ako zisit ci ma este lubi???
ako zisit ci ma este lubi???
ked zacal nas vztah bolo vsetko uzasne..no uzasne zas nie ked tak si spominam..na verejnosti sme skor boli ako brat a sestra ale neskor to uz tak bolo...objatia bez dovodu..bozky a tak..a teraz nic...sem tam ma chyti tak majetnicky za ruku ze nie je sam alebo uz vobec ..ked ideme tak to hej..ale ked stojime tak to nie..zacina mi aj tak davat dost zabrat s tym ze nech dospejem a naznacuje ze som hlupa..mozno to tak nemysli ale tak ja niesom robot a mam aj city....ja mu poviem ze ho lubim a on ze aj ja teba...ale to nie je ono..aj ja teba moze znamenat hocico..alebo ja mu poviem ze ho lubim a on ze ked ma lubis tak ...... a nepovie to..a uz ani nenapise...myslela som ze nam to vydrzi dlho ten vztah..fakt ho velmi lubim ale tento vztah sa mi uz nepaci ..vobec nemam pocit ze ma ma rad...dufam ze ma nema iiba na sex alebo aby mal nejaku holku....ked je to uz take ze bez objatia..ked chcem pusu musim dat..tak ja neviem si predstavit co bude dalej..s takym clovekom by som nechcela zit..ved som zena a chcem pocitit ze ma ma niekto rad..ta takto je to ..co si o tm myslite? 
-
addictor
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
pre podobnu pricinu sme sa s mojou priatelkou rozisli asi pred 4 dnami.... problem bol ten, ze ona nepovedala prva ziadne frazy typu chybas mi, mam ta rada a pod.... cakala, kym to poviem ja prvy.. a kedze ja som to nie vzdy tak citil, tak som to nepovedal... ked sme boli spolu, vsetko bolo v pohode, no problem bol to, ze vacsinu tyzdna sme neboli spolu, kedze studujeme kazdy inde... no a kedze ja sa tak rychlo nezalubim a nedal som ani ja jej sancu zalubit sa, tak sme to dlhsie neznasilnovali...
problem moze byt tam, ze bud nerad dava najavo svoje city, alebo ta bere ako samozrejmost, alebo, co je najhorsie, ta nelubi, ale chce mat vztah...
skus sa ho opytat, co si mysli o vasom vztahu a ako si ho predstavuje dobuducna.. mozno ho to prekvapi a bude sa citit ohrozene a napravi sa...
GL 
problem moze byt tam, ze bud nerad dava najavo svoje city, alebo ta bere ako samozrejmost, alebo, co je najhorsie, ta nelubi, ale chce mat vztah...
skus sa ho opytat, co si mysli o vasom vztahu a ako si ho predstavuje dobuducna.. mozno ho to prekvapi a bude sa citit ohrozene a napravi sa...
Moja tema trosku podobny problem tomu tvojmu.. aj nazov sedi
vies, teraz zazivam nieco podobne.. akurat nemyslim ze ma ma iba na sex. Milovat ju milujem... ale nie je to to co byvalo, lezie mi na nervy svojim spravanim, sem tam sa sprava ako moja matka.. je protivna. Len 20minut predtym ako odidem sa sprava ako priatelka.. Ked jej poviem co mi vadi, je smutna ospravedlnuje sa... ale nezmeni sa. Hm vztahy su zapeklita zalezitost.
tak sama si povedala ze sa ti ten vztah nepaci tak nieje ocom...na druhej strane on mozno taky je,proste mozno nieje taky otvoreny ako ty a nieje mu to take prijemne na verejnosti ta objimat alebo neviem co...vies su aj taki ludia co radsej v sukromi ti ukazu co citia a na verejnosti je to ine,aj ked citia to iste...ked chces pusu tak mu daj:) ty musis vediet ze ako velmi vti vadi ze tvoj chlapec je mozno viac uzavrety...
-
midnight_man
Guru
no, ak sa mozem spytat kolko mate obaja rokov? ono sex je dobra vec, ale treba vo vztahu zvazit kedy je ten spravny cas. Niekedy ked s ato zle odhadne tak to moze koncit podobne....Jedine co ti tu vsetci asi mozu doporucit, je len porozpravat sa snim....myslim ze by ste mohli zvladnut jeden uprimny rozhovor.
-
neo250
Star
- Kontaktovať používateľa:
čisto súhlasím, mala by si sa mu odviazať a povedať to tak ako aj tu si to napísala a vtedy by si vedela na čom si a či ťa stále lubi alebo nie.... aj ked je to blbé, lebo nevieš čo môže povedať, či ťa môže zraniť alebo naopak, práve potešiť... čo najskôr sa o tom porozprávajte niekde kde je pokoj, kľud...DYLYNO napísal:a co keby si mu to povedala tak ako is to nam napisala??? myslim ze to by bolo asi najrozumnejsie..povedat co presne citis a co od neho ocakavas..
Re: ako zisit ci ma este lubi???
skoda ze takych je uz v dnesnej dobe malo!!Tajomná napísal:ved som zena a chcem pocitit ze ma ma niekto rad..ta takto je to
A co milovanie zachrani, ked tam nefunguje klasicky vztah mimo tych par minut v posteli. Ale tiez nesuhlasim so stylom nedat mu. Treba citlivo vysvetlit ze tieto veci zenam chybaju a ze chlap sa ma premoct. Kazdy sa vo vztahu musi premahat v malickostiach, az ked to prerastie do velkych malickosti, tak zacina byt dusno, ale snad v tomto stadiu nie stemi-chau napísal:Praveze.. neviem, myslis ze jeho laska bude gradovat, ked bude ona naschval utekat pred postelou? Neviem.. podla mna len zbytocna nervozita ci frustracia. Skor by som sa zo sexu snazil urobit milovanie.
Nic sa neda robit, len otvorit srdce a pusu
Moj nazor je taky ze urcite by ste sa mali porozpravat a ty by si mu mala povedat vsetko na rovinu. Povedz mu o svojich pocitoch, to co ti vadi, ako si on predstavuje vas vztah dalej a podobne. Je zbytocne zostavat vo vztahu ktory nema buducnost a radsej si to priznat skor a zbytocne sa netrapit - dufam ze to nebude tvoj pripad a vyriesi sa to