Apple MacBook
Apple MacBook
Rozmyslam nad kupu tohto notebooku a rad by som nejake uzivatelske hodnotenia typu klady/zapory. Ak by ste mi mohli poskytnut bol by som rad.
pekne povedane.t0m4s3 napísal:Klady: Mac
Zapory: Mac
Mac sa nekupuje preto, ze oslnuje vykonom, kvalitou alebo cimkolvek inym. Mac sa kupuje preto aby si mal Mac. Napokon o tom hovori aj samotny slogan tejto firmy: Think Different. Za tie iste prachy si mozes kupit lepsie stroj, ale nebude to Mac.
sam ti prave pise odpoved cez svoj MacBook, ak mas nejake konkretnejsie otazky napis mi SS, pokecame. tu to nechem riesit, lebo v podobnych diskusiach sa najde vzdy vela rejpalov co Apple videli len vo vyklade no zozrali celu mudrost sveta...
Tak tak, to iste je aj s iPhone. Kritizuju to len ludia, co ho vzivote nemali v rukach.Petoo napísal:pekne povedane.
sam ti prave pise odpoved cez svoj MacBook, ak mas nejake konkretnejsie otazky napis mi SS, pokecame. tu to nechem riesit, lebo v podobnych diskusiach sa najde vzdy vela rejpalov co Apple videli len vo vyklade no zozrali celu mudrost sveta...
Ja som so svojim macbookom nad ramec spokojny a operacny system si nemozem ani vynachvalit. Od malicka som mal len windows a teraz zistujem, aky to bol shit.
Macy su ok, len si budes musiet nejaky ten cas zvykat na iny styl ovladania a vsetko je inak ulozene ako vo Windowse. Ak si sikovny, tak tyzden a mas to v malicku. Ja s Macmi robim len obcas, ale chcel som si zadovazit MacBook, ale ked som zistil, ze ma s 13.3" displejom az 2.3kg, tak ma presla chut. Dost vysoka dan za dizajn a funkcnost.
Ad. iPhone - no tak neviem, ja to mam skor opacne - mne sa pacil iPhone dokial som ho nemal v rukach /myslim, ze skor ako 99% ludi z SK/ a nicim ma neoslnil. Zeby dalsia gen?
Ad. iPhone - no tak neviem, ja to mam skor opacne - mne sa pacil iPhone dokial som ho nemal v rukach /myslim, ze skor ako 99% ludi z SK/ a nicim ma neoslnil. Zeby dalsia gen?
Ked chces vyhodit nehorazne prachy len koli vykonu nech sa paci, ja si vsak myslim ze su aj krajsie notebooky jako MacBookweed napísal:t0m4s3: Mna na tom MacBooku zaujal hlavne design, ta zostava a hlavne ma zobrala moznost Boot Camp. Je to moznost prepnut z MacOS na Windows, teda nemusim byt zavisly od MacOS a mozem sa prepnut do prostredia windows ak mam nejaky software iba pre win.
namiesto macbooku by som siel skor do tohto
http://www.hej.sk/pocitace-pda/obchod/5 ... on-dv6799/
chlape ale ved ja ti nikde nezakazujem macbook kupovat, rob jak chces, o hrach som tiez nehovoril, ale ked si si isty ze bude tvojim potrebam stacit tak si ho kupweed napísal:Tak ja potrebujem notebook skor na pracu a nie na hry, cize nepotrebujem nejaky extra vykon. Naco kupovat notebook kvoli hram? To uz si radsej zainvestujem do dobreho desktopu. Hrat gamesky na nb je troska nepohodlne podla mna. A keby to malo byt nieco lepsie ako hovoris tak co napr.?
vies my vysvetlit myslienkovi pochod, ktory ta viedol k vybraniu 15,4 palcovemu booku, ked macbook ma 13,3"?? vsak to je uplne ina kategoria!kachna napísal:namiesto macbooku by som siel skor do tohto
fuj paviliony su iny gyc - mozno na prvy kontakt zaujimave, ale po chvili sa to okuka a... proste lacne leskle plasty sa dostali do mody a ne a ne zmiznut z trhu. Ludia kupuju to co sa leskne (jak straky)... Navyse ak sa niekto obzera po portabilite, je kravina ist do 15,4", tych 12-13" je optimalnych. Aj ked no, neviem preco zrovna mac, ale ak ide viac o styl, ako o to co je vo vnutri, tak sa nehadam.
Neni to len to,ja by som velke plus bral to že ho nemáš problem rozbehať v linuxe so všetkymi drivermi.(Kedže Mac vychádza z Unixu)t0m4s3 napísal:Klady: Mac
Zapory: Mac
Mac sa nekupuje preto, ze oslnuje vykonom, kvalitou alebo cimkolvek inym. Mac sa kupuje preto aby si mal Mac. Napokon o tom hovori aj samotny slogan tejto firmy: Think Different. Za tie iste prachy si mozes kupit lepsie stroj, ale nebude to Mac.
Co by si volil ty co sa tyka tych 12-13"?KoCi napísal:fuj paviliony su iny gyc - mozno na prvy kontakt zaujimave, ale po chvili sa to okuka a... proste lacne leskle plasty sa dostali do mody a ne a ne zmiznut z trhu. Ludia kupuju to co sa leskne (jak straky)... Navyse ak sa niekto obzera po portabilite, je kravina ist do 15,4", tych 12-13" je optimalnych. Aj ked no, neviem preco zrovna mac, ale ak ide viac o styl, ako o to co je vo vnutri, tak sa nehadam.
-
mikkimikki
Medium Professional
no tak ja mam MacBook Pro a tiez sa vobec nestazujem, mozno ze si ,,nalhavam,, kedze ho uz vlastim ale pracuje sa mi nanom ovela lepsie ako na tom co som mal aj predtymalebo ako na inym NB kedze MacOS ide ovela rychlejsie ako VISTA ... ak mas nejkae otazkuy tak sem alebo SS
BTW: a k designu by som sa nevyjadroval v style - sak su aj krajsie notebooky - proste kazdemu sa paci nieco ine a tym to konci (mne sa ale paci
)
2Sheep: sak ale o to ide : )
BTW: a k designu by som sa nevyjadroval v style - sak su aj krajsie notebooky - proste kazdemu sa paci nieco ine a tym to konci (mne sa ale paci
2Sheep: sak ale o to ide : )