Kope vás elektrika?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
qwerty-xyz

Kope vás elektrika?

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:wink: dalsia jedna z mojich zvlastnosti. Ked ma moze kopnut elektrika tak ma kopne. Jednoducho vsade mozne. V takom dacom ako je carefour,billa alebo tesco sa bojim normalne nakupovat. Jednoducho ked sa chytim hocicoho co ma aku-taku vodivost kopne ma staticka alektrika dost nahlas proste to urobi puk kazdy na mna pozera ako na debila co robim a ja hned davam ruku od toho prec. Normalne dakedy aj vidno tu iskru. Uz mi to lezie na nervy. Ci sa dotknem chipsov alebo plechoviek s ovocim furt do mna streli. :lol: A pri zasuvkach tiez. Za posledny mesiac ma odhodilo sestkrat. Pritom zapajam elektriku uplne normalne a susedom z izby sa to nestava. Normlane to pcham do zastrcky zrazu v rozdvojke vidim modre svetlo a letim k stene. :roll: Alebo ked som pod stolom tak sa poriadne buchnem o ten stol alebo ma odhodi na postel. Ako ja nic proti tomu ja mam tetu elektriku celkom rad len tie urazy co si sposobim tym ze ma to odhodi sa mi dvakrat nepacia. Kope vas tiez? pretoze sem tam sa stane ale tak casto to je na hlavu. A ta staticka ma stve furt. :D Sa mi smeju ze som furt nabity.
Guisseppe
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Guisseppe »

mna kopu aj ine veci :D
jurdzi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurdzi »

z toho si nic nerob ja mam daco podobne a zaujimave na to je, ze to prebieha len v OC MAX :D . Neviem si to vysvetlit ale iba tam ma vzdy kopne bud vytah, eskalator, alebo zabradlie. Je to dost neprijemny pocit pretoze sa mi to stava aj v skole niekedy a nic prijemne ked kazdeho kopem :D
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Mňa statická ani normálna elektirka neskopala už dobré 3 roky :)
qwerty-xyz

fizz napísal::shock: No ty kokos, podla tych tem co zakladas musis byt priam magicky...zavolaj do reflexu
a neotieraj si stale ruky o balon (;
Heeeej tiez si myslim zee som nejaky divny :roll: Este keby sa ku mne nasla taka holka tak to by bolo super by sme sa nasli dvaja zvlastni a bolo by nam fajn... :P

Nemusim byt hned divny zato ze ma kope furt staticka elektrika v obchodnych domoch,boze....
Harun
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Harun »

heh na tvojom mieste nechytam do ruky ziadnu elektroniku s cenou nad 200 Sk :D Ale neboloby odveci sa z casu nacas uzemnit nech sa vybijes :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

No isli by ste si na prechadzku a kopala by Vas elektrika. to je romanticke :P
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

jurdzi napísal:z toho si nic nerob ja mam daco podobne a zaujimave na to je, ze to prebieha len v OC MAX :D . Neviem si to vysvetlit ale iba tam ma vzdy kopne bud vytah, eskalator, alebo zabradlie. Je to dost neprijemny pocit pretoze sa mi to stava aj v skole niekedy a nic prijemne ked kazdeho kopem :D
na tom neni niec cudne, je to v trnavskom maxe? tam je nieco naozaj zle, nieco s uzemnenim asi (netusim, nie som elektrikar) ake tam kope kazdeho, nech sme robili cokolvek. vesali sme z plosiny ozdoby na nosniky a s kamaratom sme dostali taku sajbu, ze sa nam podlomili kolena. potom sme zistili, ze kostra tej plosiny bola vadna,tak ze fajn, vieme kde je chyba, ale ako si pisal, tam kope naozaj vsetko, aj ked sme boli mimo plosiny... :roll:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

qwerty-xyz: Z toho si nič nerob. Moju mamu by kopol aj drevený nábytok keby mohol. Proste ona má také šťastie, že to snáď ani nie je možné. V ruke jej vybuchli už dva žehličky, podotknem, že nie tesco žehlička za 150 korún, ale kvalitné žehličky. Kulmu už nekupuje. Už jej niekoľko krát vybuchla na hlave. Mama ohorená, no ale čo, život ide ďalej.
Ju kopne práčka, vypínač, žehlička, počítač, proste ju kopne aj to, čo iného kopnúť nemôže,
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

kokos ako keby si pisal o mojej mame,sei v kresle, chyti ovladac od telky - prask, dostane supu :D, postavi sa, otvori skrinu, pridem za nou, nahodou sa jej dostknem a supa, ide do kuchyne, chyti jogurt a supa :D a somsi myslel ze to neni normalne ale ako pozeram, je to bezne... mamy maju prebytok energie asi :D
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

erytrocyt napísal:Ju kopne práčka, vypínač, žehlička, počítač, proste ju kopne aj to, čo iného kopnúť nemôže,
Skontroluj jej Ochranny vodic ... nejak sa mi to nezda. Kludne to moze byt aj poruchove napatie na kostre.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

qwerty, erytrocyt, vas nekope nic, to vy kopete zastrcku, alebo iny uzemneny predmet, perte si oblecenie v avivazi, lebo asi z toho sa nabijate

btw, niekolko krat som dostal ranu zo siete a nikdy ma to nikam neodhodilo, takze to si sa asi odhodil sam :D
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

no ked suchas nohy po zemi, tak sa nediv, ze ta vsetko kope...
qwerty-xyz

Sheep napísal:qwerty, erytrocyt, vas nekope nic, to vy kopete zastrcku, alebo iny uzemneny predmet, perte si oblecenie v avivazi, lebo asi z toho sa nabijate

btw, niekolko krat som dostal ranu zo siete a nikdy ma to nikam neodhodilo, takze to si sa asi odhodil sam :D
peroem si oblecenie v antistatickej avivazi a aj tak ma kopne je to proste tak. A ked ta kopne elektrika tak ta odhodi aspom mna hej. Myslim tu normalnu 220 V :P . Ako nie doslova odhodi mne to skor pride ako necakana reakcia mojich svalov.

A inak fyziku mam aj na vysokej len dost dobre nechapem ako ja mozem kopnut zastrcku ? ked tak nohou a to od nervov ze ma kopla ona.
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

qwerty-xyz napísal:Heeeej tiez si myslim zee som nejaky divny :roll: Este keby sa ku mne nasla taka holka tak to by bolo super by sme sa nasli dvaja zvlastni a bolo by nam fajn... :P
aspon by to medzi vami iskrilo od zaciatku az dokonca
Sheep
Addict
Addict

Ty ked si nabity tak si v tomto pripade zdroj, a ked sa dotknes coho kolvek co je uzemne tak sa do toho vybijes, tj kopnes. Zato ze to nezakrici AU, neznamena ze si to nekopol :D .

A s tym 220V davaj bacha, ked prejde prud cez srdce ti budeme chodit kvietky na hrob hadzat.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

qwerty-xyz napísal:A inak fyziku mam aj na vysokej len dost dobre nechapem ako ja mozem kopnut zastrcku ? ked tak nohou a to od nervov ze ma kopla ona.
Staci, ze ty si nabity (mne sa to stava hlavne pri urcitych druhoch oblecenia - z umeliny) a dotknes sa toho kolika v zastrcke, ten je uzemneny, takze sa vybijes. Zastrcka by ta kopla, keby strkal prst do pravej(?) dierky na zastrcke :)
K teme: mna okolite predmety kopnu iba niekedy a ako som spominal, zalezi to od oblecenia, napriklad v zime ked mam bundu, tak sa az bojim dotykat niecoho kovoveho :)
Horsi pripad je ten, ako spominal Kibo, ze predmet nie je uzemneny a potom kope bez pardonu vsetkych :D
//sheep: no jasne, nebol som si isty, tak som tam dal radsej otaznik, dik za opravu :)
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

jurdzi napísal:z toho si nic nerob ja mam daco podobne a zaujimave na to je, ze to prebieha len v OC MAX :D . Neviem si to vysvetlit ale iba tam ma vzdy kopne bud vytah, eskalator, alebo zabradlie. Je to dost neprijemny pocit pretoze sa mi to stava aj v skole niekedy a nic prijemne ked kazdeho kopem :D
presne, v MAXe ma vzdy kopne zabradlie nad eskalatorom...uz sa ho ani nechytam radsej, ale niekedy sa zabudnem,..
Sheep
Addict
Addict

Gothar, faza je lava dierka, takze tam by ta to smahlo :D
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

tak ako kazdeho keby obliznem fazu tak by zkopalo...ale inokedy ma kopne napr na instaku obcas ked chytim kohutik u kamarata na izbe aelbo normalka volake oblcenie...ale najvacsia haluz bola ked sme raz boli fajcit na balkone a dalsi kamarat zaspal dnu..ked sme prisli dnu tak sme ho chceli volako zobudit a tak sme chytili za nos kym sa neprebere...kedze bolo este aj svetlo vypnute tam bolo riadne vidiet ako perbehla iskra medzi prstom a jeho nosom ked som sa knemu blizil a to iste aj ked to skusal dalsi...tak dobre sme sa nenarehotali dlho a este volaku chvilu sme si z neho robili srandu
Napísať odpoveď