vaše grafické výtvory
-
killer3331
Novice
-
Fata! ChaoS
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
LLucia
Star
... čo však nič nemení na tom že to vyzerá dosť dobre a okrem toho je to vcelku"použiteľný" prvok (napr. nejaké variácie ako background webov alebo jemné ilustrácie, niečo takéto mám aj ako wallpaper na telefóne). Mne sa to teda páči, v jednoduchosti je krása. Samozrejme - vec vkusu.Lub0$ napísal:Moj druhy vytvor![]()
Stratocaster sucks, telecaster rocksDesigner napísal:Po dlhsiej dobe , vzhladom na nudu mam new work , nieco ktomu napiste ...
-
will.i.am
Darca
ja som nepovedal, ze sa mi to nepaciLLucia napísal:... čo však nič nemení na tom že to vyzerá dosť dobre a okrem toho je to vcelku"použiteľný" prvok (napr. nejaké variácie ako background webov alebo jemné ilustrácie, niečo takéto mám aj ako wallpaper na telefóne). Mne sa to teda páči, v jednoduchosti je krása.Samozrejme - vec vkusu.
-
will.i.am
Darca
original ma 20... no ked myslis ze na 40, v pohodejorg22 napísal:original vyzera na 18 rokov a na tom obrazku co si robil vyzera na 40
trvalo mi to cez 3 hodiny. Samozrejme od renderu a potom som si robil linky s perom.. Genialna vec co to dokazehojko napísal:will.i.am: V com si to robil a ako??? Je to robene cez nejaky program a plugin, ktory to prerobil behom par sekund alebo si to robil rucne??? Ako dlho ti to trvalo???
tak ja som nasiel taky navod tu: http://www.melissaclifton.com/tutorial-comicbook.htmljackb napísal:will.i.am: nechces napisat tutorial?
ale su tam len take rady ako nastavit stetce a pod. ak nemas trochu praxe s perom, tak nemas sancu
vacsinu prace som robil aj tak podla vlastneho uvazenia ako podla tych rad
-
tomexx
King
Odporucam, ked uz, robit to v illustratore. V nom sa pracuje s krivkami o dost jednoduchsie, a pripadnu postprodukciu mozes urobit aj vo photoshope, ak by si chcel napriklad robit vexel [ http://www.vexels.net/ ]will.i.am napísal:tak spravil som este jeden line-art...
mam pocit ze sa mi nepodaril tak ako ten prvy... ale to tricko sa mi paci ako mi vyslosak bola to aj piplacka s nim
este skusim svoju fotku a vzdavam to lebo je tolko roboty s tym ze konec...
-
fikotek
King
Jj mas pravdu ten 1. je lepsi .. tady na tom se mi nelibi ty oci a usta.will.i.am napísal:tak spravil som este jeden line-art...
mam pocit ze sa mi nepodaril tak ako ten prvy... ale to tricko sa mi paci ako mi vyslosak bola to aj piplacka s nim
este skusim svoju fotku a vzdavam to lebo je tolko roboty s tym ze konec...
-
moosha
Darca
Base potrebuje reshade sama o sebe. Je zla, nepresna, stara. K tunu vseobecne:
-zla farba, o ciernu sa pokusaj, ked uz nieco vies
-nedrb tam ten odlesk
-CREDITS NA KOLESA WTF SI MYSLIS ZE SI NA FORE, KDE SA NEROBIA PIXELAUTA ZE ICH SEM NEMUSIS PISAT?
-ako som povedal, cela base reshade
FV:
-credits na motor, som si temer isty ze si ho nerobil ty
-reshade sedacky
SV:
-zly shade ciernej na lesku
-kolesa maju predimenzovany shade k tvojmu autu a necredol si ich
-zly AA vzadu
-vyuk ti nevidno
RV:
-horna cast uplne ina ako zboku
-cierny flak, ziaden shade
-cudne svetla
Nemusis mi davat K- len preto, ze som to zhodnotil. V PA sa pohyujem dost dlho, aby som nieco vedel. Mozem ti ukazat nieco moje (ak by niekto chcel, tak nech napise pridam tu snad vsetko):
-zla farba, o ciernu sa pokusaj, ked uz nieco vies
-nedrb tam ten odlesk
-CREDITS NA KOLESA WTF SI MYSLIS ZE SI NA FORE, KDE SA NEROBIA PIXELAUTA ZE ICH SEM NEMUSIS PISAT?
-ako som povedal, cela base reshade
FV:
-credits na motor, som si temer isty ze si ho nerobil ty
-reshade sedacky
SV:
-zly shade ciernej na lesku
-kolesa maju predimenzovany shade k tvojmu autu a necredol si ich
-zly AA vzadu
-vyuk ti nevidno
RV:
-horna cast uplne ina ako zboku
-cierny flak, ziaden shade
-cudne svetla
Nemusis mi davat K- len preto, ze som to zhodnotil. V PA sa pohyujem dost dlho, aby som nieco vedel. Mozem ti ukazat nieco moje (ak by niekto chcel, tak nech napise pridam tu snad vsetko):