To, ze nemas validnu licenciu ti asi prekladat nemusim. Mozno si zadal zly resp. neplatny kod ked si to instaloval, pokial viem cubase je dost drahy co sa tyka original verzie, cize tu sa dost pouzivaju serialy z netu.
a pozeral si aj niekde v start menu jak ti to vytvorilo nadradenu zlozku kde je aj tento program ci tam nie je specialne este jeden odkaz na nejaku registrtaciu-aktivaciu??? lebo v niektorych softoch som to videl...
Niektoré programy nepýtajú kód pred inštaláciou ani po. Až v samotnom programe sa musí vložiť licenčný kód. Ale tu je to teda zaujímavé, keďže to od teba žiadny kód nepýta.
Chlapci...wiete preco vam to neide a nepyta ani serial???? pretoze steinberg cubase ma taky specialny ovladac - usb, a iba tym ze to usb strcite do portu vam ho spusti...podobne ako este par programov nad urcitu cenovu hranicu...ale da sa oklamat......staci vediet co stahujete..
//autoeditácia príspevku ( 06 Apr 2009, 14:38 )
este som zabudol.....mne ked som to zacal instalovat...najprv mi nainstalovalo akoze ovladac....taka mala ikonka usbecka pri hodinach a potom zacalo instalovat program....