cz/sk torrent tracker..prosím o pozvánku
Tak este raz by som poprosil pozvanku na ten trezzor, ponuknem za to pozvanku (alebo pozvanky) na iptorrents a pozvanku na warxtreme.com
[email protected]
tracker.czech-server.com
jak dobra dusa by my mohla poslat pozvanku na tracker.czech-server.com......popripade mozem vymenit.... mail: [email protected]
-
manager666
Star
Prosim dakoho o pozvanocku na hocijaky dobry tracker. Som aktivny downloader aj uploader...Upload celu noc nie je problem.
vdaka
[email protected]
vdaka
[email protected]
ja hladam pozvanku na lamky.net
a na nejaky dobry tracker so sk & cz filmamy
email: [email protected]
vopred dakujem
a na nejaky dobry tracker so sk & cz filmamy
email: [email protected]
vopred dakujem
Pozvanka
Ak ma niekto nejaku pozvanku na akykolvek privatny tracker a chce pozvanku na Demonoida,
piste: [email protected]
piste: [email protected]
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
manager666
Star
Tak ak by si bol taky dobry, tak mozes na [email protected]Supersonic napísal:ak niekto chce to odporucenie nech napise mail kam to poslem ale z testom nech sa potrapi sam
vdakaaa
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
Nazdar chalani, chcel by som Vás poprosiť o neakú pozvánku na sk/cz tracker, je jedno aký, ale hlavne nech to ťahá rýchlo
e-mail : [email protected]
Ďakujem strašne moc
e-mail : [email protected]
Ďakujem strašne moc
nabizim pozvanku na megatorrent.cz vymenou za helevole nebo lamky
zajemci piste na:
[email protected]
zajemci piste na:
[email protected]
Re: cz/sk torrent tracker..prosím o pozvánku
ja mám len na www.megatorrent.cz , tak ak máš záujem alebo niekto iný píšte pls na môj mail [email protected]Zavulon napísal:Prosím má tu niuekto pozvánk unavyŠe ?
Ak hej tak poprosil by som na [email protected]
pls neposlal by mi niekto pozvanku na daky cz alebo sk tracker
kludne aj na trezzor tracker ten by ma potesil najviac
[email protected]
kludne aj na trezzor tracker ten by ma potesil najviac
[email protected]
cawko ! ja by som mal zaujem o niaku pozvanku na niaky ten zahranicny Tracker (alebo SK-CZ racker s velkym mnozstvom anglicky dabovanych serialov filmov) , nemusi to byt nic extra len nech na tom trackery su anglicky dabovane serialy,filmy atd.. a nech je tam dobra rychlost, ale ak by mal niekto zaujem poslat nieco typu Torrentleech nebudem sa branit.
mail: [email protected]
bohuzial na vymenu nemam nic.. ale mozem rucit za seba existenciou na trackeroch: Tatra,Trezzor,Unique,Filmnova atd.
Vopred dakujem.
mail: [email protected]
bohuzial na vymenu nemam nic.. ale mozem rucit za seba existenciou na trackeroch: Tatra,Trezzor,Unique,Filmnova atd.
Vopred dakujem.
Ahojte,
poprosil by som Vás o pozvanku na TreZzor a na lamky. Môj email je [email protected] . Na výmenu mám iba warxtreme.com a hd-bits.ro . Nemám moc rýchly net, ale ratio si udržím nad 1,5.
poprosil by som Vás o pozvanku na TreZzor a na lamky. Môj email je [email protected] . Na výmenu mám iba warxtreme.com a hd-bits.ro . Nemám moc rýchly net, ale ratio si udržím nad 1,5.