satelitik11 napísal:No vsak ale mi povedz co ze by som sa o to posnazil .... zlepsenie Vykonu ? mas na mysli alebo co ?? a mam tam dva neony

a vsak ja len zacinam robim to prvy krat chapes
Sorry za OT, ale chcem sa vrátiť k tomu tuningu... No takže nechcem nič hovoriť, ale tomasito má pravdu v tom, že tuning nieje len neón a plexo. Ale na druhej strane si treba uvedomiť, že s tým iba začal, takže mu treba dať čas a priestor,ktovie čo z toho nakoniec vytvorí

. A čo je tuning ? Skoro každý ako hovorí tomasito, považuje za tuning neón a plexi sklo. Ale tuning nieje len o tom, tuning toho obnáša omnoho viac. Napríklad také odhľučnenie, chladenie, poriadok v kábloch + neaké flexo, neposlednom rade neón,plexo a pár led chladičov. Ku tomu neaký takt

. No ale case je zaťiaľ v pohode,ale prestriekal by som ju, čierna je teraz cool

. Neviem, pekne si urobil kabeláž, to ma naozaj prekvapilo, je to omnoho lepšie ako v prvom príspevku, a určite aj lepší prietok vzduchu. Tak plexo sa ti vydarilo, to treba uznať. Ešte s kús pozrieť teploty cez neaký SW, uvidíš podľa toho. Prípadne dokúp neaké chladiče, ale nie zase mnoho, nech to tam nieje ako na kolotočoch

. Tak v prvom rade sa pozri na teploty, z toho sa dá zistiť dosť, potom sa venuj odhlučneniu, a potom až vizáži, samozrejme ak to chceš prestriekať tak to urob ako prvé. Treba zainvestovať trochu peňiažkov, prípadne ak si kutil, vytvoriť si niečo sám, po nete je veľa návodov, určite ťa niečo očarí

To asi všetko