Race Driver GRID
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
seres si do hubylol4 napísal:Celkovo som mal z NFS PS lepší pocit, aj keď to tiež nebolo také zábavné ako MW.. Grid som skúšal hrať aj multiplayer, ale potrat! Tá hra ma len peknú grafiku a model poškodenia, inak to je arkádove jazdenie, ktoré mi pripomína ovládanie áut z Godfathera
ak chces simulator, tak LFS, alebo rFactor
1) zniz si obtiaznost a po chvilke cviku je problem neskoncit prvy..R@zZ0r napísal:ono by to bola celkom pekna hra až nato ovladanie,však tam sa neda ani poriadne dojst do ciela prvy!lebo superi ako keby mali raketovy pohonzbytočnych skoro 7GB!
2) na odskusanie si mohol pouzit aj demo, to urcite nemalo 7GB
Od arkadoveho most wanted som nehral ziadne auta (ak neratame demo pro street, ci chvilku nudnej jazdy v carbone), ktore by ma chytili. Z tejto poloarkady som mal najprv pocit ze to je neovladatelna kravina, ale chce to len cit a trpezlivost a zrazu to ide. Demo ma celkom chytilo, viem si zivo predstavit to hrat s volantom, takze kym nebude volant, nekupujem, na klavesnicove sem-tam zahranie mi postaci aj demo.
Ja som neporovnával Grid s PS ako hru, ale čisto len ovládanieAXO napísal:seres si do hubykazda NFS je arkada ako z velkej knihy a vyhovaras sa tu ze ta nebavy GRID koli arkadovosti... jednoducho napis ze to je moc obtiazne(neni to ako v nfs ze si prvy od staru az do ciela), alebo ze skoda ze sa nedaju tuningovat auta, ale hentaka vyhovorka je dost od veci
ak chces simulator, tak LFS, alebo rFactor
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
-
Šu-Do
Redeemer
len tak rozmyslam ze ty mas vlastne ten isty volant ako ja.. formula feedback wheel od logitechu ? pretoze neviem ci to robi len mne... ale.. proste vibruje to aj ked stojim alebo ci idem po trave alebo po ceste.. je to rovnake.. v kazdej hre... asi je to tym volantom ze nema take originalne feedback ?t0m4s3 napísal:Funguje vam vibration na volantoch? Ani za boha sa mi to nedari rozchodit a uz od Toca 3 viem ze bez toho sa to na volante fakt neda.
tak sme traja do rodinyŠu-Do napísal:len tak rozmyslam ze ty mas vlastne ten isty volant ako ja.. formula feedback wheel od logitechu ? pretoze neviem ci to robi len mne... ale.. proste vibruje to aj ked stojim alebo ci idem po trave alebo po ceste.. je to rovnake.. v kazdej hre... asi je to tym volantom ze nema take originalne feedback ?
-
satelitik11
Medium Professional
-
t0m4s3
Admin
Ano presne ten najlacnejsi Logitech. V Toce som s tym problem nemal, proste kladol odpor pri zatacani, ale ked clovek stal tak nevrcal - proste ideal. Musim sa s tym pohrat.Šu-Do napísal:len tak rozmyslam ze ty mas vlastne ten isty volant ako ja.. formula feedback wheel od logitechu ? pretoze neviem ci to robi len mne... ale.. proste vibruje to aj ked stojim alebo ci idem po trave alebo po ceste.. je to rovnake.. v kazdej hre... asi je to tym volantom ze nema take originalne feedback ?
-
satelitik11
Medium Professional
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
-
Hulkm
Professional
smiem vediet ci mas origos???lebo sami zda ze tu uz niekto asi pisal ze sa normalne pripojil cez ale nemal....ako je to robene???ako v deme ze ide jeden a potom druhy a kto ma viac???sorry ak sa pytam blbosti ale online osm to neskusalc.a.r.n.e. napísal:akurat som skusal online drift a je to ppci, len by ma zaujimalo ci typci co davaju 10milionove drifty pouzivaju seci volant
Tak to silne pochybujem. Ja mam volant, skusal som driftovat no neni sanca snim.To by som ho asi odtrhol pri tom toceni zlava dopravac.a.r.n.e. napísal:akurat som skusal online drift a je to ppci, len by ma zaujimalo ci typci co davaju 10milionove drifty pouzivaju seci volant
Nedame niekedy nejaky zavod? Spravime privatnu miestnost a mozme zahrat