caute potreboval by som niake manuali, tutorialy hocico kde je vysvetlene zakladne veci ako vytvorit tabulku ako tam zadat parametre a data z formularu a potom hlavne ako zobrazit obsah na stranke.. ja som uz hladal vela takych tutorialov nato ale vzdi nic konkretne...budem vdacny za kazdu radu.. diik
//autoeditácia príspevku ( 01 Jun 2008, 14:28 )
popripade niaky dobrak ktory sa nudi a mohol by mi cez icq vyjasnit par veci co by som cel vediet
celkom good ale neviem no nic moc skor by som potreboval niekd kde je polopate napisane ako si vytvorit tabulku ako cez formulare do nej ukladat data (clanky napr) a potom spravit to zobrazovanie na nete aby bolo dobre.. proste chcem cez to robit nieco ako rs na pridavanie clankov..popripade mi mozte poradit niekto iny ako robite pridavanie editovanie a mazanie clankov alebo niakych inych veci na stranke...
mno chcel by som vediet vytvorit tabulku ( to uz by asi problem nebol) ale chcem vediet ked do formulara vyplnim udaje aby sa mi to po odoslani ulozilo do tych tabuliek a zaroven aby sa mi napr na index.php zobrazilo to co som tam pridal
ja viem ze to tam je len tam je este kopu inych veci k tomu pomiesany z inymi a ja by som cel vediet samotny princip a nie ze tam ukazuju kompletnu niaku knihu navstevsteva z toho ci to mam vytahovat tie zakladne veci... celkom blbo sa z toho uci ked to je take skonbinovane uz.... ale tak uz nevadi asi sa t budem muset z toho dako naucit...
heh. to celkom chapem. ked vidim kod napisany tak chapem co je co ale napisat si to sam este neviem. ale v podstate tam je princim len si zmenis co potrebujes.
www.stavebnatechnikazilina.sk/rs/ kliknite na prohledat adresar.. a ked sa nato klikne vypise mi tuto chybu...
Warning: mysql_numrows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /www/stavebnatechnikazilina.sk/public_html/rs/index.php on line 48
ale neviem co je natom prikazu zle
Ideš autom po dialnici. Na krajnici je odstavené pokazené auto (tvoja stránka). Poznáš to podla výstražného trojuholníku (chybovej hlášky) ale nemáš ani poňatie čo s ním je keď okolo neho prechádzaš (nevidíš "dovnútra")
inak povedané: netušíme, pokiaľ nedáš kod. Čo tá chyba znamená ti môžem povedať, ale neviem či ti to pomôže keď si začiatočník.
j dik a ako mozem vyvolat to echo lebo fakt vsade kukam manuali a dako to tu envim najst.. tabulku mam so stlpcami id(int) meno(varchar) priezvisko(varchar) email(varchar) a narodeny(date)
je to jednoduché. Výsledok query si hodím do premennej $vysledok. Potom pre každý záznam (preto while) si riadok z $vysledok hodim do pola $riadok a vypišem jeho prvky