Kope vás elektrika?
-
qwerty-xyz
Kope vás elektrika?
-
qwerty-xyz
Heeeej tiez si myslim zee som nejaky divnyfizz napísal:No ty kokos, podla tych tem co zakladas musis byt priam magicky...zavolaj do reflexu
a neotieraj si stale ruky o balon (;
Nemusim byt hned divny zato ze ma kope furt staticka elektrika v obchodnych domoch,boze....
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
na tom neni niec cudne, je to v trnavskom maxe? tam je nieco naozaj zle, nieco s uzemnenim asi (netusim, nie som elektrikar) ake tam kope kazdeho, nech sme robili cokolvek. vesali sme z plosiny ozdoby na nosniky a s kamaratom sme dostali taku sajbu, ze sa nam podlomili kolena. potom sme zistili, ze kostra tej plosiny bola vadna,tak ze fajn, vieme kde je chyba, ale ako si pisal, tam kope naozaj vsetko, aj ked sme boli mimo plosiny...jurdzi napísal:z toho si nic nerob ja mam daco podobne a zaujimave na to je, ze to prebieha len v OC MAX. Neviem si to vysvetlit ale iba tam ma vzdy kopne bud vytah, eskalator, alebo zabradlie. Je to dost neprijemny pocit pretoze sa mi to stava aj v skole niekedy a nic prijemne ked kazdeho kopem
-
erytrocyt
VIP
qwerty-xyz: Z toho si nič nerob. Moju mamu by kopol aj drevený nábytok keby mohol. Proste ona má také šťastie, že to snáď ani nie je možné. V ruke jej vybuchli už dva žehličky, podotknem, že nie tesco žehlička za 150 korún, ale kvalitné žehličky. Kulmu už nekupuje. Už jej niekoľko krát vybuchla na hlave. Mama ohorená, no ale čo, život ide ďalej.
Ju kopne práčka, vypínač, žehlička, počítač, proste ju kopne aj to, čo iného kopnúť nemôže,
Ju kopne práčka, vypínač, žehlička, počítač, proste ju kopne aj to, čo iného kopnúť nemôže,
-
Kibo
Hardcore addict
kokos ako keby si pisal o mojej mame,sei v kresle, chyti ovladac od telky - prask, dostane supu
, postavi sa, otvori skrinu, pridem za nou, nahodou sa jej dostknem a supa, ide do kuchyne, chyti jogurt a supa
a somsi myslel ze to neni normalne ale ako pozeram, je to bezne... mamy maju prebytok energie asi 
-
qwerty-xyz
peroem si oblecenie v antistatickej avivazi a aj tak ma kopne je to proste tak. A ked ta kopne elektrika tak ta odhodi aspom mna hej. Myslim tu normalnu 220 VSheep napísal:qwerty, erytrocyt, vas nekope nic, to vy kopete zastrcku, alebo iny uzemneny predmet, perte si oblecenie v avivazi, lebo asi z toho sa nabijate
btw, niekolko krat som dostal ranu zo siete a nikdy ma to nikam neodhodilo, takze to si sa asi odhodil sam
A inak fyziku mam aj na vysokej len dost dobre nechapem ako ja mozem kopnut zastrcku ? ked tak nohou a to od nervov ze ma kopla ona.
Staci, ze ty si nabity (mne sa to stava hlavne pri urcitych druhoch oblecenia - z umeliny) a dotknes sa toho kolika v zastrcke, ten je uzemneny, takze sa vybijes. Zastrcka by ta kopla, keby strkal prst do pravej(?) dierky na zastrckeqwerty-xyz napísal:A inak fyziku mam aj na vysokej len dost dobre nechapem ako ja mozem kopnut zastrcku ? ked tak nohou a to od nervov ze ma kopla ona.
K teme: mna okolite predmety kopnu iba niekedy a ako som spominal, zalezi to od oblecenia, napriklad v zime ked mam bundu, tak sa az bojim dotykat niecoho kovoveho
Horsi pripad je ten, ako spominal Kibo, ze predmet nie je uzemneny a potom kope bez pardonu vsetkych
//sheep: no jasne, nebol som si isty, tak som tam dal radsej otaznik, dik za opravu
-
tomasso
Medium Professional
presne, v MAXe ma vzdy kopne zabradlie nad eskalatorom...uz sa ho ani nechytam radsej, ale niekedy sa zabudnem,..jurdzi napísal:z toho si nic nerob ja mam daco podobne a zaujimave na to je, ze to prebieha len v OC MAX. Neviem si to vysvetlit ale iba tam ma vzdy kopne bud vytah, eskalator, alebo zabradlie. Je to dost neprijemny pocit pretoze sa mi to stava aj v skole niekedy a nic prijemne ked kazdeho kopem
-
Hulkm
Professional
tak ako kazdeho keby obliznem fazu tak by zkopalo...ale inokedy ma kopne napr na instaku obcas ked chytim kohutik u kamarata na izbe aelbo normalka volake oblcenie...ale najvacsia haluz bola ked sme raz boli fajcit na balkone a dalsi kamarat zaspal dnu..ked sme prisli dnu tak sme ho chceli volako zobudit a tak sme chytili za nos kym sa neprebere...kedze bolo este aj svetlo vypnute tam bolo riadne vidiet ako perbehla iskra medzi prstom a jeho nosom ked som sa knemu blizil a to iste aj ked to skusal dalsi...tak dobre sme sa nenarehotali dlho a este volaku chvilu sme si z neho robili srandu