neveite niekde kde to zozeniem? pozeral som jedno video,taky basketbalista si to dal na nohy,, vyzera to ako normalna botaska,,a odrazil sa asi 6 metrov z pred kosa a proste letel riadne
myslim ze to nema nič s botaskamy jedine ak by tam mal nejake pruziny ale to už niesu botasky ale jumpi niečo nvm ja k sa to vola teraz ma to nenapadne
ono to vyzera zazracne ale neni to tymi topankami ...mozu byt volake specialne pre neho ale inak neveim....je to profi nba player kobe bryant takze vediet dobre skakat je jeho povinnost...
P.S.:raz som videl zase video kde preskocil auto pred kosom popri com ho aj dal a nemal tie topanky
///EDIT: no to helium.....no neviem alebo to bude cele podvrh aj stym autom
lol ... to si fakt myslis ze je to tymi teniskami? tie tenisky tam ukazoval preto, aby to nevyzeralo, ze ide o trik. kobe bryant bol najmladsim hracom v nba (draftovali ho ked mal 17), takze asi ma trocha talentu...
to nieje topankami sice ten bazen sa mi tiez zda trosku prehnany ale dajm tomu to auto je normalka ...cabrio jeho vyska je strasne mala takze staci len trosku vyskocit pokrcit kolena a pohoda....sice ja by som to endokazal teda nik z nas co sme tu ale taky NBA player ano....teda necudujem sa
takže teniskami to určite nieje...neexistujú také tenisky čo si dáš na nohu a vykočíš 6metrov ako Hulkm písal je to hráč NBA a podobne ktorým taký výskok nerobí problém...veď to nieje nič ťažké
este tridsiati napiste ze to nieje teniskami,,,jasne ja viem kto to je,aj aky ma talent,,,ale hento cez ten bazen mi povedz ze nieje prehnane
a tie tenisky? preco tam je teda helium? nevravim ze mu to doda neveim aky odraz,ale urcite to nieco ma do seba
malyivko napísal:este tridsiati napiste ze to nieje teniskami,,,jasne ja viem kto to je,aj aky ma talent,,,ale hento cez ten bazen mi povedz ze nieje prehnane
a tie tenisky? preco tam je teda helium? nevravim ze mu to doda neveim aky odraz,ale urcite to nieco ma do seba
ANO nieje to teniska to je KOBE BRYANT on to proste preskoci....chapes mozes si kupit co ces an nohy a aj tak to nepreskocis....
ja tu asi budem velmi nadavat: D,,,viem kto to je ,uz mi to nemusite pisat,
ale mna zaujima,,preco bolo v tej teniske helium,,,chapes ze to tam nebolo nadarmo?