Vhodny mobil ?

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
SeXy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Vhodny mobil ?

Príspevok od používateľa SeXy »

Hi all, tentokrat mam nezvicajnu otazku ohladom mobilu...

Prednedavnom mal moj oco tento mobil :

Kód: Vybrať všetko

http://www.nokiausa.com/link?cid=EDITORIAL_217196
ale moc nevidrzal pretoze sa to zacalo lamat atd...

Tak sa len cem spytat ci nepoznate niaky mobil ktory nieco vidrzi ?
na cene nezalezi, nejde o luxus hlavne nech je to trochu lepsi mobil a nech NIECO vidrzi! :D

//sry za katastrofalnu gramatiku !
ades
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ades »

hmmm a co s nim robil ze sa mu zacal lamat? to sa nelame same od seba. ja mam K750i a uz zazil par padov na beto na podobne a zatial sa ani neodrel...
SeXy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

ades napísal:hmmm a co s nim robil ze sa mu zacal lamat? to sa nelame same od seba. ja mam K750i a uz zazil par padov na beto na podobne a zatial sa ani neodrel...
Tak mna sa nepytaj, len cem vediet ci je nieco nerozbytne :)
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

SeXy napísal:Tak mna sa nepytaj, len cem vediet ci je nieco nerozbytne :)
Nokia 3310
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

no poznam jednu nokiu kamarat ju ma zvonku hlinikovy krit a stavba je s carbonu je to mobil čo sa tyka fukcii zastaraly a stoji 20 000 je to nokia .........ale je fakt nerozbitny hodili sme ho z panelaku z 3 poschodia a nič švacli sme nanho s prveho cehlu a kamen a nič teda ak mysliš vydrž mobilu čo sa tika stavby.....................a inač tato tema patri inde nemysliš ?
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Zaxman napísal:no poznam jednu nokiu kamarat ju ma zvonku hlinikovy krit a stavba je s carbonu je to mobil čo sa tyka fukcii zastaraly a stoji 20 000 je to nokia .........ale je fakt nerozbitny hodili sme ho z panelaku z 3 poschodia a nič švacli sme nanho s prveho cehlu a kamen a nič teda ak mysliš vydrž mobilu čo sa tika stavby.....................a inač tato tema patri inde nemysliš ?
nie som isty, ale nie je to nokia 8800?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

fizz napísal:To ste vazne mobil za 20 litrov vyhodili z tretieho poschodia a hodili nan tehlu? OMFG.
Njn, loptove hry a slepa baba su pase..
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

jj po tom mobile sme skakali a nič kcely sme skusiť čo vydrži ............a nie neni to 8800 ale aj ta je dost vpohode ale rozbily sme ju rychlo
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Zaxman napísal:jj po tom mobile sme skakali a nič kcely sme skusiť čo vydrži ............a nie neni to 8800 ale aj ta je dost vpohode ale rozbily sme ju rychlo
hej tieto rozpravky si nechaj pre vnucata...
a k teme: ziadny telefon neni neznicitelny ale z mojej skusenosti su SE daleko najlepsie, momentalne mam k810i, vzhladovo nevyzera ze toho vela vydrzi ale opak je pravdou (nemyslim toho uzivatela s nickom opak :P ). parkrat mi uz nechtiac padol a nevidno na nom nic stale ako novy
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

kedze to je vecko tak si viem celkom dobre predstavit ako sa to mohlo lamat...ak nebol volako kriticky namahany fyzicky tak si myslim ze volaky kvalitnejsi normalny telefon(nemyslim slider ani vecko) by mal vydrzat viac....nokie su dost robustne :)
rozbijacovi telefonov iba tolko ze to asi v hlave nema velmi ok :nono1: :aasmile27:
SeXy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

hmm ved pravce ze tie vcka sa lahko nicia, a tu nokiu 8800 ten mobil je len strata penazi... no asi neviem pojdem do shopu a uvidim co tam maju ! :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

na Vcko pozor na ten klb.
ja som na N7200 (bola vo vnutornom vrecku) padol na snb papulniaka a ten klb sa posunul a horna cast uz doliehala menej ako mala
K_E_L_L_Y14
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa K_E_L_L_Y14 »

no tento toho vydrzi dooost (viem svoje :D )... http://www.motorola.com/consumer/v/inde ... roductHome
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

K_E_L_L_Y14 napísal:no tento toho vydrzi dooost (viem svoje :D )... http://www.motorola.com/consumer/v/inde ... roductHome
moze byt...tieto motoroly tym ze su take male a tenke su dost robustne...oco mal L6 telefon onicom(pre mna)ale jemu stacil ma telefonovanie a obcas sms...ma kryt z volake kovu takze to dost vydrzi, pohyboval sa snim po stavbach a vsetko ok...no kym ho neukradli ale tomu uz nemal ako zabranit ten kryt :D
K_E_L_L_Y14
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa K_E_L_L_Y14 »

moze byt...tieto motoroly tym ze su take male a tenke su dost robustne...oco mal L6 telefon onicom(pre mna)ale jemu stacil ma telefonovanie a obcas sms...ma kryt z volake kovu takze to dost vydrzi, pohyboval sa snim po stavbach a vsetko ok...no kym ho neukradli ale tomu uz nemal ako zabranit ten kryt Very Happy

...presne tak...:D
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

ked ches nejaky dobry mobil tak si radsej kup nejaky sony ericsson a nie taje blbosti ako motorola abo nokia :D
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Hulkm napísal:kedze to je vecko tak si viem celkom dobre predstavit ako sa to mohlo lamat...ak nebol volako kriticky namahany fyzicky tak si myslim ze volaky kvalitnejsi normalny telefon(nemyslim slider ani vecko) by mal vydrzat viac....nokie su dost robustne :)
rozbijacovi telefonov iba tolko ze to asi v hlave nema velmi ok :nono1: :aasmile27:
ja telefony nerozbijam kamarat robi vo firme kde testuju elektroniku vysavače mobili počitače atd buc funkčnost alebo ked pišu pri niektorych mobiloch že su nerozbitne tak ich testuju a niekdedy to byva aj na čt1
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Nech si otec zozenie outdoorovy mobil. Na trhu ich nie je vela, spomeniem si akurat na Nokiu 5140 (trochu starsia).
Napísať odpoveď