problem s notebookom Acer

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
pedro133
Novice
Novice

problem s notebookom Acer

Príspevok od používateľa pedro133 »

Ahojte.Mam taky problem s notebookom,ze pri pouzivani mi dtale vyskocila ta modra tabulka s chybou op systemu.Chcel som to restartovat a uz sa mi nerozsvietila obrazovka,potom par krat som este skusal sem tam sa mi zapla obrazovka a potom uz nie.Napojil som na to cez monitorovy vystup externy monitor tam skusil.Pri bootovani sa mi zapla iba externa obrazovka,ale ked sa uz nahlasil windows tak sa uz rozsvietila obrazovka aj na nootbuku,a zase ta modra tabulka..potom som chcel skusit este raz takto zapnut a preinstalovat system ale sa mi uz sa mi nerozsvietil ani jeden z monitorov.Ked niekto vie poradit,tak prosim nech napise...
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Odchádza Ti doska, prípadne grafický modul. Predpokladám že istého času notebook fungoval normálne a tieto javy začal robiť z ničoho nič.
pedro133
Novice
Novice

mozno mas pravdu,len dneska to zacal robit.sem tam sa ho da zapnut bez problemov...
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

pedro133 napísal:mozno mas pravdu,len dneska to zacal robit.sem tam sa ho da zapnut bez problemov...
nj aj man to prekvapilo z nicoho nic...tiez si myslim ze to je neico z GK alebo doskou...pripojit na iny monitor neslo musel naskocit monitor na NB aby siel aj pridavny...vyzeralo to ze vsetko ide blikalo ventilator sa krutil ale nic monitor nemal signal...tento tyzdne by osm to chcel ist da reklamovat...radil by som aj tebe kym ti to nenarobi este viac problemov a nervov
pedro133
Novice
Novice

Mas pravdu,ale ja som to nekupoval tu ale este pred rokom v cine kde som robil,a papiere k tomu su uz ani neviem kde,takze to vse asi bude na vlastne naklady,tak by som rad vedel kolko asi zacvakam za to...kamosovi odisla zakladna a za to platil cca 8000sk...
ReACTiVe
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ReACTiVe »

ak si kupoval NB v Cine tak na 90% ho nikde v Europe nevyreklamujes.
skusal si, ked sa ti podari ho raz za cas spustit, reinstal win?
pedro133
Novice
Novice

hej skusal,ale stale ked sa uz nakopiruju subory a pri polovici instalacie mi zamrzne...
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Mal by si zacat pri testovani komponent, ktore mozes aj ty vymenit. To jest ramky. Pozicat si, ci kupit nejaky lacny modul a ci to spravi. Potom disk, ten uz radsej pozicat a ak aj tak to bude robit, tak to uz bude utok na tvoju penazenku. Potom, ako spominali vyssie.
Napísať odpoveď