Resident Evil 4 ( Biohazard 4 )

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
->slavo<-
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

hej pomozte mi normalne pustim hru a pri loadingu aj skoncim stale blika loading a nic ine sa nedeje co mam robit?
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

ludia kde ste momentalne teraz ? mna akurat dal zhodit ten maly typek do tej stoky takze teraz sa pokusam sundat zrudu s tymi hrotmi :smt067
->slavo<-
Addict
Addict

tak konecne mi to ide problem bol v instalacii . :D
za 1. je to super hra.
za 2. ta mys v hre mi vobec nechyba na klavesnici je to uplna romantika ako tu uz niekto spomenul.
za 3. som pri jazere tamjak vas taha po tej vode ta obludka inac perfektna hra a hlavne uplne lahucka B)
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

ludia ake tlacidka treba stlacat ak mi to signalizuje 5 a 6 som v tom banickom voziku a musim vyskocit prechadzam to uz asi 10x no neviem si rady skusam rozne kombinacie a nic
->slavo<-
Addict
Addict

Hovniak napísal:ludia ake tlacidka treba stlacat ak mi to signalizuje 5 a 6 som v tom banickom voziku a musim vyskocit prechadzam to uz asi 10x no neviem si rady skusam rozne kombinacie a nic
lavy shift drz + pravy shift 8)
Nigga
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Nigga »

Práve to hrám a to ovládanie je tak akurát, keby tam bola myš tak by to stratilo atmosféru. To isté ako pri DMC 3 porte, stačí si zviknúť a ide to vpoho. A podľa mna je dobré že v tejto verzii nepridali efekty, to ako keby som hral fallout 2 v 3D, načo meniť niečo čo uš je geniálne 8)
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

uz raz som to mal naistalovane ale volako ma to netahalo...teraz po volakom case som dal hre druhu sancu a celkom ma to zaujalo...to ovladanie sa da hram to na gamepade aj mys som aj skusal len sa mi to nepodarilo rozbehnut velmi mi to ani nevadi lebo sa to da hrat aj takto...velmi daleko este neisomale vyzerato byt putave ale volaky preklad by sa hodil, nevei niekto o neicom???
skusal to niekto aj z patchom 1.1.0???lebo neviem ci koli nemu ale zda sa mi ze to robi volake blbosti v grafike...napr ekd niekedy preskoci hra z videa do in game zaberov tak tam nikto neni no nevei ci to zatia boli iba take prazdne miesta alebo co :? ...
celkom som sa ja zlakol par krat, hlavne ked sa na mna vsetci prvy krat rozbehli a potom mi jeden odtoto hlavu motorovou pilou :D
hrava to este teraz niekto???
hansol53
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hansol53 »

Ja tu hravam a potreboval by som tiez poradit ludia je to skoro n zaciatku hry....hravam to na klavesnici celkom pohodka, ale ked zombici na mna hodia te velky kamen a Leon pred nim uteka :) to mackam enter a potom mi to da ze 5+6 mam zmaknut ale nic sa nedeje, skusal som 5a6 smaknut aj na numerickej aj klasickej klavesnici ale nic PLEASEEE :cry:
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

hansol53 napísal:Ja tu hravam a potreboval by som tiez poradit ludia je to skoro n zaciatku hry....hravam to na klavesnici celkom pohodka, ale ked zombici na mna hodia te velky kamen a Leon pred nim uteka :) to mackam enter a potom mi to da ze 5+6 mam zmaknut ale nic sa nedeje, skusal som 5a6 smaknut aj na numerickej aj klasickej klavesnici ale nic PLEASEEE :cry:
hra si priradila tie cisla ku klavesam nie tak ako su na napisane na klavesnici...skus tu [abecedaher.cz - zakis] alebo potom este navod ale sa mi zda ze som to v tom zakise videl ale cele sami to teraz nechce pozerat
hansol53
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Do kelu toto neni mozne dobra hra a na faka ovladanie strasne volaco. aby som sa ja nepohol kvolu tomu co mam zmacknut strase
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

hansol53 napísal:Do kelu toto neni mozne dobra hra a na faka ovladanie strasne volaco. aby som sa ja nepohol kvolu tomu co mam zmacknut strase
pozeral si ten link co som ti dal???
mozno stacilo aj pozriet dozadu v teme
uNreal_saTch^ napísal:na to aby si utekal treba stlacat ENTER, potom DODGE, teda uskok spravis stlacenim praveho SHIFT + CTRL...
hansol53
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

jasnee dikes uz to mam pokracujem dalej v hre :wink:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Dnes som si to nainštaloval a očakával som že to bude zverina takže nie som sklamaný :)

Myš mi nechýba.
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

Resident Evil 4 ( Biohazard 4 )

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

super hra cital som navod videl screeny ale este nehral kamaat mi to mal uz davnejsie napalit ale nenapalil budem musiet za nim skocit a spytat sa kde to viazne :)
clubber123
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa clubber123 »

no ludia chcem sa spytat ze ci sa da u obxodnika nakupovat aj naboje dik

//autoeditácia príspevku ( 08 Jul 2009, 22:42 )
Mám problém kúpil som si originálku resident evil 4 a robí mi problém. Spustím hru všetko ide ok ale ako sa nahraje video všetko ide pohode len ako ma vyhodia ty policajti vtom lese začne sa loading a potom už nic nevidím len náboje. Čo mám stým spraviť? Hru som pred nejakým časom mal a išla bez problémov. Preinštaloval som win medzi tým poradte pls.
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

dlksie som to uz nezapol ale asi som nemal ani takyto problem ale skus nahodit patch a mozno este ovldace na GK :)
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Mam taky problem.
Vzdy ked sa spusti nejake video v hre, tak sa klasicky nahodi "videova" grafika. Lenze mne po par sekundach ta grafika zmizne, a zobrazuje sa grafika hry. Napr. Pohlad je na auto ako vystupuje Leon, ale po chvili sa zmeni grafika ako keby som uz hral, ale pohlad je stale na auto a postavy tam niesu.
Napísať odpoveď