tak po mensich problemoch pri starte a instalacii som to rozbehal, notebook dostal zabrat co sa teploty tyka, ako som ocakaval, tak som sa do toho zazral. nemam problem s ovladanim, vsetko mi sedi, v deme som si mal moznost si vyskusat ako sa auta spravaju, najazdil som v deme skoro 500 km a 150 kol, lebo som sa nevedel dockat fullky. ako som ocakaval, najviac ma zobral drift, potom uz su to pro touge (ci jak sa to pise), pro tuned a okruhy, destruction derby mi vsak prekvapivo nevzalo tolko nervov ako pro tuned na okruhu s mojim dementnym timovym kolegom, ktory sice jazdi fajn, ale ked sa ku mne priblizi, tak by som ho zavrazdil, lebo to casto dopadne pre mna katastrofalne, tukne ma a uz sa tociiiiiim... a aj ked nehram na easy, tak mi lezie na nervy, ze vsetci brzdia aj tam, kde sa da ist s plnym plynom s usmevom a ked sa nechcem vyrubat, musim brzdit aj ja

s volantom som to este neskusal, ja mastim na klavesnici, bracho na gamepade, musim poskusat co mi pojde naj, ale asi klavesnica ako vzdy