Race Driver GRID

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

Hulkm napísal:smiem vediet ci mas origos???lebo sami zda ze tu uz niekto asi pisal ze sa normalne pripojil cez ale nemal....ako je to robene???ako v deme ze ide jeden a potom druhy a kto ma viac???sorry ak sa pytam blbosti ale online osm to neskusal :?
nie nemam origos, viem ze to tu niekto pisal ze to ide aj bez origos tak som to vyskusal , inak by ma to ani nenapadlo...normalne som dal online hru vytvoril som account...potom sa tam hlasuje za druh zavodov co chces jazdit ale vacsinou idu vsetci na drifty...ide to uplne bez problemov online takze pppci :P jazdi sa normalne vsetci naraz a auta mozu do seba narazat...
impi napísal:Nedame niekedy nejaky zavod? Spravime privatnu miestnost a mozme zahrat Smile By som si rad zahral zo slovakmi.
no ja by som sa nechal nahovorit
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

t0m4s3 napísal:Funguje vam vibration na volantoch? Ani za boha sa mi to nedari rozchodit a uz od Toca 3 viem ze bez toho sa to na volante fakt neda.
na mojom Formula Force Ex to v deme islo bez problemov ... dakedy az moc, ked mi v tom san francisku na tych skokoch skoro vytrhavalo volant z ruky :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

gwixt napísal:na mojom Formula Force Ex to v deme islo bez problemov ... dakedy az moc, ked mi v tom san francisku na tych skokoch skoro vytrhavalo volant z ruky :D
Ale EXko ma uz force feedback, vibration je trocha ina zalezitost :) To ti vibruje vzdy rovnako, tak ako pisal Su-Do vyssie.
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

Formula Vibration Feedback ma predsa tiez Force Feedback ... takze nejaky odpor by to klast malo ... otazka intenzity a kvality je vec vyhotovenia, poctu motorcekov atd
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

tak po mensich problemoch pri starte a instalacii som to rozbehal, notebook dostal zabrat co sa teploty tyka, ako som ocakaval, tak som sa do toho zazral. nemam problem s ovladanim, vsetko mi sedi, v deme som si mal moznost si vyskusat ako sa auta spravaju, najazdil som v deme skoro 500 km a 150 kol, lebo som sa nevedel dockat fullky. ako som ocakaval, najviac ma zobral drift, potom uz su to pro touge (ci jak sa to pise), pro tuned a okruhy, destruction derby mi vsak prekvapivo nevzalo tolko nervov ako pro tuned na okruhu s mojim dementnym timovym kolegom, ktory sice jazdi fajn, ale ked sa ku mne priblizi, tak by som ho zavrazdil, lebo to casto dopadne pre mna katastrofalne, tukne ma a uz sa tociiiiiim... a aj ked nehram na easy, tak mi lezie na nervy, ze vsetci brzdia aj tam, kde sa da ist s plnym plynom s usmevom a ked sa nechcem vyrubat, musim brzdit aj ja :evil:
s volantom som to este neskusal, ja mastim na klavesnici, bracho na gamepade, musim poskusat co mi pojde naj, ale asi klavesnica ako vzdy :D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ludia, neda sa nastavit nejako sensitivita tej klavesnice? Len tuknem do klavesu a ono to vytoci plny.. urobim to v 100vke tak 10mrtvych :(
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

da sa to v nastaveniach hry, tam mas percenata a dake prkotiny a je tam moznost nastavenia celeho cisla od 1 do 10 to je citlivost zatacania, bracho hra na 6, mne vyhovuje na 5, s tym sa pohraj. neviem presny nazov tej polozky :) ale je to tam
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

c.a.r.n.e. napísal:...len by ma zaujimalo ci typci co davaju 10milionove drifty pouzivaju seci volant
*nie volant nepouzivaju, a vsatci frcia na manualnej prevodovke(zarad si nizzsiu rychlost, aby si mal vyssie otacky motora)

//* tak mozno su aj vynimky :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

typek co nahral tych 53 mega isiel na volante, musim to skusit, ale osobne si myslim, ze drift na volante bude lepsi :)
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

no skusim to s tou manualnou prevodovkou a skusim sa pohrat aj s nastaveniami driving assists co to spravi...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

gwixt napísal:Formula Vibration Feedback ma predsa tiez Force Feedback ... takze nejaky odpor by to klast malo ... otazka intenzity a kvality je vec vyhotovenia, poctu motorcekov atd
Nema. Volant iba silnejsie alebo slabsie vibruje, samotny odpor (feedback) kladu dve pevne pruziny.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

gwixt napísal:Formula Vibration Feedback ma predsa tiez Force Feedback ... takze nejaky odpor by to klast malo ... otazka intenzity a kvality je vec vyhotovenia, poctu motorcekov atd
ee... ono to vibruje stale rovnako pri hocijakej hre.. ono to nerozlisuje ci idem 555000 Km/h alebo ci stojim, ci idem po trave alebo po hladkom asfalte... skoda... ale volant je to dobry.. som s nim spokojny :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Hral niekto "misiu" zajst mestsku trat vo Washingtone na formuli podobnej Radicalu pod 1:37 ?
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

tusim ja.
nepodarilo sa mi to. najlepsi cas bol 1:37:45 :roll:
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

:( mne zrazu uz nejak nefunguje hrat online, no ani sa necudujem ale skoda....
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Mal by som otazku: Kedze ma ovladanie na klavesnici trosku trapi :) rozmyslal som nad nejakym hernym zariadenim, ale! volant kupovat by bola sprostost len kvoli raceovym hram. Ked kupim nejaky gamepad s analogovymi "packami" dufam ze ked zatocim dajme tomu do polovice auto tiez zatoci polovicny.. ze proste nevytoci plny ako na klavesnici.. viete co myslim, nie? A nebite ma, ja som lama :)
//volant nechcem aj kvoli tomu ze je velky a manual nastavim aj na gamepade... na pedale si nepotrpim
////tak na gamepade toho zahram viac...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ano.. tak funguje analog.. potlacis packu do polovice tak kolesa vytocia do polovice... :P
mi-chau napísal:volant kupovat by bola sprostost len kvoli raceovym hram.
hehe... vsak na to je volant urceny
Norick98
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Norick98 »

neviete ako si to prehodim na gamepad? preklikal som 5stran dozadu a nic take som nenasiel :)
edit: uz viem :)
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

GT5 vs GRiD (:
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

tak akoze podla toho videa co si hodil vyzera GT5 jak strasny shit :lol: ako nikdy som to nazivo nevidel tak nemozem sudit mozno tam dali naschval len nejake blbe zabery...
Napísať odpoveď