Heineken capovaci sudok
Heineken capovaci sudok
No tak som dnes k MDD dostal od maminky Heoneken capovaci sudok
Ma ho niekto z vas? Cital som, ze vraj sa da aj doplnit, vie mi to niekto potvrdit?
TT: ak je to ten isty ako sa predavaju v Irsku tak by mal mat 5-6 litrov ale vobec neviem ci sa tie dali doplnat... skor nie... proste si kupil novy...pershing napísal:OT: na opekacku? to idete cela skola ci comne na opekacke staci 1 plechovka:D samozrejme, dakto sa naje a zapije, dakto pije a zaje
Samochladicí sud CoolKeg s pivem Staropramen Světlý je k dostání od 18. června ve většině prodejen obchodní sítě Tesco, na Staropramen Pivní pohotovosti a od července též na vybraných čerpacích stanicích. Doporučená cena je 790 Kč, za výčepní sadu 150 Kč. CoolKeg je opakovaně použitelný zálohovaný obal. Vratná záloha je 1500 Kč. Schopnost samochlazení se obnovuje regeneračním procesem.
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
-
Fabo
Hardcore addict
Preco myslis? Pivo je tak isto uzavrete aj v plechovke, akurat tam neni ten tlakovaci plyn (a to moze byt "hocico" nelen vzduch)Dieg0 napísal:Skuste pivo naliat do 2L flase a zatvorte ju pevne a vypite to pivo po tyzdni.Asi take moc "chutne" bude aj v tom sude
Ale ta cena to zabija... 40Sk na polliter je proste veľa. Lepšie vychádza samochladiaci Staropramen, cca 25Sk polliter.
Toto je uz ale Staropramen... a nevidim dovod preco by to nemuselo fungovat, ak to pracuje na principe vratnej chem. reakcie.audiotrack napísal:chlapci z heinekenu toho asi vela vypili keď prišli na toto perpetum mobile, že?