Rychla rada pri kupe telefonu

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Lord ANAKIN
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Rychla rada pri kupe telefonu

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

Fotrik sa rozhodol zobrat nejaky pausal a chce platit co najmenej a co najlepsi telefon k tomu dostat ... solidnu ponuku do nedele ma O2 s tym pausalom ze ked prevolam pod stanoveny limit tak platim len polovicu a ked nad tak sa nic nedeje kedze ho spracujem asi na to aby telefon ostal mne tak sa pytam ktory je najlepsie ... pausal 70 - nejakych 420sk mesacne ked sa pametam a za telefon max 2000sk v hotovosti ... osobne som rozmyslal o Nokii 6120 ale neviem sa rozhodnut ze ktory + mozno dokonca iny operator ... mam v tom dost hokej tak sa pytam ci nahodou nema niekto dobru a rychlu radu .... Dakujem :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ten telefon je na moj vkus dost velky, osobne by som radsej vzal 6300, ktory je tiez v O2 v akcii.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

hojko napísal:Ten telefon je na moj vkus dost velky, osobne by som radsej vzal 6300, ktory je tiez v O2 v akcii.
lol to nemyslis vazne ze 6120 oproti 6300 sa ti zda byt velka :D ved 6300 je aj tazsia ako 6120 mam ju doma,resp uz ju mat nebudem ten fon neber ako ani 6300 mne osobne na nich vadi to ze ho zacina mat zas kazdy druhy clovek co mne osobne strasne prekaza niekedy, za druhe 6120 je straaasne labilna co sa tyka krytu inak hw a vybava je v pohode
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Orange:

Nove Pusaly 6O za 333 SK, 90 za 444 SK, 120 za 555 SK

V tvojom pripade asi ten 90 min. za 444 SK a telefony SE K 530i, Nokia 6120, Samsung SGH-D900i.

T-mobile:

Nove Pausaly "Vo velkom" avsak cena prveho 100 min. uz presahuje 600 SK na mesiac. Tym padom 55 Viac alebo 60 Relax a telefony LG KE970, Nokia 6300, Samsung D900i, Sony Ericsson W580i.

O2:

Pausal "O2 Pre mna" a telefony Samsung L760 AIMO, Nokia 6120, Nokia 6300, Sony Ericsson W580i (nieje dostupny).

Vyberal som pausaly do cca 500 SK mesacne a telefony do 2000 SK.

Zalezi do teba, co od telefonu ocakavas, pokial si hudobny nadsenec tak SE W580i. Pokial si manage typ tak Samsung D900i alebo samsung L760 AIMO (posobia podnikatelsky). Pokial si clovek, ktory sa nerad pozera na to ako ma kazdy druhy colvek jeho telefon ta do N 6300 a N 6120 nepojdes.
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

Pred dvoma mesiacmi som sa tiež rozhodovala medzi 6120 a 6300, vyhrala to 6300. Myslím že 6300 má lepšiu baterku... A keď som 6120 chytila do ruky, hneď na tom čiernom prevedení ostali zamastené fľaky. :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

LLucia napísal:Pred dvoma mesiacmi som sa tiež rozhodovala medzi 6120 a 6300, vyhrala to 6300. Myslím že 6300 má lepšiu baterku... A keď som 6120 chytila do ruky, hneď na tom čiernom prevedení ostali zamastené fľaky. :)
nemas pravdu 6120 ma lepsiu vydrz ako 6300 ale tiez to nieje ziadna slava inak s tymi flakmi a tak to je pravda ja idem menit dnes za nokiu e60 co je mobil pre mna je vacsi kedze mam dlhe prsty male mobily rad nemam
Lord ANAKIN
Professional
Professional

- chlapci dakujem za rady ... takze moje poziadavky na telefon su aby mal co najvesie roslisenie display a co najviac farieb , musi papat nejaku tu kartu , cim lepsi fotak tym lepsie lebo nefotim vela ale ked uz fotim tak rad daco rozoznam na fotke , jasne ze nechcem telefon ako ma kazdy a mometalne preto pre mna asi odpadaju Nokia 6300 a Sony Ericsson K550i lebo tie vidim najviac .... a sorry zabudol som sa upravit ze pausal v T-debile neprichadza do uvahy lebo fotrik s nimi nema dobre skusenosti ... tak s vasich rad ostava:
- W580i - ktory nieje dotupny v O2 a orange ho asi nema
- Samsung SGH-D900i - to je orange to by mohlo aj byt ale stoji 1990sk a novy 6990 zlava 4000sk co je pri nokii vecsia zlava , respektive je tam vyssia cena mimo pausalov co moze mat za dosledok menej tychto telefonov rotojucich okolo mna - na dalsiu stranu ma samsung 3,2Mpix fotak co by mal fotit lepsie
- Nokia 6120 - dizajnovo sa mi paci viac ako SE ale Samsung vyhrava no ma najlepsi displey a predsa je to nokia a s nokiami mam len dobre skusenosti a malo kto na ne nadava akurat tak mozno ze im v dobe predaja oproti konkurencii nieco chybalo ale tejto nokii chyba akurat tak kvalitnejsie fotak , neviem ale za vyhodu by som povazoval symbian , predsa by sa s nim malo dat viac vyblaznit.....

- na pocuvanie hudby si mienim kupit najskor od Creativu Zen taky maly , ma ho sestra a vcelku solidne to hra a hlavne je to male a blizi sa leto tak to nebude zavadzat ked si pojdem dajme tomu zabehat ...
- na pozeranie filmov mam PDA to je vecsie zariadenie ktore mometalne pouzivam aj na pocuvanie hudby ale behalo by sa s nim asi blbsie a mal by som o neho strach ze mi niekam spadne .....
- takze telefon musi splnat asi za dalsie vydrz na baterke cim lepsiu , dizajn , velkost by bola dobra cim mensia ... a nemoze ho mat zas kazdy kde sa len pozriem ...

loool ale som sa rozpisal ako keby som kupoval zenu do konca zivota ... ale novy telefon chcem menit az tak za 2 roky njskor tak chcem vybrat co najlepsie a ked tu na hojku mame ludi co sa do toho vyznaju tak by som bol vol keby som to nevyuzil ...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Lord ANAKIN napísal:- chlapci dakujem za rady ... takze moje poziadavky na telefon su aby mal co najvesie roslisenie display a co najviac farieb , musi papat nejaku tu kartu , cim lepsi fotak tym lepsie lebo nefotim vela ale ked uz fotim tak rad daco rozoznam na fotke , jasne ze nechcem telefon ako ma kazdy a mometalne preto pre mna asi odpadaju Nokia 6300 a Sony Ericsson K550i lebo tie vidim najviac .... a sorry zabudol som sa upravit ze pausal v T-debile neprichadza do uvahy lebo fotrik s nimi nema dobre skusenosti ... tak s vasich rad ostava:
- W580i - ktory nieje dotupny v O2 a orange ho asi nema
- Samsung SGH-D900i - to je orange to by mohlo aj byt ale stoji 1990sk a novy 6990 zlava 4000sk co je pri nokii vecsia zlava , respektive je tam vyssia cena mimo pausalov co moze mat za dosledok menej tychto telefonov rotojucich okolo mna - na dalsiu stranu ma samsung 3,2Mpix fotak co by mal fotit lepsie
- Nokia 6120 - dizajnovo sa mi paci viac ako SE ale Samsung vyhrava no ma najlepsi displey a predsa je to nokia a s nokiami mam len dobre skusenosti a malo kto na ne nadava akurat tak mozno ze im v dobe predaja oproti konkurencii nieco chybalo ale tejto nokii chyba akurat tak kvalitnejsie fotak , neviem ale za vyhodu by som povazoval symbian , predsa by sa s nim malo dat viac vyblaznit.....

- na pocuvanie hudby si mienim kupit najskor od Creativu Zen taky maly , ma ho sestra a vcelku solidne to hra a hlavne je to male a blizi sa leto tak to nebude zavadzat ked si pojdem dajme tomu zabehat ...
- na pozeranie filmov mam PDA to je vecsie zariadenie ktore mometalne pouzivam aj na pocuvanie hudby ale behalo by sa s nim asi blbsie a mal by som o neho strach ze mi niekam spadne .....
- takze telefon musi splnat asi za dalsie vydrz na baterke cim lepsiu , dizajn , velkost by bola dobra cim mensia ... a nemoze ho mat zas kazdy kde sa len pozriem ...

loool ale som sa rozpisal ako keby som kupoval zenu do konca zivota ... ale novy telefon chcem menit az tak za 2 roky njskor tak chcem vybrat co najlepsie a ked tu na hojku mame ludi co sa do toho vyznaju tak by som bol vol keby som to nevyuzil ...
d900i ma lepsi displej len papierovo vyuzitelnost a aj vysledna kvalita je ovela horsia ako 6120 radim ti ako kolega na hojku ten fon nekupuj budes velmi nadavat po case :) ja som sa do 6120 zalubil no po 4 mesiacoch ju posuvam dalej a idem na inu dimenziu a to je wifi v mobile, dakujem nokia bola si super ale treba ist dalej :D kryt je velmi nachylny na poskodenie zial :)
Lord ANAKIN
Professional
Professional

- si ma teraz trosku zmiatol lebo papierovo ma lepsi displey nokia takze nokia alebo samsung a hlavne ten symbian ma zaujima , jeho vyuzitie v realnom zivote . aplikacie co sa na neho daju zohnat , ....
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Mno neviem, ja by som zase tvrdil, ze Samsungy maju odjakziva lepsie displeje ako iny vyrobcovia, preto ja by som isiel asi do toho Samsungu. Ako mam N 6300 a na displej nemozem povedat nic. Bol to pre mna obrovsky rozdiel oproti SE W300i co som mal predtym. Ale ked si to porovnas so Samsungom (samozrejme to iste rozlisenie, mno je to diskutabilne). Potom ako si spominal to fotenie, tak v tom pripade asi zase ten Samsung (3,2 Mpix a tusim aj blesk-ak sa to da tak nazvat :) ). Alebo potom SE K550i (ten foti fakt asi najlepsie medzi fonmi vo svojej triede), ktory si napisal, ze nechces.

Symbian: Zhodov okolnosti som sa hral s kamaradovou N 6120, ten symbian je lakavy, ale mne sa to prostredie moc odlisne napr. od S40 nezdalo, je mozne, ze preto bo symbian je neuveritelne intuitivny oproti WM. A clovek si vlasne ani neuvedouje ze ma "OS". Symbian vyuziju ludia, ktory chcu mat z mobilu PC. Teda taky isty druh ludi,ktory pouzivaju WM, az na to ze sa lespie citia v Symbiane. Pokial chces od mobilu, len telefonovanie, foto, sms,mms, pripadne surf, tak sa nemusis do symbianu hrnut.
Lord ANAKIN
Professional
Professional

- no pre mna bol skok z N6020 na SE K600i co pouzivam doteraz a ked som si porovnal moj telefon s W200i tak som sa len smial ze aka to je supacina , W200ka ma ovela slabsi displey a chybajuci bluetooth takze som vtedy zavrhol prechodu na novy telefon .... ale kedze zacinaju masinky slapat na 320x240 viac farieb a hlavne fotaky su na tom aspon o nieco lepsie ako ten moj 1,3Mpix (na tom telefone je najlepsie to prisvetlenie to svetlo svieti ako dive).. takze jedina vec co moze zachranit nokiu v tomto boji je asi symbian a cena ze by som usetril 1000sk
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

INDIGOcorp., ten display na samsungu D900i patri este aj dnes k najlepsim, ake mozes na trhu vidiet. tu sa ziadna nokia nechyta. ma len jeden problem- viditelnost na priamom slnku.
Lord ANAKIN
Professional
Professional

- len keby na neho bola lepsia nakupna cena na pausal tak by som ani nerozmyslal ....

//autoeditácia príspevku ( 31 May 2008, 11:28 )
- no tak dalsia zaujimava vec je ze v O2 vlastne po 3 mesiacoch vratia peniaze za telefon ... aspon tak mi to povedal typek v O2 a povedal ze mame pockat do pondelka ze zacina nova akcia a ta co je teraz sa predlzuje o mesiac ... hmm tak sa to cele zapletie este viac ... najlepsi by bol co najlacnejsi mesacny pausal a co najlepsi telefon ... pozeral som recenzie a pri tej N6120 ked som videl ako sa lahko zacapka tak som mal dost .... sice na to mozem aj kaslat lebo mi ide co telefon dokaze ...
Napísať odpoveď