To swollo: Ty sa chces naucit vyrabat tie pozadia?
Stiahni flash studio nejake. Ale to je narocne, nevim to robit, teda vim ale len take jednoduche v style reklamnych bannerov.
Morka napísal:omg... Najprv musis nainstalovat USB flash drivers (pokial si s mobilom nic nedelal) pak sa pripojit na XS ++ dat FSX potom Start FSX. Ked to nacita bez do tpa>preset>system>detskop tam hod SWF subor.... A thm subor hod normalne do mobilu cez USB.
USB flash drivers a XS++ nájdem kde?
spacesko: chcem to najskôr dostať do mobilu... potom sa uvidí
swollo napísal:mám w810i. Flash pozadie sa mi nedá tak aktivovať tak ako jpg pozadie. Nie je dostupná funkcia nastaviť ako pozadie.
Ale ja chcem vedieť ako sa dá spraviť flash menu http://farm2.static.flickr.com/1240/120 ... 40.jpg?v=0
Skus update FW alebo co....
Curuj : presne tak ked si da patch na zmenu jasu tak ma plnohodnotny Walkman a Flash...
hmm tak za takuto cenu ze nic na dispayi nebudem vidiet alebo zapnuta aplikacia, popripade premenovanie camdriveru, hm.. radsej som si dal nove ikonky a to staci
mne o baterku nejde....ale ja mobil casto pouzivam vonku a teraz na slnku tam tazko nieco uvidim pri jase 100% a na 40% to je blbost .... no mozno este pouvazujem si to tam dat
edit: no dal som to tam ale tie flash temy mi nejdu neviem preco.... swf aj thm subory som (asi) dal tam kde maju byt...otvorim temu tema sa zmeni ale menu je take iste... ako to mam pls spravit ?
//autoeditácia príspevku ( 30 May 2008, 20:54 )
hh uz mi to ide
//autoeditácia príspevku ( 26 Jul 2008, 18:36 )
A dalsia otazka.. Ako sa dostanem do tej zlozky? Mam ten FarManager.. Ale ked napojim mobil cez kabel, tak sa mi dostane iba do karty, nie do pamati telefonu
dostaneš sa tam cez F11, SEFP plugin. mobil vypneš, vybereš a dáš nas5 baterku, stlačíš na ňom C a pripojíš na FAR, keď ti dá 30 sekúnd (či kolko ) na K810 či to pojde ale netuším bude sa musieť vyjadriť niekto iný. príp. choď na se-tuning.cz
Curuj napísal:dostaneš sa tam cez F11, SEFP plugin. mobil vypneš, vybereš a dáš nas5 baterku, stlačíš na ňom C a pripojíš na FAR, keď ti dá 30 sekúnd (či kolko ) na K810 či to pojde ale netuším bude sa musieť vyjadriť niekto iný. príp. choď na se-tuning.cz