tak anglicko asi tazko, kedze sa nekvalifikovalo a nehra euroweed napísal: a mozno aj Anglicko sa dokope niekde do semifinale, tak uvidime.
EURO 2008
-
bizzy
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Sledoval som zapas Ceska a tí chalani si to pekne davaju, aj ked nemam rad niektore individuality ako Baros a spol. Hraju pohladny futbal s napadom, cize urcite budem drzat palce prave nasim susedom.
A uz ako kazdy rok Holandanom, ale asi kvoli minulosti, aj ked pripravne zapasy zahrali excelentne.
//
aj Vam robi motion-blur ? =]
A uz ako kazdy rok Holandanom, ale asi kvoli minulosti, aj ked pripravne zapasy zahrali excelentne.
//
aj Vam robi motion-blur ? =]ja som vcera podal na postup zo zakladnej skupiny.
A: Cesko+Portugalsko
B: Nemecko+Chorvatsko
C: Francuzsko+Rumunsko
D: Spanielsko+Svedsko
Za tych rumunov ma neukrizujte. dal som ich z dovodu ze talianom moc neverim a pri pohlade na holandsku nominaciu sa vo mne zrodila myslienka ze v skupine smrti sa udeje to prekvapenie ktore sa na kazdom sampionate minimalne raz stane.
A este si dovolim taky maly typ: Adrian Mutu bude najlepsim kanonierom turnaja
Za tych rumunov ma neukrizujte. dal som ich z dovodu ze talianom moc neverim a pri pohlade na holandsku nominaciu sa vo mne zrodila myslienka ze v skupine smrti sa udeje to prekvapenie ktore sa na kazdom sampionate minimalne raz stane.
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
vadi mi tam len to cesko lebo si myslim ze svjaciari ich porazia a postupia oniLewis napísal:ja som vcera podal na postup zo zakladnej skupiny.
hehe, celkom fajn kix:
http://euro2008.sk/mediawiki/index.php? ... ur%C3%B3py
pozrite si členov skupiny A
Aj ja tipujem postup Rumonov zo skupiny a inac moc nechapem odpisovanie tohoto muzstva. Rumunsko vzdy na vrcholovych turnajoch podavalo kvalitne vykony (vid Euro 2000, porazili Anglicanov, remiza s Nemeckom a postup zo skupiny, MS 1998, postupil prvy zo skupiny, a tiez porazili Anglicanov, na MS 1994 boli niekde vo stvrtfinale)weed napísal:Tak prekvapenie sa deje, ale myslis, ze az take velke?No neviem ja by som Rumunom velmi neveril, ze postupia zo skupiny.
Ale ako vitaza skupiny tipujem Talianov. Francuzi maju jednoducho slaby kader a Holandania neskusenu obranu co moze rozhodnut v dvolezitych zapasoch a hlavne ocakava sa od nich postup, takze je na nich vystaveny vacsi tlak ako na Rumunov ktori mozu len prekvapit.
A tipujem postup zo skupiny minimalne jedneho z domacich muzstiev, najskorej asi Svajciarska na ukor niekoho z dvojice Cesko, Portugalsko.
A ked som uz pro tom tipovani tak celkoveho vitaza tipujem nekoho z dvojice Nemecko, Taliansko.
-
Tempus7
Star
Mne by úplne stačilo keby nikto nehral a lá Grécky štýl futbalu...
Finále: Portugalsko vs. Nemecko/Taliansko 
čisté sci-fi...Zdravym napísal:hehe, celkom fajn kix:
Co ma liga spolocne s kvalitou a zohratostou reprezentacie?SSemteXX napísal:Nemcov?..chalan,Nemecká liga klesá dolu vodou,nema uroven..
tipujem Talianov,dufam potocia nieco
Nemecko je jednoducho turnajove muzstvo a ako hovori jedno stare prislovie "futbal je nadherna hra s 22 hracmi ktoru vzdy vyhraju Nemci"