Ovládače pre Win. XP na HP Pavilon 6338.es

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
filippo
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Ovládače pre Win. XP na HP Pavilon 6338.es

Príspevok od používateľa filippo »

Neviem, či tento PC má podporu ovládačov pre Windows XP, pretože na oficiálnej stránke som našiel len podporu ovládačov pre Windows Vista 32 a 64 bit. viď tu
Ak by ste vedeli o podpore ovládačov pre Windows XP, tak by som bol rád.
Dúfam, že som to zaradil do správnej sekcie. :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

toto sa tu riesilo uz mnostvo krat. Musis pohladat tvojmu podobne tipy notebookov a poskusat ovladace z nich. Poprehrabavaj sa trosku v sekcii pomoc a napis si do hladat HP Pavilion. Urcite ti nieco najde :?
filippo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa filippo »

Aj som si myslel, že sa treba ubrať touto cestou (skúšanie jednotlivých driverov podobných zostáv), ale dúfal som, že sa niečo možno nájde. Veci sa majú asi tak...Ja k tomu PC nemám prístup, zisťujem to pre kámošku, ktorá je teraz v Španielsku a chce miesto Visty nahodiť XP. Neviem ani z akých hardvérových komponentov sa ten PC skladá, takto cez diaľku sa mi to nechce moc riešiť, takže jej asi poviem, nech ostane zatiaľ pri Viste. Len ma dosť udivuje mizerná podpora zo strany HP pre staršie platformy Windows :?

edit: Prikladám aj obrázky, ktoré mi poslala. Neodporučili by ste mi nejakú podobnú zostavu, ktorá by mala podporu ovládačov pre Windows XP? Hľadal som tu na fóre, ale nenašiel som nič... PS: Nie je to notebook ale desktop PC. A o tej Viste nechce ani počuť, chce ísť silou mocou na XP.
Prílohy
info 2.jpg
info 1.jpg
Napísať odpoveď