Nazov je jasny, chystate sa niekto? Boli ste uz na nich? kedy sa chystate dostavit na koncert, neviete aka ma byt predkapela? Videli ste ich uz nazivo, ako im to hralo?
neboli ste na nich niekto pred rokom v prahe? hodilo by sa nejake info o ktorej tam asi dojst aby som mal dobry flek, pripadne nemate info o predkapele?
Flinstone napísal:Velmi rad by som siel ale nemam peniaze ... skoda LP su THE BEST ... ale tak ked nesu lova nesu lova
hej listok je poriadne drahy, dokonca drahsi ako na iron maiden a to maideni su uplne iny format aj kvalitou aj slavou aj pricinenim o vyvin svojho zanru
no keď chceš vedieť nejaké stručné nfo, tak niečo som už písal pred rokom SEM a SEM. v Sázke pred rokom mali 2 predskokanov. 30 Second To Mars a Blindside. pred začatím koncertu sme stáli tuším nejakú tú hodinku a pol už pred Arenou a už keď sme boli dnu pred stage tak min. ďalšiu hodinku kým prišla prvá predkapela. celkovo som bol s koncertom spokojný a ani si nevieš predstaviť aký som bol rád, keď som si konečne po piatich hodinách státia sadol .
///okrem toho jedna rada: keď otvoria priestory koncertovania tak bež kámo, BEŽ!
Reli.C napísal:no keď chceš vedieť nejaké stručné nfo, tak niečo som už písal pred rokom SEM a SEM. v Sázke pred rokom mali 2 predskokanov. 30 Second To Mars a Blindside. pred začatím koncertu sme stáli tuším nejakú tú hodinku a pol už pred Arenou a už keď sme boli dnu pred stage tak min. ďalšiu hodinku kým prišla prvá predkapela. celkovo som bol s koncertom spokojný a ani si nevieš predstaviť aký som bol rád, keď som si konečne po piatich hodinách státia sadol .
///okrem toho jedna rada: keď otvoria priestory koncertovania tak bež kámo, BEŽ!
dik za info, asi som tu temu prehliadol, okrem ineho, ked mam zo sebou ruksak alebo podobne, MUSIM to dat do uschovne? do areny/resp haly/ mozem ist len vez veci? co mobily?
Do České republiky přijíždí skupina poprvé! Fanoušci se mohou těšit na emocemi i tvrdými riffy nabitý set, v jehož rámci zazní i ukázky u chystané novinky.
Co trepu, sak uz raz aj v Prahe Sazke boli, ja som tam enbol ael co so mpocul ze ti co boli vpredu tak odtlacky od zabradlia este 2 tyzdne
Edo Shinoda napísal:Co trepu, sak uz raz aj v Prahe Sazke boli, ja som tam enbol ael co so mpocul ze ti co boli vpredu tak odtlacky od zabradlia este 2 tyzdne
tak to si ma nepotesil, myslim, ze taky druhy-treti rad bude akurat:D
no ja by som osobne aj siel ale neviem s kym a neviem ci by som mal v tej chvily tolko penazi zial posledny album ktory maju ja osobne moc nemusim kebyze je koncert zostaveny prevazne z hybrid theory a meteory nevaham
ColdRain: ruksak? tak to silno pochybujem kámo. budeš si ho musieť niekde nechať alebo dať už do spomínanej úschovne ktorá, sa priprav, nebude najlacnejšia [viď]. čo sa týka mobilov, s tým nebol problém, tie sme mali všetci so sebou a ohľadom foťákov, tak s tým sa rozlúč.
Edo Shinoda: aj ja som sa zarazil že čo to vlastne mala tá posledná veta znamenať, ale neskôr som si uvedomil, že to bolo asi myslené skôr pre tú ich predkapelu