni ten svoj popis, lebo si písal v ňom Asus Striker II Extreme.. a ten má DDR3.. (Asus označuje svoje top dosky "Formula" pre DDR2 a "Extreme" pre DDR3)
Pozerám, že pekný shop, keď majú kopec chýb v popise.. či už tú dosku, ale aj samotný názov zostavy.. neviem, čo tam robí "8800", keď sa jedná o 9800GX2. Ale aspoň som kľudný, že nie len slovenské eshopy robia chyby v popisoch produktov.......
Hoď nejaký log z Everestu alebo niečoho podobného, nech vieme, čo tam je v skutočnosti, nakoniec tam možno ani 9800GX2 nebude..
Takže je z toho nadpriemerná zostava, na ktorej je na dnešnú dobu výnimočné iba DDR3 pamäte (nakoniec je tam asi predsa len "Extreme" doska) a 2x 9800GTX v SLI.. a všetko je trochu popretáčané..
+ externy monitor LG 22" wide, 2ms
+ externy HDD Western Digital My Book 500 GB
tak jako viem co sa tyka herneho vykonu nie co pisat ale taketo riesenie mi maximalne vyhovuje nakolko internet je to co potrebujem a 2 hry, ktore hravam toho vela nepotrebuju: Total War seria a Frets on Fire je tusim freeware tak nie je o com
proste doma mam pohodlie lebo sluzi len ako klavesnica a ked sa niekde pohnem tak 12" notas je ideal.
mirecek9323 napísal:no dnes mi dosla ta zostava .kupovala sa v kanade a posiela mi ju sestra.
je tam trosku ina zostava ako som chcel a aku som napisal ale skoro podobne.
satelitik11 napísal:nova zostava hej ? ako si spokojny s tou grafikou ?? lebo ja nic moc
no aj celkom spokojny som... ale cakal som viac.... mal som kupit 9800gx2 ale co uz...crysis ide na 1680 x 1050 na high a 4X aa takze aj tak dobre.. na 1024 na 768 mi to ide na high a 8xx aa .. a ty si preco nespokojny ?
Francek napísal:no aj celkom spokojny som... ale cakal som viac.... mal som kupit 9800gx2 ale co uz...crysis ide na 1680 x 1050 na high a 4X aa takze aj tak dobre.. na 1024 na 768 mi to ide na high a 8xx aa .. a ty si preco nespokojny ?
no tak hlavne ten crysis ma stval ale uz som ho odinstaloval bo ma to nebavilo ... tak uz mi to je jedno zatial ide vsetko na Ful 1920*1200 takze momentalne som spokojny .. uvidi sa ako to bude s MAfiou , GTA4 , a RED alert 3 - na tie hry sa tesim ...
OT:to satelitik11&Francek: chlapci o tom ze vam crysis na 4xAA ide tolko FPS a na 8xAA o nieco menej frejmikov si mozte okecavat v SS a nie spamovat v teme kde sa ma pisat Kto ma ake PC!!
Hulkm napísal:OT:to satelitik11&Francek: chlapci o tom ze vam crysis na 4xAA ide tolko FPS a na 8xAA o nieco menej frejmikov si mozte okecavat v SS a nie spamovat v teme kde sa ma pisat Kto ma ake PC!!
CPU: Intel Core 2 Duo E8400 (3GHz, 6MB Cache)
Cooler: AC Freezer 7 Pro
MB: ASUS Maximus Formula (Intel X38/ICH9R Chipset)
RAM: 2x 2GB A-DATA Vitesta Extreme Edition 800MHz
VGA: MSI GeForce 9600GT 512MB DDR3 OverClocked Edition
HDD System: Samsung SpinPoint F1 320GB
HDD Data: Samsung SpinPoint F1 750GB
Mouse: Logitech G9
Keyboard: Microsoft Natural 4000
Monitor: HP LP2465 (24", S-PVA)
PSU: Enermax MODU82+ 620W
Case: Cooler Master Elite 333
DVD RW: Samsung SH-S203P
Repro: TEAC (z roku 2001, ani výkon si už nepamätám, približne 80W špičkovo) + "integrovaná" SupremeFX II zvukovka