• AirSoft •

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Stenky
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Stenky »

jackb napísal:aky je vas nazor na tuto zbran:
http://www.municak.sk/index.php?page=sh ... t&Itemid=1
hlavne co sa tyka podoby s originalnou
a da sa zohnat lacnejsie ako v municaku?
odporucali by ste ine kratke AEP?
Brandova od TM je vratane oznaceni verna s originalom, jacnejsie sa da zohnat cinska CYMA za 1700,- strielal som z cinskej, vseobecne sa chvali ako dobra AEP...
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

Opak: odporucam dlhy/kratky manual... plno debilkov teraz kupuje nove ciny elektriky a robi to akurat bordel, nevie sa chovat, nema aim...
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Zdravím uvažujem nad kúpou M83 obrázok v prílohe, chcem sa na ňu spýtať, pretože som začiatočník a v airsofte sa moc nevyznám, chcem to zaťial iba na táke strielanie, ale chcem už niečo lepšie nie neakú kolotočársku :D

alebo ešte G36C AEG ?
Prílohy
473520-predam-m83-1.jpg
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Záleží od výrobcu.
Zrejme je čína. Čiže niečo podobné ako "kolotočárske". Typujem že zbrane čo mi ukazuješ sa pohybujú okolo 3000-4000,-. Hovorí sa že pre začiatočníkov je najlepšie kúpiť manuál (tú ktorú musíš pred výstrelom nabiť) , z dôvodu aby sa naučil mieriť. Ja som tak neurobil a kúpil si elektrickú za 3600,- čína konkrétne G36C. Pokazila sa mi po cca 10 akciách a to nikdy neboli nejaké strašné fullouty (zrejme nejaké ozubené koleso sa oštrbilo). Čiže chinu neodporúčam, i keď tý čo vedia zbraň rozobrať s ňou dokážu vydržať celkom dlho. Ja si teraz kupujem zo zahraničia viď príloha.

Stojí to 130 dolárov + poplatky za dovoz. Má 350 fps (rýchlosť strely) čo je viac ako mnohé elektrické zbrane. Pištol je najlepšia do budovy a máš tam ten efekt ktorý je pri ozajstných zbraniach že vrchný krit sa po výstrele vysúva aby nábojnica mohla vyskočiť. Skôr to by som ti doporučil, alebo proste nejakú inú pištol. Len pri nich sú zasa výdavky na plyn!
Prílohy
WE-HICAPA-5.1-DRAGON-7A-AG-1.JPG
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Bushido napísal:Záleží od výrobcu.
Zrejme je čína. Čiže niečo podobné ako "kolotočárske". Typujem že zbrane čo mi ukazuješ sa pohybujú okolo 3000-4000,-. Hovorí sa že pre začiatočníkov je najlepšie kúpiť manuál (tú ktorú musíš pred výstrelom nabiť) , z dôvodu aby sa naučil mieriť. Ja som tak neurobil a kúpil si elektrickú za 3600,- čína konkrétne G36C. Pokazila sa mi po cca 10 akciách a to nikdy neboli nejaké strašné fullouty (zrejme nejaké ozubené koleso sa oštrbilo). Čiže chinu neodporúčam, i keď tý čo vedia zbraň rozobrať s ňou dokážu vydržať celkom dlho. Ja si teraz kupujem zo zahraničia viď príloha.

Stojí to 130 dolárov + poplatky za dovoz. Má 350 fps (rýchlosť strely) čo je viac ako mnohé elektrické zbrane. Pištol je najlepšia do budovy a máš tam ten efekt ktorý je pri ozajstných zbraniach že vrchný krit sa po výstrele vysúva aby nábojnica mohla vyskočiť. Skôr to by som ti doporučil, alebo proste nejakú inú pištol.
hmmm, no dobre, tých dvoch výrobcu neviem, ale našiel som teraz jednu m4a1 od firmy double eagle alebo potom neaká MP5 od CYMA.
Prílohy
-mp5-cyma-elektrika-3.jpg
a1-1.jpg
pershing
Guru
Guru

Bushido: no len aby si neplakal ze sa ti polamal zaver zachvilu, som zvedavy ako to tam budes posielat nazad :D
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Ja by som sa chcel spytat, ci je http://www.airsplat.com/Itemdesc.asp?ic ... %2DAUG&Tp= dobra kupa. Nie pre mna ale, no moj mierne zbohatlejsi kamarat ma zaujem. Vybral som AUG, lebo tu zbran mam rad, dobre vyzera a aj v CS je celkom schopna :-). Popripade najsite nieco kvalitne v Municaku, vobec netusim podla akych kriterii sa to vybera.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Double eagle a cyma sú tiež lacná china. Asi najlepšie čo teraz môže byť je clasic army (CA). To sú zbrane silné a pomerne spolahlivé, ale tiež aj pri nich vznikajú problémy, no oni stále poskytujú záruku na zbrane, čo už nerobí ani "slávny" tokio marui, ktorý bol priekopníkom v airsofte a to nehovorím o záruke pri značkách ako cyma alebo double eagle, takže ak sa ti niečo pokazí, máš to do vitríny.

Čo sa týka mojej, ak sa pokazí, tak nebudem riešiť nejaké spätné posielanie, ale mám známych čo to vedia rozobrať, čiže skôr to niekomu dám a pár korún pre kamoša ma nezabije...
pershing
Guru
Guru

tak ked sa ti zlomi zaver neviem co ti pomoze rozoberat :)
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

No ešte si chcem ujastniť 3 veci a to sú:

1. Čo je to hop-up ?
2. Podľa čoho vyberať guličky ? Akú zvoliť hmotnosť ?
3. Čo je to dekoračná zľava ?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

pershing napísal:tak ked sa ti zlomi zaver neviem co ti pomoze rozoberat :)
asi tak. ked som kupoval CZ75 od TM mali v BB municaku vacsi chaos ako normalne a zabudli mi potvrdit zarukac, takze ked sa po case zaver posral mohol som ju nechat rozoberat komukolvek
Stenky
Professional
Professional

Sk1llord napísal:No ešte si chcem ujastniť 3 veci a to sú:

1. Čo je to hop-up ?
2. Podľa čoho vyberať guličky ? Akú zvoliť hmotnosť ?
3. Čo je to dekoračná zľava ?
1. hopup je system ktori ti roztoci letiacu gulisku okolo vodorovnej osi a vdaka tomu leti dalej (bernouliho princip)

2. tazsie letia dalej ale pomalsie, lepsie sa drzia v exterierovych podmienkach. lahsie su hvodne do interieru a su lacnejsie. vacsinou sa pouziva 0.25g . 0.20g do pistoli a granatov. mozno by stalo za to vyskusat aj 0.28g. napr do sniperiek sa koli dostrelu dava az 0.43g strelivo.
pouzivaj 0.23g alebo 0.25g a budes spokojny :)

3. dekoracna zlava.... mas to lacnejsie ale bez zaruky. beries to ako dekoraciu cize nerucia za funkcnost. iked ti kus otestuju a nefunkcny nepredaju, pouzivanim a naslednym poskodenim ti nevznika narok na opravu/vymenu.
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Stenky napísal: iked ti kus otestuju a nefunkcny nepredaju, pouzivanim a naslednym poskodenim ti nevznika narok na opravu/vymenu.
Aha čiže poškodenú mi nemôžu predať, ale ak sa náhodou pri preprave poškodí tak ako ? Dá sa s tým niečo urobiť ?

A ešte jednu vec čo je to vlastne Gearbox, stretol som sa, že plastový a kovový, ale neviem čo to je :?
Stenky
Professional
Professional

je to cele zabalene v polystyrene tak by sa to prepravou nemalo poskodit.

gearbox je ta skrinka v ktorej je cela ta maskarada co nuti zbran strielat (vzduchotechnika, prevody, struna, motor atd.) plastovy ani omylom ten sa ti roztrieska hned. kovovy vydrzi ked tam nebudes davat silnejsiu strunu
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Stenky napísal:je to cele zabalene v polystyrene tak by sa to prepravou nemalo poskodit.

gearbox je ta skrinka v ktorej je cela ta maskarada co nuti zbran strielat (vzduchotechnika, prevody, struna, motor atd.) plastovy ani omylom ten sa ti roztrieska hned. kovovy vydrzi ked tam nebudes davat silnejsiu strunu
A keby tam chcem hodi´t aj neaký upgrade, napríklad tú strunu, tak musím kúpiť ocelový ? :D

A ešte čo poviete priamo na túto zbraň ?

http://airsoft.cz/shop/product_info.php ... ts_id=1883
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

Zdravim

http://airsoft.catus.sk/index.php?modul=tovar&id=486

Idu do tohto kveru gulicky BB 0.12g ?
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

ledenaster napísal:Zdravim

http://airsoft.catus.sk/index.php?modul=tovar&id=486

Idu do tohto kveru gulicky BB 0.12g ?
Sorry za OT, ale toto som fakt ešte nevidel :shock: :lol: :lol: :lol:
Stenky
Professional
Professional

ked si predstavis ze v mechaboxe sa natiahne a vypusti ocelova struna rychlostou 80 a viac m/s 10-15x za sekundu, tak su tam pekne tlaky. ocelovy mechac je nutnost.

ta pistol neviem prijde mi na marui az moc lacna. za tu cenu sa u nas nepredavaju ani ciny s kovovym mechacom
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Stenky napísal:ked si predstavis ze v mechaboxe sa natiahne a vypusti ocelova struna rychlostou 80 a viac m/s 10-15x za sekundu, tak su tam pekne tlaky. ocelovy mechac je nutnost.

ta pistol neviem prijde mi na marui az moc lacna. za tu cenu sa u nas nepredavaju ani ciny s kovovym mechacom
Hmmm, no dobre ešte sa chcem spýtať na tento gun, chcel by som ho zobrať

http://airsoft.cz/shop/product_info.php ... ts_id=2387

prevdaže počítam, že tam niečo po čase odíde... To by som už vymenil za nové od TM alebo CA...
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

Caute vsetci,
po dlhsom case uvazovania nad tym som sa rozhodol ze idem investovat do AEG. Viem ze viaceri by mi tu tvrdili ze si mam najprv kupit manual a naucit sa manevrovat a ziskat aim.

Lenze v RK je len jeden dobry airsoft team a oni su vybaveni za 20 tisic a maju v zbraniach 400 +/- 20 fps. To by som si moc s manualnym kverom nezahral:)

Preto sa rozhodujeml investovat do ciny ACM CYMA AK47 CM0.28 aj preto lebo jej pomer vykon/cena je neuveritelny.
ma cca. 360fps a ludia v time ju maju uz rok a zatial vsetko faka v pohode.
Jedine minus je len 1100 mAh baterka.

Ale viac ako obycajny kalach sa mi paci cierny taktikal so sklopnou pazbou a taktickou ruckou.. http://www.municak.sk/index.php?page=sh ... t&Itemid=1

mate s nim dakto skusenosti?
vazi 2,8kg takze kovovych casti bude dost...

odporucate jeho kupu?

Dakujem
Napísať odpoveď