Kompresia starych suborov?

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
Hulkm
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Kompresia starych suborov?

Príspevok od používateľa Hulkm »

mam takuto otazku...dal som scandisk na desktope kde je xp...nieco ma nasralo ked som to robil tak ani neviem co vsetko som totam odskrtol pred spistenim...teraz to robi kompresiu starych suborov a par krat si to vypitalo cd s win xp sp2, teraz som ho tma nechal a pocuta par krat ze snim neico robi....vei mi niekto poveda co to vlastne robi???co to kompresuje???lebo na otm pc sa neda teraz nic robit najracej by som vypol :?
THX za volaku reakciu(normalnu)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Obnov system...
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

scandisk, alebo cistenie disku? Kompresiu starych suborov ti ponuka ako moznost pri cisteni disku. Subory ktore neboli dlho pouzivane, proste skomprimuje aby na disku zaberali menej miesta. Na rychlosti systemu by sa ale nic zmenit nemalo, aspon teda v pripade ze tie skomprimovane subory neplanujes hned zase pouzivat.
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

a ak je toho vela, tak to dlho trva :) a CDcko si vypytalo preto, ze mohlo obnovovat niektore systemove subory, ktore mohli dofrcane. Mozno prave preto si pustal aj ten scandisk ;-)

staci si pockat par hodin a ked to dokonci, tak by to malo slapat OK.
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

ok diky za postrehy...nie nechcel som to hend pouzivat len mi to vadilo elbo som na nom chcel byt na nete a nedalo sa nic robit poriadne tak som to nakoniec vypol :) ...mozno to dam inokedy...to miesto to spravilo volake ....teraz sa hram z CCleaner...registre som cistil a teraz som dal windows...moze to byt neico ako scandisk???bude iba mazat volake temp subory alebo aj neico zase balit??
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

No, ja som presne odskrtol to co ty prednedavnom, a rozhasilo mi to system, musel som obnovovat OS. Este ze to nebol moj pocitac :)
Napísať odpoveď