Race Driver GRID

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

To, ze ty si mantak a nevies to hrat neznamena, ze hra je zla
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

omfg... porovnavat toto s NFS... skoro som sa usmial k smrti.. :D
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

lol4 napísal:Celkovo som mal z NFS PS lepší pocit, aj keď to tiež nebolo také zábavné ako MW.. Grid som skúšal hrať aj multiplayer, ale potrat! Tá hra ma len peknú grafiku a model poškodenia, inak to je arkádove jazdenie, ktoré mi pripomína ovládanie áut z Godfathera :?
seres si do huby :D kazda NFS je arkada ako z velkej knihy a vyhovaras sa tu ze ta nebavy GRID koli arkadovosti... jednoducho napis ze to je moc obtiazne(neni to ako v nfs ze si prvy od staru az do ciela), alebo ze skoda ze sa nedaju tuningovat auta, ale hentaka vyhovorka je dost od veci

ak chces simulator, tak LFS, alebo rFactor
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

:) pockal som si kym im to niekto iny vytmavy a stalo sa :wink: ...na to ovladanie sa naucit ked som sa uz aj ja a to auta velmi nemusim...hral som aj PS a to malo urcite je*** ovladanie :wink:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

R@zZ0r napísal:ono by to bola celkom pekna hra až nato ovladanie,však tam sa neda ani poriadne dojst do ciela prvy!lebo superi ako keby mali raketovy pohon :twisted: zbytočnych skoro 7GB!
1) zniz si obtiaznost a po chvilke cviku je problem neskoncit prvy..
2) na odskusanie si mohol pouzit aj demo, to urcite nemalo 7GB

Od arkadoveho most wanted som nehral ziadne auta (ak neratame demo pro street, ci chvilku nudnej jazdy v carbone), ktore by ma chytili. Z tejto poloarkady som mal najprv pocit ze to je neovladatelna kravina, ale chce to len cit a trpezlivost a zrazu to ide. Demo ma celkom chytilo, viem si zivo predstavit to hrat s volantom, takze kym nebude volant, nekupujem, na klavesnicove sem-tam zahranie mi postaci aj demo.
lol4
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lol4 »

AXO napísal:seres si do huby :D kazda NFS je arkada ako z velkej knihy a vyhovaras sa tu ze ta nebavy GRID koli arkadovosti... jednoducho napis ze to je moc obtiazne(neni to ako v nfs ze si prvy od staru az do ciela), alebo ze skoda ze sa nedaju tuningovat auta, ale hentaka vyhovorka je dost od veci

ak chces simulator, tak LFS, alebo rFactor
Ja som neporovnával Grid s PS ako hru, ale čisto len ovládanie :!: Tak neviem čo tu tliachaš o arkádovosti.. Hra obtiažna nie je, ale keď už len pri miernom ťuknutí do analogu trhne autom ako keby bolo na diaľkové ovládanie, prechádza ma aj chuť zvykať si na to..
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

tak netukaj mierne ale len zlahka a pojde to... Alebo to nehraj, vidis ze si v mensine, takze problem asi nebude u hry ako takej...
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

s tymi nastaveniami gamepadu sa da pekne pohrat tak nechapem jak sa vam to niektorym na gamepade zle ovlada...btwe neviete niekto ako to pustim na 1440x900? lebo v hre take nastavenie neni
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Funguje vam vibration na volantoch? Ani za boha sa mi to nedari rozchodit a uz od Toca 3 viem ze bez toho sa to na volante fakt neda.
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

mne (MOMO) trebalo zapnut v -
options :arrow: driving options :arrow: force feedback / vibration
BTW nedal by niekto MP cez hamachi? :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

t0m4s3 napísal:Funguje vam vibration na volantoch? Ani za boha sa mi to nedari rozchodit a uz od Toca 3 viem ze bez toho sa to na volante fakt neda.
len tak rozmyslam ze ty mas vlastne ten isty volant ako ja.. formula feedback wheel od logitechu ? pretoze neviem ci to robi len mne... ale.. proste vibruje to aj ked stojim alebo ci idem po trave alebo po ceste.. je to rovnake.. v kazdej hre... asi je to tym volantom ze nema take originalne feedback ?
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Šu-Do napísal:len tak rozmyslam ze ty mas vlastne ten isty volant ako ja.. formula feedback wheel od logitechu ? pretoze neviem ci to robi len mne... ale.. proste vibruje to aj ked stojim alebo ci idem po trave alebo po ceste.. je to rovnake.. v kazdej hre... asi je to tym volantom ze nema take originalne feedback ?
tak sme traja do rodiny :D aj ja mam ten isty ale mne to nerobilo aspon nie na toce 3 a na MW carbone a PS
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa satelitik11 »

ako si mam dat na auto nalepky od sponzorov pretoze to ani za boa najist prosim poradte dakujem
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do napísal:len tak rozmyslam ze ty mas vlastne ten isty volant ako ja.. formula feedback wheel od logitechu ? pretoze neviem ci to robi len mne... ale.. proste vibruje to aj ked stojim alebo ci idem po trave alebo po ceste.. je to rovnake.. v kazdej hre... asi je to tym volantom ze nema take originalne feedback ?
Ano presne ten najlacnejsi Logitech. V Toce som s tym problem nemal, proste kladol odpor pri zatacani, ale ked clovek stal tak nevrcal - proste ideal. Musim sa s tym pohrat.
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

satelitik11 napísal:ako si mam dat na auto nalepky od sponzorov pretoze to ani za boa najist prosim poradte dakujem
v Grid World mas my team a tam sponsors
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ale nalepky sponzorov dostanes iba ked budes vyhravat :wink:
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa satelitik11 »

Shamway napísal:v Grid World mas my team a tam sponsors
jaj dikes 8)
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

akurat som skusal online drift a je to ppci, len by ma zaujimalo ci typci co davaju 10milionove drifty pouzivaju seci volant
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

c.a.r.n.e. napísal:akurat som skusal online drift a je to ppci, len by ma zaujimalo ci typci co davaju 10milionove drifty pouzivaju seci volant
smiem vediet ci mas origos???lebo sami zda ze tu uz niekto asi pisal ze sa normalne pripojil cez ale nemal....ako je to robene???ako v deme ze ide jeden a potom druhy a kto ma viac???sorry ak sa pytam blbosti ale online osm to neskusal :?
impi
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa impi »

c.a.r.n.e. napísal:akurat som skusal online drift a je to ppci, len by ma zaujimalo ci typci co davaju 10milionove drifty pouzivaju seci volant
Tak to silne pochybujem. Ja mam volant, skusal som driftovat no neni sanca snim.To by som ho asi odtrhol pri tom toceni zlava doprava :lol: Inak perfektna hra...

Nedame niekedy nejaky zavod? Spravime privatnu miestnost a mozme zahrat :) By som si rad zahral zo slovakmi.
Napísať odpoveď