vyzera to dobre a aj som nad tym rozmyslal na narodky ale ta cena sa mi fakt nepaci ....ten Staropamen kolko vychadza za cely sud???videl to uz niekto na Slovensku kde sa to da kupit???
nj, ked dame tomu, ze 0,5l v plechovke stoji (alebo capak) 20 sk, tak:
20/0,5=40x20=800, takze je to celkom vyhodne, az na tu zalohu, nie stale ma kazdy pri sebe (teda aspon ja) 2000 sk...
ale sak tak ked je v reklame povedane..... " a ked dopijete mozte si dat sudok znova naplnit! " tak ako to ze to nejde trosku blbost nie?...
rozmyslal som nad kupou toho sudku ale jedine ak by sa dal plnit....
alebo existuje este aj Gambrinus XXL plechovka, 5 litrovy jednorazovy sudok, asi ako ten heineken.. stoji 200 kc, cize tak 250 skk, to vychadza 25 na pivo, takze pohoda..
Silmer napísal:este jednu vec, kolko stoji ten staropramen sudok ..so vsetkym? novy?
a je vlastne ten staropramen sud...pod tlakom? ma s tym niekdo skusenosti?
Fabo napísal:Sud samotny stoji 1000, vratna zaloha 2000, pípa 190. Mali by to mat v Hypernove.
Samochladicí sud CoolKeg s pivem Staropramen Světlý je k dostání od 18. června ve většině prodejen obchodní sítě Tesco, na Staropramen Pivní pohotovosti a od července též na vybraných čerpacích stanicích. Doporučená cena je 790 Kč, za výčepní sadu 150 Kč. CoolKeg je opakovaně použitelný zálohovaný obal. Vratná záloha je 1500 Kč. Schopnost samochlazení se obnovuje regeneračním procesem.
ten heineken sa neda doplnit...je to jednorazovka a ze je drahy tak aj heineken samotny je drahy tak preto...podla mna sa oplati viac brat plechovky popripade flase..tak ako to urobim ja zajtra na chatu:))