Dnes a vcera mi strasne blbne Jimm, takmer vobec sa neda pripojit. Rano ma pripojilo na neviem ktory pokus, teraz poobede ma ani nepripojilo. Vyhodi mi I/O error alebo neznamy error. (K610i & T-Mobile)
Nema niekto podobny problem, reku ci to nie je problem s T-Mobilom alebo co.
Ako vidim, problem stale pretrtvava. Vecer ma pripojilo na treti pokus, pocas dna uz radsej ani neskusam. Niekde som cital, ze by mohla pomoct verzia Jimmu 0.6, tak by to chcelo skusit.
nosooo: Zda sa, ze T-Mobile nieco nastavil a tak to nejde, treba sa castokrat pripajat. Dnes ma pripojilo poobede asi az po siedmych pokusoch. Idem tam napisat mail, aj ked neverim, ze to nejak pomoze.
mam rovnaky problem... ziadna z verzii nefunguje ako by mala skusal som aj rozne ine nastavenia a naviac po viacnasobnom pokuse o pripojenie vypise error 114.24 rate exceeded co znamena ze bolo vykonanych viac pokusov o pripojenie za sebou server to zablokuje a pripajanie sa vobec nespusti... a dokonca ma potom nepripoji ani cez pc
noo verzia nepomaha ziadna... ale napriek tomu neviem odkial si vyhrabal ze ked nepojde jedna verzia tak nepojde ani druha mozno vzhladom na tento problem by sa to pravidlo dalo aplikovat kedze mi po tom errore nejde pripojit ani z ineho IM ale inak no LOL
Ano. T-Mobile to zablokoval umyselne.
Obist sa to da.
Za poplatok 99sk bez dph si mozte kupit dinamicku ip, je zablokovana len jedna, ta, ktoru ma kazdy, a zaplatenim dinamickej budete mat vlastnu, takze na nu blokacia neplati. Svinstvo sa to vola a nie "ochrana klienta".