Dlhsiu dobu sa mi paci jedno dievca, aj na nu dost skusam flirt, no neviem ci zabera. Problem je v tom, ze ma chalana. Nepovedala mi to sice este priamo, ale mam take tusenie, ze ma nechce aj ked mozno by si so mnou zacala. Nema problem ked ju objimem alebo ked ju chytim za ruku. Cakam na tu spravnu prilezitost, ale neviem ako zacat. Bozkom? Alebo nejakym citovym monologom?
Ked ma chlapca, tak s nou pokecaj narovinu co a jak, co k nej citis a opytaj sa co ona citi k tebe, vsetko si vyjasnite.
Ale to nieje dobre ked ma chlapca
Hmm...myslis, ze cakanie na nu by bolo zbytocne alebo nie? Pretoze ma napadli uz aj take varianty, ze ak ju mam tak rad ako mam tak si na nu pockam za kazdu cenu, len neviem ci to je ta najlepsia varianta/volba.
//autoeditácia príspevku ( 29 May 2008, 19:44 )
mi-chau napísal:Pobozkaj ju a potom sa zacni ospravedlnovat... ako vo filme.
weed napísal:Vies to je, ale metoda risk alebo zisk. Tu pouzivam len obcasne, zas na druhej strane by som zistil ako na tom som a "vyriesil" celu tuto vec.
Risk je zisk, ak budes cakat, ona sa len utvrdi ze namas zaujem, mozno ty casom zaujem tiez stratis. Kuj zelezo kym je horuca.
Ono to uz trva dlhsie tak neviem ci som to nepresvihol uz. Ale len v poslednej dobe citim, ze by bolo cas nieco podniknut. A nejake odstavovacie metody na toho je chalana by nepomohli?
weed napísal:Ono to uz trva dlhsie tak neviem ci som to nepresvihol uz. Ale len v poslednej dobe citim, ze by bolo cas nieco podniknut. A nejake odstavovacie metody na toho je chalana by nepomohli?
To ze sa mas spravat ako muz, neznamena ze sa mas spravat ako hajzel.. ak ma chalana tak jej len prejav to co citis, nechaj rozhodnutie na nej.
Aký má vzťah s tým chalanom + ako berie Teba ona?
Inak čakaním by is nič nedosiahol, keď vravíš, že Ti prechádzajú také fyzické kontakty, kao prechádzajú, tak to za pokus stojí. Drž sa "chaua
jin napísal:Aký má vzťah s tým chalanom + ako berie Teba ona?
Inak čakaním by is nič nedosiahol, keď vravíš, že Ti prechádzajú také fyzické kontakty, kao prechádzajú, tak to za pokus stojí. Drž sa "chaua
Je s nim tusim 2 mesiace, ale su spolu druhykrat. Podla toho co som pocul tak ho ma dost rada, ale netravi s nim tolko casu kolko by chcela pretoze on ma povinnosti (treningy). A jej vztah ku mne? Tak opat mozem podlozit len to co som pocul, ze som pre nu dost dobry kamarat a ze ma ma velmi rada.
ja by som radsej ostal kamaratom ... podla mna to je aj lepsie.. ved holiek je tolko, dobru kamaratku by som si nekazil, hlavne ak ich nemas moc, ako ja .. taka kamaratka sa zide aj v buducnosti no...ale rob co chces
Neviem ci ich mam dost alebo nie. Ja si myslim, ze aj co sa kamaratom tyka takych tych dost dobrych tak tych bude stale malo. A keby som s nou zas mal ostat len kamaratkou tak mam pocit, ze by ma to stale tahalo na nieco viac.
pershing napísal:ja by som radsej ostal kamaratom ... podla mna to je aj lepsie.. ved holiek je tolko, dobru kamaratku by som si nekazil, hlavne ak ich nemas moc, ako ja .. taka kamaratka sa zide aj v buducnosti no...ale rob co chces
Tak si asi nezazil co je to milovat kamaratku. Nieje to velmi prijemne nic s tym nerobit a tvarit sa ze nic..